joi, 25 februarie 2016

Bahar-viata furata episoadele 51, 52, 53, 54, 55 rezumate





Bahar-viata furata episodul 51

Bahar-viata furata episoadele 51, 52, 53, 54, 55 rezumate
Efsun pierde totul pentru că Mehmet Emir o renegă după ce află adevărul de la o mătușă din Mersin care nu știa despre jocurile lui Nuran, care se pare că va plăti cu viața pentru toate cele făcute în trecut. Mehmet Emir încheie toate socotelile cu familia lui Ilyas și nu mai dorește să-i ajute în nici un fel iar moartea bate la ușa familiei Demirci luând-o pe Nuran. Gheața dintre Bahar și Ateș se topește încet. Efsun, văzându-se singură și neajutorată, încearcă să obțină sprijinul lui Sultan.

Bahar-viata furata episodul 52

Cea care a fost Nuran Demirci a lăsat urme în viețile multor oameni. Bahar și Efsun sunt îndurerate de pierderea mamei lor, dar în loc să se sprijine una pe cealaltă, între ele își fac din nou loc animozitățile. Ilyas suferă dublu, și pentru pierderea jumătății lui și pentru că se știe vinovat, iar acum, ce ironie a sorții, este pus să aleagă între cele două fete ale sale. Bahar, care acum își dă seama că nu asta e viața pe care trebuie s-o trăiască, este din nou înconjurată de iubire de către Ates, și împreună pleacă din casă. Efsun este acum sub oblăduirea lui Sultan, care ignoră pe toată lumea și prima pe care vrea s-o dea la o parte din drum este Hulya. Dar Hulya are și ea propriile planuri, ca să se asigure că Efsun nu va mai putea folosi niciodată numele de familie Atahan.

Bahar-viata furata episodul 53

Hulya este obsedată de faptul că Efsun ar mai putea avea Atahan drept nume de familie și vrea să îi interzică legal acest lucru. Pentru că nu se poate controla, ignoră avertismentele celor din jur și se implică într-o acțiune care o pune în fața unui test care o va durea ca mamă. Sultan se va folosi de situație în avantajul ei și va ajunge să locuiască în anexele servitorilor astfel reușind să-și pună planul în aplicare. Fulya și Mehmet Emir se apropie de ziua divorțului lor iar el se apropie de Hasret, în speranța că va putea să recupereze anii pierduți. Dar totul rămâne sub semnul întrebării când Fulya anunță că este însărcinată. Bahar și Ateș se hotărăsc să uite ceea ce-i desparte și să o ia de la început într-un alt oraș.

Bahar-viata furata episodul 54

Cei doi îndrăgostiți ajung la aeroport dar înainte de îmbarcare, Efsun care aflase despre planurile surorii ei, încearcă s-o oprească să plece. Fulya și Hulya se bucură nespus de vestea sarcinii celei dintâi dar mai ales pentru faptul că prin aceasta, Hasret va fi împiedicată să se regăsească cu iubirea vieții ei. După plecarea lui Bahar, o lungă perioadă de timp nici Efsun nu va fi de găsit, iar când în sfârșit este văzută la spital, nu pare să fie în apele ei și mereu o cheamă pe Bahar. Doctorii transmit familiei că dacă vor s-o mai vadă încă o dată, să vină s-o viziteze, pentru că Efsun n-ar mai avea mult de trăit.

Bahar-viata furata episodul 55

In timp ce Efsun se zbate între viață și moarte, Fulya e cât pe ce să piardă sarcina gemelară. Mehmet Emir este prins între ciocan și nicovală. Să stea cu Efsun, ori să rămână alături de Fulya care e însărcinată? Acțiunile sale vor aduce multă tensiune în familie. In scurt timp starea lui Efsun se îmbunătățește, în ciuda verdictelor date de medici, și ea fuge din spital confruntându-se cu Fulya. Intre timp Bahar este expusă unui eveniment neașteptat. Tensiunile continuă în casă iar Mehmet Emir este obligat să ia niște măsuri privindu-le pe Fulya și Efsun. Sultan, ca să-i ridice moralul lui Efsun, organizează un picnic cu vecinii la Gelincik. Întâmplător, Mehmet Emir află de la medici că Efsun este într-o stare medicală inimaginabil de gravă și că trebuie făcut ceva imediat. Mehmet Emir o sună pe Efsun dar s-ar putea să fie deja prea târziu.








16 comentarii:

  1. Din păcate observ că aţi renunţat la a mai face rezumate la Sultana Kasem .păcat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am renuntat, George, dar am citit pe un site turcesc, Izleyici platformu, ca serialul Kosem a fost cumparat de 40 de tari printre care si Romania. M-am gandit sa mai astept cu el pana incepe sa fie difuzat.

      Ștergere
    2. E o super veste, astept să vină în românia.

      Ștergere
  2. multumesc mult de rezumate.Fiind vreme de lucrat in gradina,mai sar cate un episod si uite asa te gasesc sa ma informez,sa nu raman in urma cu episoadele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, stai linistita, Brindusa, pana se ajunge la episoadele 51-55 din Bahar viata furata mai sunt vreo doua-trei saptamani :P

      Ștergere
    2. P.S. si spor la treburi, Brindusa, eu abia ma misc azi prin casa dupa o enterocolita aproape ca la copiii aia din Ag.

      Ștergere
  3. Daca nici dupa cetirea scrisorii lui Yusuf Bahar nu-si ocupa locul pe care-l merita.......asa film , asa spectatori........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) cand interesele financiare ale companiei producatoare primeaza, sa vedeti cum se lungeste si cum mai apar actiuni rasucite si intortochiate in serial...

      Ștergere
  4. Cand se citeste scrisoarea lasata de Yusuf nici atunci nu se afla ca de fapt Bagar era nepoata lui nu Efsun ??? Cand se va afla acest adevar ?? Citesc mereu rezumatele dvs sunt foarte bune cand mai pierdem si noi cate un episod,va multumim :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru vizita si comentarii. Ce sa zic? Ma bucur ca nu urmaresc serialul ca probabil anumite lungiri si exagerari m-ar fi enervat. Daca s-a ajuns la episodul 82 si tot nu sunt limpezite apele, va dati seama....!

      Ștergere
  5. Am citit și eu rezumbrele, sunt binevenite . Curiozitatea e mare iar de când Kanal D a luat hotărârea sa transmită alternativ cele doua seriale , Furtuna și Bahar , luata cu activitățile zilnice mai și uit cum s-a terminat episodul anterior.

    RăspundețiȘtergere
  6. Apai mai dragilor daca nici odata cu citirea scrisorii lasate de Yusuf maretii mehmet si hasreta nu-si dau seama ca Bahar e adevarata lor fiica atunci lasati-va de meserie

    RăspundețiȘtergere
  7. un film deosebit.stau cu sufletul la gura ce se mai intampla,

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 22 martie 2016 3.18
    E o mare lalaiala in serialul asta... Si cred ca ei inca mai filmeaza din ce am inteles... ca Bahar nu ramane cu Ates in ep. 84...

    RăspundețiȘtergere
  9. Fulya va apuca sa nasca gemeni sau va pierde sarcina ?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.