duminică, 29 mai 2016

De ce cumpar de la e-Mag, sau cum mi-am luat aspirator Electrolux de "jucarie"







De ce cumpar de la e-Mag, sau cum mi-am luat aspirator Electrolux de "jucarie"

E a mia şapte sute nouă zeci şi patra oară când zic că prefer să cumpăr de pe net şi nu de la magazinele din oraş, mai nou, de la e-Mag, pentru că nu-mi place să caut pe rafturi şi să nu găsesc, să pierd vremea prin magazine şi să ajung acasă cu mâna goală, să cumpăr multe produse şi să îmi îndoi spatele până la staţia de taxiuri, sau chiar până acasă, dacă magazinul e relativ aproape şi niciun taximetrist nu se deranjează pentru un kilometru să-şi pornească motorul. Cumpăr de la e-Mag pentru că Schesir-ul costă 3 lei 80, nu 5 lei ca la magazinașele cu hrană pentru animale din oraş. Pentru că un pachet cu 30 de bucăţi de Seni standard pt bătrâna de maică-mea, nu costă 73 de lei, ca la Ardealul, cea mai ieftină farmacie din oraş, ci 57 de lei. Pentru că nu risc să-mi iau cu mine televizorul care nu mai merge, să-l schimb cu altceva într-o promoţie Altex şi să mi se spună că promoţia e valabilă doar dacă cumpăr de cine ştie câţi bani, ci cumpăr direct de la e-Mag un aspirator de mână Electrolux, la preţ cu siguranţă mai mic decât pe raft, în oraş. Pentru că nu mă influenţează niciun vânzător care ia bonus de pe urma mea să cumpăr ce vrea el, "că are şi el acasă", ci cumpăr exact ce vreau eu.

De ce cumpar de la e-Mag, sau cum mi-am luat aspirator Electrolux de "jucarie"

În mai puţin de 48 de ore 4 colete erau la mine pe canapea, iar primul la care m-am repezit a fost cutia aspiratorului Electrolux. Era desfăcută, însă sper că nu lipseşte nimic din ea. Nu pare să lipsească... Am scos "jucăria" şi am început să aspir firimituri, păr de pisică (ah! mâţele mele care dorm pe toate dulapurile din casă!), resturi de cărniţă uscată pe care don'șoarele nu le-au mâncat. Apoi am îndrăznit mai mult: granulele pentru pisici, sâmburii de vişine, câteva monede de 50 de bani. În afară de monede, totul a intrat în burtica de juma' de kil a aspiratorului meu. Aseară l-am pus şi în priză, că fără fir aspiră cam 10 minute, apoi tre'be reîncărcat.

Faină jucărie mi-am luat :))!

Ce conţin celelalte 3 cutii? Păi, nu zisei? Mâncare pt pisici, Seni, şi nişte ojă despre care o să vă vorbesc peste câteva zile. Să văd şi eu cât rezistă pe unghii la modul hard-day-in-the-kitchen, adică spălat vase de câteva ori pe zi, făcut mâncare la fiecare 2 zile, frecat aragazul, şters mobila de bucătărie, and stuff...

De ce cumpar de la e-Mag, sau cum mi-am luat aspirator Electrolux de "jucarie"









Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.