luni, 9 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 48





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 48Dilara este devastată de adevărurile spuse de Cihan şi hotărăşte să se izoleze. Stă în pat şi nu vrea să comunice cu nimeni. Singurul pe care îl sună este Ozan, cu care are o foarte scurtă conversaţie în timp ce el se află acasă la Zeynep, apoi pleacă la doica ei fără să spună nimănui unde s-a dus. Keriman îl aduce pe micuţul Can acasă la Rahmi ca să aibă grijă de el cât timp face menajul în casa lui. Gulseren se destăinuie doamnei Cigdem în legătură cu problemele dintre ea şi Cihan și despre împrumutul pe care vrea să-l facă pentru a-i ajuta pe Ozkan și Engin cu chiria atelierului, iar această îl informează conştiincioasă, pe Harun.Avocatul se gândește la o soluție și îl pune pe Cagatay să meargă la Engin la atelier și să le propună celor doi un contract de exclusivitate pentru una din firmele lui Harun, cu un preț fix lunar, plus bani pentru fiecare reparație în parte. Engin și Ozkan, fiind presați de proprietar cu chiria pe un an de zile, acceptă ușor contractul, crezând că pur și simplu au avut noroc.

Deniz începe s-o evite pe Cansu ca urmare a insistenţelor mamei lui şi cu toate că într-o zi ea îl vede când opreşte maşina să se ducă la serviciu, se preface că n-o aude strigându-l, iar apoi nu-i răspunde la apeluri. Însă Cansu deocamdată trebuie să se vadă cu Gulseren şi nu mai are timp să se gândească la atitudinea prietenului ei. Cât sporovăiesc ele până la cină, Ozkan cumpără ceva de mâncare de la fast-food şi trece pe la ele. Gulseren pune masa, dar în acest timp Cihan vrea să-şi ceară iertare de la Gulseren şi se îndreaptă spre cartierul ei cu un buchet de flori. Auzind de pe scări vocea lui Ozkan, e gata să se răzgândească, dar totuşi sună la uşă nu înainte de a arunca pe scări buchetul de flori. După câteva replici, gelos că viitoarea lui soție și fostul ei soț se mai întâlnesc ocazional, Cihan pleacă furios.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 48Ozan petrece mult timp acasă la Zeynep şi la un moment dat fetiţa ei se opăreşte cu cafea fierbinte iar el o ia în braţe şi, împreună cu Zeynep, se urcă în maşină să o ducă la medic. Nişte vecini îi văd şi încep să bârfească. După ce se întorc de la medic, Ozan o culcă pe fetiţa deja adormită şi stă puţin de vorbă cu Zeynep, exprimându-şi sentimentele faţă de ea. Candan este luată de Yildirim din casa ei și dusă într-o proprietate de-a lui Cihan, nu înainte ca oamenii lui să taie conexiunile camerelor de supraveghere puse de Harun. Candan încă se află cu Yîldîrîm in noua ei locuință când Cihan îl sună pe avocat şi îl roagă să vină la el acasă, din cauza Dilarei despre care ei nu ştiu nimic. Harun, la rândul său, o sună pe Dilara cu care trebuia să se întâlnească, el pregătindu-se cu un set splendid de bijuterii pentru ea, dar telefonul ei este închis. Yildirim nu apucă să ajungă la vila de pe malul Bosforului pentru că Candan îl cheamă înapoi fiindcă că se teme de cineva care ar fi pătruns, nevăzut, în casă și ea a auzit pași. Avocatul rămâne la ea peste noapte.

Hazal, care acum stă cu Cihan, se îmbracă provocator şi se duce cu Șeyda la un club unde se lasă agăţată de un tip care este venit cu încă doi prieteni. Hazal începe să bea apoi, după ce unul din cei trei încearcă s-o pipăie, ea provoacă scandal şi ajunge la secţia de poliţie. Acolo o sună pe Gulseren, disperată că nu ştie ce să facă. Gulseren îl sună pe Cihan somându-l să se ducă şi să rezolve problemele fiică-sii, iar el furios se duce la secţie şi o dojeneşte pe Hazal pentru că nu mai conteneşte să între singură în bucluc, apoi acasă o pune sub paza strictă a lui Azmi.

Dimineaţa, Dilara o sună pe Cansu şi îi spune unde se află. De bucurie, Cansu îl caută pe Deniz, care acum îi răspunde, şi îl invită la micul dejun la ei acasă. Deniz acceptă invitaţia şi o minte pe maică-sa în legătură cu plecarea lui precipitată din casă. Nergis profită de plecarea lui Deniz şi se duce pe la Rahmi, iar Keriman ascultă discuţia lor, după cum îi este obiceiul așa că află despre Nergis că a fost damă de consumație într-un bordel din Izmir, acum 25 de ani. Deniz nu se simte foarte confortabil acasă la Cansu din cauza lui Ozan care este deranjat de prezența lui acolo, şi pleacă fără să spună nimic, apoi, din nou, nu-i mai răspunde la apelurile telefonice ale lui Cansu, considerând că mama lui avea dreptate că el n-o să fie acceptat de familia Gurpînar pentru că nu face parte din lumea celor bogați.

A doua zi Cihan îl contactează pe Yîldîrîm, care se află încă la Candan acasă şi vorbind cu el la telefon caută un document prin sertarele Dilarei, astfel găsind fără să vrea poza de la ecograf care demonstrează că Dilara este însărcinată ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.