miercuri, 11 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 49





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 49
Sub influenţa adevărului aflat despre Dilara, Cihan pleacă după ea. Hazal este păzită de Azmi care n-o lasă să iasă din apartament iar fata, nervoasă, o sună pe Gulseren, în ideea de a veni s-o scoată de acolo, dar mama ei este încă supărată pe atitudinea ei recentă. Cansu, nervoasă că Deniz se distanţează fără că ea să ştie de ce şi pentru că Ozan a jignit-o, se izolează în dormitorul ei şi lui Ozan nu-i dă drumul la uşă.

Gulseren, în staţia de autobuz, se bagă între un tip şi iubita lui pe care o agresează. Individul o înţeapă pe femeie cu un cuţit, şi atunci Gulseren îl imobilizează, îi ia cuţitul şi i-l pune la gât până vin poliţia şi ambulanţa. Însă din cauză că s-a implicat, Gulseren este şi ea dusă în arest. Cihan, care nu are habar despre ceea ce s-a întâmplat, o sună şi se înfurie văzând că are telefonul închis. Harun află imediat despre reţinerea ei şi se duce s-o scoată din arest. Cihan discută cu Dilara despre sarcină şi despre situaţia ei prezentă şi hotărăsc să rezolve problemele împreună. Drept consecinţă, Dilara îl va suna pe Harun să-i spună să n-o mai caute niciodată.

Harun este nervos că Candan a tăiat legătura camerei de supraveghere pusă de el la intrarea în casă şi că Dilara a aflat despre aventura lor. Cagatay, îi aduce pozele pe care Cihan i le-a arătat Dilarei, astfel că el se înfurie încă odată pe Candan, dându-şi seama că gelozia ei a atins nişte limite insuportabile pentru el. Dar acum Candan are alt număr de telefon şi Harun n-o poate contacta, mai ales că ducându-se acasă la ea constată că locuinţa este părăsită, astfel că-l pune pe Yucel s-o caute. Yucel află unde locuieşte şi se duce într-o vizită neanunţată la Candan după care o scoate la o plimbare cu maşina, dar de fapt o duce într-o pădure şi o ameninţă cu pistolul, ca s-o forţeze să joace după cum îi dictează el (pus de Harun).

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 49
Keriman are probleme cu Rahmi din cauza lui Can şi îl duce pe acesta la Hacer o vreme, dar pentru că femeia îi cere bani ca să fie dădaca lui Can, Keriman se roagă mai încolo de Gulseren s-o ajute, însă chiar şi aşa, are tot felul de fricţiuni cu Rahmi şi la un moment dat recurge la un nou şantaj, având în vedere că a ascultat conversaţia dintre el şi Nergis şi cunoaşte faptele din trecut ale femeii. Ozan îşi petrece tot mai mult timp acasă la Zeynep, simțindu-se acolo ca într-o familie, mai ales că şi micuţa Cemre l-a îndrăgit. Însă vecinele, curioase, o trimit pe una din ele la Zeynep să-i ceară zahăr, pentru ca de fapt, să vadă dacă Ozan este în casă (femeia venită după zahăr se uită prin hol şi vede haina lui Ozan şi pantofii). Pe neaşteptate Alper şi Solmaz sunt arestaţi. Ozkan pândeşte apartamentul lui Gulseren ca să meargă pe la ea când e singură şi îi dăruieşte un colier pe care i-l pune la gât, sperând că prin asemenea gesturi o va recâştiga pe fosta sa soţie. Dar pentru că se apropie cu obrazul de ea foarte mult, ca şi cum ar vrea s-o sărute, Gulseren ţipă la el, îl plesneşte şi îl dă afară din casă.

Dilara se hotărăşte să revină acasă iar Harun o aşteaptă cu nerăbdare în faţa vilei ca s-o asigure încă odată că o iubeşte cu adevărat şi nu este minciună între ei. Astfel îi aţine calea când ea intră în vilă, dar imediat ce apucă să-i spună câteva vorbe, Cihan ajunge şi el acasă şi rămâne uimit să-l găsească pe Harun acolo, lângă fosta sa soţie ...



urmează: Furtună pe Bosfor, ep. 50

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.