vineri, 24 iunie 2016

Prizoniera dragostei, episoadele 25-26 turcesti, rezumate







Prizoniera dragostei, episodul 25

Prizoniera dragostei, episoadele 25-26 turcesti, rezumate
Yigit auzind ce-i spune Kerem lui Nur, vine la ei şi-l ia la bătaie, apoi o ceartă pe Nur spunând că din cauza ei s-a ajuns în acest punct. Iclal rememorează cele întâmplate şi tot nu-i vine să creadă că Yigit este legal căsătorit cu Nur. Iese afară unde toată lumea o vede, se uită la Nur şi la Yigit dar presiunea psihică este imensă aşa că ea leşină. Dusă la spital, îşi revine destul de repede iar medicii îi spun lui Yigit că totul este perfect şi că Iclal este refăcută complet de mai mult timp si nu trebuie să-şi facă griji. Însă Yigit este confuz, pentru că Iclal nu i-a spus niciodată că ştie totul din trecut şi că şi-a revenit pe deplin. Fără să bănuiască în ce măsură e implicata Aytul în acest carusel al minciunilor, îi spune mătuşii sale că el va da totul pe faţă pentru că nu mai vrea să trăiască prefăcându-se. Iclal, pe de altă parte, gândindu-se la ceea ce i se mai spusese, că toată lumea ştie despre căsătoria dintre Yigit şi Nur, şi că însăşi Aytul a fost de acord cu divorţul lui Yigit de ea când era în comă, se va îndepărta inclusiv de mama ei, plănuind un joc nou, al răzbunării.

Elmas este în continuare umilită de Nazan dar e ajutată de Nur să-şi găsească un loc unde să stea iar mai apoi ii cere lui Nur s-o ajute cu un test ADN de stabilire a paternității, fiind sigura ca Nazan l-a păcălit pe Cahit, care este, după ea, un bărbat absolut normal. Kerem află că Nur e măritată cu Yigit şi este dărâmat de această noutate, el începând s-o identifice pe Nur cu fosta lui iubita, Inci. Cu toate acestea, peste jocul lui Iclal secondată de Firat, care face tot posibilul s-o ţină pe Nur în agenţie, Kerem este de partea ei şi îi spune că dacă pleacă o înţelege că face asta pentru ea şi Yigit. Iclal unelteşte în stil mare şi se preface mai mult decât oricând că ea este soţia lui Yigit şi că nu-şi aminteşte altceva. Mai ales faţă de Nur joacă rolul soţiei iubitoare, ceea ce pe aceasta o scoate din minţi, atat pentru că ea renunţă la carieră pentru mariajul ei, cat si pentru ca Yigit se complace în situaţia confuză de până acum. Într-o seară Iclal reuşeşte să-l îmbete pe Yigit, dar îi pune şi somnifere în vin, ca să-l adoarmă buştean şi dimineaţa să se prefacă în faţa tuturor că avut o noapte de iubire cu soţul ei. Însă Yigit nu poate să creadă că s-a iubit cu Iclal, el ştiind că a dormit foarte profund...

Prizoniera dragostei, episodul 26


Prizoniera dragostei, episoadele 25-26 turcesti, rezumate
În cameră este dezordine, făcută intenţionat de Iclal pentru a-l face pe Yigit să creadă că au avut o noapte fierbinte. Yigit este răvăşit, nu crede ce spune ea, dar nici nu exclude de tot această variantă, deoarece nu-şi aminteşte nimic din ce s-a petrecut de cu seară. Nur vede dormitorul şi se supără. Acţiunea episodului se desfăşoară pe două fronturi. O dată, jocul lui Iclal împotriva tuturor, avându-l drept confident pe Firat, căruia îi spune că în noaptea respectivă ea a înscenat totul. Yigit şi Iclal merg la medic care îi asigură pe amândoi că acum nu mai este nici o problemă medicală cu Iclal, că e complet refăcută, dar ea susţine că totuşi nu-şi aminteşte nimic. Medicul se miră şi recomandă consiliere psihologică. Yigit este hotărât să-i spună lui Iclal tot adevărul şi să plece de la fermă împreună cu Nur. În demersul lui, se gândeşte că este mai bine ca Aytul să fie aceea care-i spune adevărul fetei sale, şi că este conştient că Iclal n-o să-l ierte pentru asta, dar nu mai poate trăi în minciună. Aytul îşi dă seama că jocurile ei au ajuns la un final. Iclal şi Firat merg în Cipru pentru că ea să-şi facă o inseminare artificială ca să poarte o sarcină despre care să afirme ulterior că este copilul lui Yigit.

Prizoniera dragostei, episoadele 25-26 turcesti, rezumate
Pe planul doi se desfăşoară intriga referitoare la sarcina lui Elmas despre care află şi maică-să, dar şi cei de la firmă. Enervată că toată lumea pare să creadă că ea minte, Elmas îi face panaramă lui Cahit în curtea clădirii companiei, ca să-l determine să-şi facă şi el testul, să vadă dacă este steril sau nu şi să consimtă la testul de paternitate. În aceste condiţii, Nazan simte că pierde teren şi că minciuna din trecut, când a mituit medicul să-i spună lui Cahit că e steril (de fapt, ea este), va ieşi la iveală. Aşa că ea are nevoie acum de un aliat pe care îl găseşte în persoana lui Iclal. Nazan îi povesteşte acesteia adevărul care a stat la baza căsătoriei ei, şi îi cere s-o susţină, la fel cum şi ea a susţinut-o când i-a spus că Yigit o are amantă pe Nur. Iclal acceptă de faţadă (o va trăda pe Nazan pentru că ea ştia adevărul despre Yigit şi nu i l-a spus decât pe jumătate) şi în prima fază consideră că o ofertă financiară faţă de Elmas e mutarea potrivită, iar dacă ea refuză, se va gândi la o intrigă prin care s-o atragă la fermă. Nazan se decide să meargă la nouă locuinţă a lui Elmas, care este anunţată din timp de către Iclal că va avea această vizită. Elmas îl informează la rândul ei pe Cahit, şi acesta începe s-o urmărească pe nevasta-sa, curios de ce e ea aşa de tare împotriva testului de paternitate, dacă ştie că el este steril. Astfel, Cahit aude de pe hol, prin uşa lăsată întredeschisă, că Nazan îi oferă bani şi aur lui Elmas ca să trăiască toată viaţa, dar să nu mai spună că are copil cu Cahit. Acesta dă buzna în camera de hotel şi adună bijuteriile, certându-se cu Nazan, care îşi dă seama că Iclal a trădat-o.

Episodul se încheie cu o confruntare între Yigit, Iclal, Nazan şi Nur, în care Iclal este provocată de Nazan să recunoască fără echivoc că ştie tot adevărul despre căsătoria lui Yigit cu Nur.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.