luni, 30 mai 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 54







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 54
Cansu şi Ozan pleacă imediat de la cabinet, uimiţi de ceea ce au văzut. Ozan nu poate să accepte faptul că va avea un frăţior de la Harun, pe care îl consideră cel mai mare duşman al familiei lui. Dilara este şi ea dată peste cap de faptul că acum copiii ei i-au aflat secretul şi se duce acasă, apoi merge la birou la Cihan să discute cu el despre lucrul ăsta. Amândoi stabilesc că, din cauza copiilor, a mentalităţii societăţii care ar condamna-o că naşte un copil din flori şi pentru ca Harun să nu-şi dea seama că acest copil este al lui, Cihan să se căsătorească formal cu Dilara încă odată.

În acest timp, Harun simte nevoia unei relaxări şi pleacă pentru câteva zile la Maide, mătuşa lui de la ţară, care îl primeşte cu drag, bucuroasă că îl vede după nişte ani. După aceea o aduce pe Maide cu el la Istanbul spunându-i că are nevoie de ajutorul ei. Ozan şi Cansu încă discută despre ceea ce au văzut, dar Cansu e bulversată, ea se gândeşte la Deniz şi la tăcerea lui. Cu toţii, seara, stau la o discuţie, Cihan spunându-le că se va recăsători cu Dilara. Hazal se enervează şi ţipă, părându-i-se anormală o căsătorie acum, după moartea lui Gulseren, apoi iese din sufragerie. Cihan se duce în camera ei şi îi spune că face asta pentru că Dilara e însărcinată cu Harun.

Ozan se duce la atelier, la Ozkan, apoi merg împreună la bar unde se îmbată iar un tip cu glugă îl urmăreşte atent. Iese scandal iar Ozkan temperează spiritele şi îl duce acasă pe tânăr, unde Cihan îl preia, mulţumindu-i. Ozkan scoate din buzunar nişte poze cu Gulseren, să i le dea lui Hazal, însă Cihan refuză politicos după ce se uită peste ele.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 54
Deniz se ceartă mereu cu Nergis din cauza lui Cansu, apoi iese din casă hotărât să meargă la Rahmi să lămurească problemele dintre ei doi. Nergis îl sună disperată pe Rahmi ca să-l implore să nu-i spună băiatului ei despre trecutul întunecat din Izmir. Rahmi la început, nu răspunde. Nergis găseşte un pistol, iese afară şi sună din nou, ameninţându-l pe Rahmi că se sinucide dacă-i spune lui Deniz vreun cuvânt despre ea. Ca să fie convingătoare, trage un glonte în aer. Rahmi promite că nu spune nimic şi lasă telefonul deschis ca să audă convorbirea dintre el şi Deniz. Băiatul apare imediat în curte şi cei doi încep să se certe, lui Rahmi scăpându-i fără să vrea că Nergis ştie anumite lucruri şi s-o întrebe pe ea, apoi închide telefonul şi pleacă în casă. Deniz, derutat, se întoarce acasă în ideea de a afla ce ştie maică-sa şi nu vrea să-i spună. În acest timp Nergis scria o scrisoare pe care o pune într-un sertar. Deniz o întreabă ce îi ascunde, dar ea nu-i poate spune nimic, apoi leşină.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 54
A doua zi, Cansu îl așteaptă pe Deniz la facultate, să vadă dacă are cumva pe altcineva, aşa cum o minţise la un moment dat Nergis. Din întâmplare, Deniz chiar iese împreună cu o colegă şi merg amândoi o bucată de drum. Cansu, intrigată, îi urmăreşte până când Deniz intră într-o librărie, iar ea se duce după el şi stau puţin de vorbă, Cansu fiind supărată şi enervată. Se întâlnesc în seara aceea, dar se ceartă din cauza colegei lui Deniz, despre care Cansu crede că e noua lui prietenă. După ce se despart, Cansu, care fusese sunată de Ozkan, îl aşteaptă la rulota cu kokorec să ia cină împreună, ocazie cu care îi spune că Cihan se va recăsători cu Dilara.

Când Ozkan ajunge la atelier, întristat de cele auzite, îi povesteşte ce i-a spus Cansu şi lui Engin care lucra la o maşină. Cagatay tocmai venise pe la ei, dar auzind vorbele lor rămâne după zid şi ascultă ce spune Ozkan. Imediat pleacă la Harun să-l informeze despre cununia Dilarei cu Cihan, veste care îl întristează pe acesta din urmă.


urmează: Furtună pe Bosfor, ep. 55

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.