duminică, 14 februarie 2016

Drumul lui Emir episodul 3 rezumat





Drumul lui Emir episodul 3 rezumat
Guneș nu-și dă seama că Emir se joacă doar cu ea şi este prinsă în capcana lui. Petrec noaptea împreună pe iaht. Dimineaţa, Emir îi spune adevărul, că el este Emir Sarrafoglu, nu Emre, și vrea ca ea să-i spună lui Yavuz că Emir și-a terminat socotelile cu el. Gunesh înţelege că a fost o victimă şi isi ia hainele alergând acasă unde Saliha o căuta. Gunes se încuie în camera ei. Este furioasă la început şi caută informaţii despre Emir pe internet, aflând că trebuie să existe o legătură între sinuciderea lui Unal şi Yavuz. Apoi începe să plângă şi în cele din urmă cade în apatie. Yavuz este îngrijorat şi o roagă pe Sanem să încerce să vorbească cu sora lui şi să afle ce s-a întâmplat. Între timp, Emir începe să regrete ceea ce a făcut şi păstrează asupra lui o pereche de cercei pe care Gunes i-a uitat pe iaht.

Drumul lui Emir episodul 3 rezumat
Koray este dezorientat din cauza lui Hande şi va încerca să o contacteze din nou. Într-o zi ea îl vizitează pe Emir şi el e bucuros s-o revadă pe vechea sa prietenă. Emir îi spune că acum Koray este liber şi ar putea fi împreună din nou, dar Hande îi arată inelul de logodnă, spunând că are de gând să se căsătorească cu Mert, un om calm care o face să se simtă bine. Koray o vede la club şi află că ea se va căsători cu un anume Mert, care vine la Istanbul în scurt timp pentru ceremonie. El se supără şi merge acasă spunându-i lui Pinar că Hande este logodită. Guneș îl întreabă Yavuz dacă are vreo legătură cu omul care s-a sinucis la petrecerea de deschidere a noului său club, dar Yavuz neagă totul şi sora lui îl crede. Sanem o tot apelează pe Gunes care nu dorește să vadă sau să stea de vorbă cu cineva, dar în cele din urmă răspunde şi acceptă să iasă cu Sanem la o cafenea. Emir este informat de către contactul său unde este Gunesh şi se duce acolo imediat. După o scurtă conversaţie, în care Guneș îi spune lui Sanem doar în general ceea ce s-a întâmplat, şi că este foarte dezamăgita de omul pe care îl iubea, Gunes pleacă. În câteva minute Emir vine acolo şi îi povestește lui Sanem tot ceea ce s-a întâmplat între el și sora lui Yavuz. Acum ea este îngrijorată deoarece ştie că dacă Yavuz află adevărul, l-ar ucide pe Emir. Când Yavuz o sună, Sanem nu-i spune ceea ce i-a mărturisit Emir.

Drumul lui Emir episodul 3 rezumat
Emir şi Gunes se gândesc unul la celălalt tot mai des. Într-o zi Emir o opreşte pe Guneș în trafic, dar ea îi spune că nu mai poate fi folosită de el împotriva lui Yavuz. Cu altă ocazie Emir merge la vila lor şi o vede la fereastră, fără să fie văzut. La rândul ei, Gunes își amintește mereu de noaptea petrecută împreună. Mai târziu, Emir este informat că Gunes va căuta răzbunare. Can, polițista, se duce să-l vadă pe Emir şi să stea de vorbă la noul club de pe malul Bosforului. El îi spune despre Gunes şi relaţia lor. Can nu este fericită să audă asta, dar încă mai speră când Emir îi spune că el şi Koray vor deschide clubul în curând. Atunci Can îi cere să o ajute cu un loc de muncă (a fost concediată din cauza manevrelor lui Yavuz). Mai târziu Emir îi propune să fie partenerul lor în afaceri, dar ea nu vrea astfel de responsabilități. Hande şi Gunes se întâlnesc din nou (ele se cunoșteau din străinătate) şi decid să facă afaceri împreună, astfel încât își stabilesc sediul lângă clubul lui Emir si Koray. Când Koray descoperă acest fapt, crede că toată povestea lui Hande despre viitoarea ei căsătorie nu este nimic mai mult decât unul din jocurile ei.

Hande este invitată de Emir la inaugurarea clubului şi ea vorbeşte cu Gunes să meargă acolo împreună. Vine și noaptea petrecerii şi invitatii apar în club. Printre ei, este și Aysun. Can se hotărăște să meargă și ea, în timp ce Hande şi Gunesh deja sunt acolo şi dau nas in nas cu Emir. Hande se uită mirată că Guneș și Emir se privesc foarte intens unul pe celălalt.


urmează Drumul lui Emir episodul 4 rezumat







2 comentarii:

  1. Se preconizeaza a fi un serial de succes,asa ca nu am de gand sa pierd acest serial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Brindusa... :))) acest serial nu e un serial, era continuarea la Feriha si nu va fi niciodata dat la noi in tara. Of, stiu ca te deranjeaza ca-ti sterg comentariile, dar te-am rugat de atatea ori sa nu mai comentezi la seriale ca nu e ok.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.