marți, 2 februarie 2016

Bahar-viata furata episoadele 36, 37, 38, 39, 40 rezumate





Bahar-viata furata episodul 36

Bahar-viata furata episoadele 36, 37, 38, 39, 40 rezumate
Când Ateș şi Bahar se află din nou faţă în faţă cu o situaţie extrem de critică, se hotărăsc să elimine cuvântul despărţire din vieţile lor. Chiar şi aşa, există o ameninţare care îi umbreşte mereu şi care stă ca o fantomă deasupra capetelor lor... Efsun este fericită pentru prima dată în viaţa ei pentru că cineva o iubeşte, dar fericire ei nu are să dureze multă vreme. Nuran se implică şi ea în acţiune iar Efsun o vede ca pe inamicul ei. Hasret crede că ea este cauza despărţirii dintre Fulya şi Mehmet Emir. Astfel, se vede obligată să ia o hotărâre în privinţa iubirii pe care a îngropat-o adânc în conştiinţa ei.

Bahar-viata furata episodul 37

Relaţia dintre Bahar şi Ateș se confruntă cu pericole care îi pot aduce sfârşitul. Mehmet Emir a hotărât să divorţeze iar visele Fulyei s-au năruit. Ea crede că nu poate trăi fără el, aşa că mai bine ar muri. Efsun îi trânteşte uşa-n nasul lui Nuran, apoi familia Demirci va avea parte de zile grele. Sakine vrea s-o ajute pe aceea căreia îi datorează viaţa, adică pe Efsun, dar fără să-şi dea seama se bagă în bucluc. De aici încolo Efsun trebuie să-şi schimbe planurile şi va trebui să se descurce de una singură.


Bahar-viata furata episodul 38

Nuran are de gând să spună tuturor că Efsun este fiica ei, având-o drept martoră pe Hulya. Efsun nu suportă ca Nuran să aibă controlul asupra ei şi începe să se gândească la cum să-şi asigure viitorul. Pentru Nuran, a venit vremea să plătească pentru greşelile ei. Conflictele de ani de zile dintre ea şi Mucella reapar şi aduc la suprafaţă un secret întunecat şi o altă viaţă distrusă. Jocurile lui Sinem ca să se apropie de Ateș îi îngrozeşte pe el şi pe Bahar. Ateș se decide s-o ţină pe Sinem departe de vieţile lor. Este acum şi mai evident că relaţia lor trebuie oficializată, astfel că vor pregăti logodna. Dar între timp o scrisoare lăsată în urmă de Yusuf, îi ia pe toţi prin surprindere....

Bahar-viata furata episodul 39

Mesajul din scrisoare îi găseşte pe Ateș şi pe Bahar descoperiţi. Ateș este nevoit să redeschidă un capitol din viaţa lui pe care-l consideră închis. Pe măsură ce Efsun se apropie de Ismail şi continuă relaţia lor, de fapt, se îndreaptă către finalul acesteia. Efsun se întoarce la Nuran implorând-o s-o ierte, dar având în vedere lipsa de respect pe care a văzut-o Nuran din partea fiicei sale, n-are de gând să-i facă pe plac atât de uşor. În seara logodnei se întâmplă lucruri care-i lasă fără cuvinte pe Ates şi Bahar, care nu ştiu că-i mai aşteaptă o surpriză ce le va schimba vieţile. Nuran ştie că nu le va fi uşor atâta vreme cât Yusuf este îngropat în curtea lor şi se gândește cum să scape de cadavru, fără să aibă habar că se va confrunta cu mari încurcături.

Bahar-viata furata episodul 40

După ce ajung să sape mormântul lui Yusuf, Nuran, Ilyas şi Efsun rămân cu gura căscată pentru că trupul lui Yusuf nu se mai află acolo. Abia acum încep să conştientizeze că totul s-a terminat pentru ei, şi că Ateș şi Bahar ar putea să-i prindă. Cine a luat cadavrul şi ce-a făcut cu el, rămâne un mister total. Ismail la rândul său e convins că-l va găsi pe Yusuf şi trece la acţiune. Ateș şi Bahar vor s-o ajute pe Esma, dar neputinţa lor este avantajul altora. În ciuda a ceea ce a făcut, Efsun nu se desparte de Ismail. Când Nuran îşi dă seama de asta, toate legăturile ei cu Efsun se vor nărui.









2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.