vineri, 5 februarie 2016

Bahar-viata furata episoadele 41, 42, 43, 44, 45 rezumate





Bahar-viata furata episodul 41

Bahar-viata furata episoadele 41, 42, 43, 44, 45 rezumate
Pe măsură ce Efsun crede că a pierdut totul și Mehmet Emir o renegă, cele mai proaste vești vin din partea unei mătuși care locuiește in Mersin. Sărăcia a venit cu zgomot mare la familia Demirci. Nuran le spune la revedere tuturor, cu bune și cu rele. Ilyas este acum pe jumătate din ce a fost cândva fără femeia vieții lui iar Efsun și Bahar sunt devastate de plecarea mamei lor. Ateș n-o părăsește pe Bahar în cele mai grele momente ale vieții sale și astfel răceala dintre ei mai dispare. Efsun se simte acum fără apărare, găsește înțelegere la Sultan, cealaltă mamă, vitregă, care o susține. Adevărata luptă dintre Bahar și Efsun de-abia acum începe, iar câștigătorul va simți de multe ori ca pierde totul.

Bahar-viata furata episodul 42

Mehmet Emir este arestat și astfel viețile tuturor se dau peste cap. Ateș crede că el este nevinovat și ca să-l salveze este în stare să dezvăluie jocurile lui Salih, care, la rândul său, este sigur că Ates ia totul cu prea multă ușurință și are să plătească scump. Bahar primește vestea că Ateș nu mai este și pentru ea, viața pare să se oprească aici. Efsun face propriul joc ca să scape de Salih, crezând că poate să-l cumpere cu bani si apoi să-l manipuleze cum vrea. Hulya a preluat frâiele companiei și descoperă că Efsun a furat bani. În timp ce Efsun, Nuran si Mucella încearcă să scape de Salih odată pentru totdeauna, Hulya vrea mai mult ca niciodată să-i facă lui Efsun viața un iad.

Bahar-viata furata episodul 43

Situația lui Ates este incertă iar Bahar se confruntă cu pierderea omului iubit. Ca să-l salveze pe Ates ea este nevoită să apeleze la ajutorul lui Efsun. Cu toate că Efsun pretinde că nu mai simte nimic pentru el și l-a uitat, sentimentele ies la suprafață dar de data asta Nuran se află în fața ei. Salih continua sa le faca probleme. Mehmet Emir face tot posibilul sa stopeze pagubele făcute de Hulya la centrul Eminonu. Hasret se hotărăște să se întoarcă la Mersin. Hulya e gata-gata să aibă o cădere nervoasă, iar veștile primite de la Asim pun capac stării ei fragile.

Bahar-viata furata episodul 44

Salih vrea să-i intimideze pe toți de la conac. Ates și Mehmet Emir se unesc împotriva lui Salih. Lui Mehmet Emir nu-i convine deloc plecarea lui Hasret din Istanbul, așa că merge după ea împreună cu Ateș care nu-l lasă singur în această aventură. Salih continuă să-i sufoce pe cei apropiați. După ce Hulya este internată la un centru de recuperări nervoase, Efsun profită de absența ei și se auto-intitulează stăpâna casei. Acum vrea să elimine tensiunile dintre ea și Ismail. In acest timp se relevă un secret din trecut care-l instigă din nou pe Ates la răzbunare. A venit vremea ca Edibe Atahan să fie adusă în fața justiției.

Bahar-viata furata episodul 45

Edibe Atahan va plăti pentru fărădelegile sale. Mehmet Emir este devastat și nu poate să-și salveze mama, apoi jură să se răzbune pe cel care i-a fost ca un frate, Ates. Efsun și Nuran se gândesc sa se salveze pe ele însele. Hulya, din spital, nu știe ce se petrece în afară. Când afla ce s-a întâmplat cu mama ei, evadează din spital și intenționează să se răzbune și ea pe Ateș. Însă el își duce la capăt răzbunarea, lovind în cei care au determinat pierderea celor dragi. Însă prea târziu înțelege că este pe cale s-o piardă pe Bahar.









37 de comentarii:

  1. Ma bucur ca am gasit acest rezumat al acestui minunat serial

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru apreciere!

      Ștergere
    2. Stie vineva ce se va intampla cu bahar si ates dupa ce acesta va avea copil cu arzu?

      Ștergere
    3. Da arzu de unde dracu mai apare ?? Si cand daca stie cineva ??

      Ștergere
  2. Când se afla ca Bahar e fata lui Mehmet Emir Atahan? În ce episod?

    RăspundețiȘtergere
  3. In ce episod se casatoreste Bahar cu Ates?

    RăspundețiȘtergere
  4. Când o sa mai puneți rezumate? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si eu? Am inteles ca la episodul 40 serialul se va intrerupe de catre Kanal D. Nu confirm informatia, doar repet ce mi-a transmis un cititor pe mesaj privat.

      Ștergere
  5. Am citit aceleasi rezumate si pe alertmedia.ro si wikiweb.ro Ar trebui sa treceti pe privat contorul de trafic altfel vor fi foarte multe duplicate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca are legatura cu contorul de trafic. si nu-l trec pe privat pt ca nu mi se pare o practica ok. Dar multumesc pentru atentionare, astazi fac reclamatie DMCA pentru copiere neautorizata de continut text impotriva site-urilor mentionate de dv. Deci trebuie sa mai dau o raita pe google sa vad cine ce copiaza de la mine :).

      Ștergere
    2. P.S. Blogatu are trafic si mai mare ca al meu, de ce nu copiaza de la el? asta asa... ca fapt divers...

      Ștergere
    3. De la contor le vin ideile,vor sa faca si ei trafic dar pe urma celor care muncesc.Unde ati facut reclamatia? ca astazi au postat Bahar episodul 45

      Ștergere
    4. La DMCA am zis, si sunt inscrisa la ei cu bani. Insa nu se rezolva intr-o singura zi, sunt milioane de reclamatii din toata lumea. Site-ul alertmedia mai are o reclamatie de la mine, facuta acum cca o saptamana.

      Ștergere
    5. ... si nici macar nu are vizitatori multi, in Alexa este pe locul 12 milioane si ceva site-ul ala. Posibil sa aiba cateva mii de vizualizari zilnic. Din pacate o sa aiba probleme si firma de hosting, desi am impresia ca e ceva wordpress. IP-ul site-ului apare inscris la o firma de hosting din Ro, ceva cu "drumuri europene srl", nu mai tin minte denumirea. Asta este, n-am ce sa le fac.

      Ștergere
    6. In ce episod moare Nuran ?

      Ștergere
  6. Cine e Salih?O poza sau o descriere cu el te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ma intrebi pe mine, repet pentru a nu stiu cata oara :) ca eu nu vizionez acest serial. Deloc (si cred ca bine fac, dar asta e o lata poveste). Doar le traduc si le personalizez, adica le adaptez cat pot de mult ca sa nu fie identice cu ale altora care preiau din aceeasi sursa straina. Multumesc-urile la misto de mai jos sunt fara adresa, in acest caz. Rea vointa nu cred sa fi avut vreodata.

      Ștergere
  7. Dar chiar nu exista nici un site care sa traduca macar cu un serial inaintea celor de la kanal D, adica sa gasim cu un episod tradus in plus, sunt nerabdator si nu pot astepta sa vad mereu la kanal D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de unde sa faca rost de subtitrare? in turca, ma refer... asta ca sa nu mai zic despre drepturile de autor. Are cineva bani sa plateasca despagubiri lui Kanal D pentru difuzare fara copyright? :)

      Ștergere
  8. un serial sa fie frumos nu trebuie sa aiba mai mult de 20 episoade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De accord ! ..si cu aceasta ocazie multumiri d.nei Oana pentru rezumate.

      Ștergere
  9. Buna seara.Nu am mai intrat de mult si eram curioasa sa vad ce ati rezolvat cu nesimtiti care va copiaza munca.Pretul de 199 $ de la DMCA este cam mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Mirela. Da, partial s-a rezolvat, mai urmeaza si alte take-down-uri si eliminari din cautarile google ale site-urilor care au copiat. Mie nu mi se pare mare pretul, este anual si pentru blogul meu merita efortul.

      Este adevarat, exista si algoritmii Panda si Penguin, de la Google, care sunt activati din cand in cand si care penalizeaza/elimina site-urile care au continut copiat sau fac alte ilegalitati, dar astea sunt activate la cativa ani odata. Ca sa nu mai zic de actionarea in judecata, dar aceea este eficienta pentru marile companii, ca Realitatea, Agerpress si altele de genul, de la care indivizii in cauza au copiat continut. N-ar putea ei plati toata viata lor ce daune materiale le-ar imputa companiile mentionate.

      Ștergere
  10. Prima parte dureaza 77 de episoade si se afla ca bahar e fata lui Atahan si in a doua parte se casatoreste cu Ates acesta se casatoreste cu altcineva sia ate un copil ca copilul o sa moara bahar va pleca din.orasul respectiv dar se va intoarce dupa care ates se intalneste cu bahar si se vor iubi din nou dar totul in partea a doua

    RăspundețiȘtergere
  11. eandriano@yahoo.com6 martie 2016 la 14:16

    Nu inteleg dece il acuzati pe -blogatu.ro-ca va copiaza,pentruca in rezumatele lui la filmul Bahar se deosebesc ca de la cer la pamant.El face niste rezumate foarte amanuntite,iar dvs.scrieti 3 randuri si-un cuvant.Nu e corect sa-l acuzati pe nedrept.Sunt o cititoare impartiala si de aceea imi place sa spuneti lucrurile corect,fara patima.Blogatu.ro e de departe cel mai bun blog,cu informatii din diverse domenii.Este pacat sa acuzati un om pe degeaba.
    Cu bine si fara ura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa-mi aratati precis unde am zis eu ca blogatu imi copiaza rezumatele acestea scurte, de la Bahar. Intr-adevar, persoana care semneaza Gabriel a copiat de la mine niste rezumate, nici nu mai tin minte la care serial, acum vreun an sau poate si mai bine, iar problema aceea s-a rezolvat imediat si dl. Calugaru si-a cerut scuze pt ca n-a observat ca acel colaborator preluase rezumatele mele. Aceea a fost singura data cand pe site-ul Blogatu au fost 2, maxim 3 rezumate cred, preluate de la mine si atat. In rest, respect pt munca dansului si pt site-ul pe care il detine.

      Cei care au copiat din Bahar, si din alte seriale, rezumate cu tot cu poze de pe blogul meu, fara permisiune, au fost deja reclamati la DMCA si la Google si din nou, problema este deocamdata rezolvata. Dar aceasta ma priveste personal si nu consider ca este cazul sa discut public amanunte referitoare la chestiunea respectiva.

      O zi frumoasa va doresc!

      Ștergere
  12. ESTE SF DEVINE ENERVANT ACEST SERIAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ziceam eu ca bine fac ca nu ma uit la acest serial? :)) Toate ca toate, dar daca ma uit la un film/serial vreau sa fie credibila actiunea aia de acolo. Un scenariu mai tembel il iert, actori mai prosti, iert si asta, dar o actiune imposibila, incredibila si interminabila, mi se pare noaptea mintii, zau daca nu!

      N-am sa inteleg ever cum de un complet idiot ca Emir crede tesatura deliranta de minciuni a Ferihai (asta daca ar putea sa existe asa ceva, ca eu nu cred ca un tip poate fi atat de orb si de prost incat sa afle adevarul atat de tarziu, dupa un an !!!!, si inca s-o mai iubeasca pe mincinoasa aia penala - ce dreaq iubeste la ea, talentul de a minti si de a-si bate joc de toata lumea?!), n-o sa pricep cum o femeie de ultima speta precum personajul Hurrem l-a prostit in fata de ditamai Suleyman de sute de ori (alt tâmpițel care chipurile conducea lumea dar in palat statea cu nasul sub fusta/șalvarii nevestei - asta-i cârpă de șters pe jos, nu bărbat de stat!), si n-o sa ma enervez si mai si uitandu-ma cum uraciunea aia de Efsun joaca pe degete o lume intreaga si cum pămpălauca de Bahar nu stie, sau chiar daca pana iese la pensie o sa-si dea seama ce si cum, o s-o ierte pe Efsun, ca deh! au fost ca si surori...!

      Asemenea sefisme de subiecte (ca bine zici, user anonim), ca sa faci rating si bani din publicitate (dar pe de alta parte sa te doara-n pix de ceea ce vor telespectatorii), n-o sa-mi fie pe plac cat ii lumea, lume.

      Ștergere
    2. Ah! Ca era sa uit! Oare cat poate suporta o femeie - Nur - sa-si vada barbatul culcandu-se cu alta sub pretextul ca e fosta lui sotie bolnava si nu stie ca el intre timp s-a recasatorit? Adica ce asa educativ e in serialul Prizoniera dragostei? Pe noi ne invata cum sa facem sluj in fata sotului chiar daca are amanta si si-o pune cu ea sub nasul nostru, iar pe tipi ii invata ca este cat se poate de ok sa ai mai multe partenere de sex in acelasi timp, ba chiar sa le pastrezi cat mai mult timp pe amandoua, daca se poate, si in aceeasi casa. Cand cu una in baie, cand cu cealalta incasa de vacanta sau pe iaht, etc. Traiasca serialele turcesti.. nu?

      Io cre'ca in secunda doi as fi dat divort de Yigit daca eram Nur, sau l-as fi alungat din casa definitiv cand as fi aflat de Nur, daca eram Iclal. Dar cu personajele astea alienate, n-ai ce face. Au dreptate occidentalii sa nu cumpere asa ceva..!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.