marți, 12 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 67









Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 67
Dilara e dusă la închisoare într-o celulă comună cu alte femei. Cansu e devastată, Ozkan o îmbrățișează iar Hazal moare de ciudă și din nou iscă scandal pentru că i se dă prea puțină atenție. Cihan intervine ca să calmeze spiritele încinse. Ozan merge la Candan la spital, apoi se întâlnește cu Rahmi și Cihan care-l bate, cu toate că el spune că Dilara a amenințat-o pe Candan cu pistolul, anterior rănirii ei.

Harun află despre incident și vine și el la spital să discute cu Candan și o agresează, strângând-o de abdomen, ca s-o doară rana, pentru a o determina să-și retragă plângerea și să-i dea lui înregistrarea pe baza căreia a incriminat-o pe Dilara. După ce el pleacă, Candan vorbește la telefon cu Maide, relatându-i ce a pățit, apoi își ia hainele și pleacă din spital.

Cagatay merge acasă la Candan înainte ca ea să ajungă și găsește înregistrarea cu Dilara pe care o ia și apoi i-o dă lui Maide. Candan se folosește de ocazie ca să-i spună lui Ozan că Harun a amenințat-o. La vilă are loc un consiliu de familie în prezența lui Yildirim, iar Hazal iscă din nou tensiuni. Astfel, se află despre iubitul ei, Ozgur, însă deocamdată Cihan nu are obiecții, având lucruri mult mai serioase de discutat.

Hazal pleacă de la vilă să se întâlnească cu Ozgur, iar Ozkan, care era cu mașina în fața porții, o vede și o urmărește. Când oprește mașina să discute cu ea, Hazal îi vorbește arogant și îi spune să plece că nu i-a fost niciodată tată cu adevărat.

Dilara are unele probleme la închisoare, în special cu șefa de celulă, pe care o deranjează atitudinea politicoasă și apartenența socială a Dilarei. Ea e vizitată de Harun, care vine să-și ceară iertare că a judecat-o greșit, dându-și seama că Demir este totuși, copilul lui (testul ADN fusese făcut cu suzeta lui Can), dar ea nu stă de vorbă cu el și pleacă înapoi la celulă. Mai târziu este vizitată de fetele ei.
Deniz o invită pe Cansu la un restaurant luxos, închiriat numai pentru ei doi în seara aceea și îi dăruiește un superb medalion de argint cu pietre albe, în formă de inimă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 67
Dilara îl sună pe Cihan ca să-l roage să-i aducă copilul la închisoare să-l vadă, dar el se enervează. Cansu, de față la discuție, îl calmează și-l convinge să meargă acasă să-l ia pe Demir la vizită. In acest timp Harun a pătruns în vilă în camera copilului cu ajutorul lui Sevinc, dar Cihan și Cansu au ajuns deja, iar bona nu știe cum să facă să-l ia pe copil ca să-l ducă lui Cansu pt că Harun nu-l lasă din brațe. Mai apoi, Sevinc duce copilul în salon iar Cihan și Cansu îl duc Dilarei. Hatice, femeia care face terapie cu Ayse și care o cunoaște, dar încă nu-i spune asta, o roagă să-i facă rost de un job. Ayșe o aduce pe pacienta ei acasă la Maide ca s-o ajute cu un loc de muncă. Maide și Hatice se cunosc, se uită lung una la cealaltă, dar se prefac amândouă că nu știu nimic. Maide în primă fază, vrea să-i dea bani lui Hatice ca să dispară din viața lor, dar ea refuză și atunci o angajează, dar discută cu ea să nu afle Ayșe că se cunosc, și o trimite la bucătărie cu Sema.

Ozan primește un sms de la Cihan și se întâlnesc la restaurant seara. Cihan încearcă o reconciliere familială și îi propune să vină la o ședință a consiliului de administrație al firmei lui, pentru că Dilara îl va face un fel de administrator al acțiunilor ei n urma divorțului. Insă Ozan, care merge înainte cu răzbunarea lui împotriva mamei sale, ii povestește lui Candan tot ceea ce se întâmplă și amândoi pun la cale noi intrigi. Engin și Ozkan se ceartă pt că Ozkan a cheltuit banii atelierului pe întâlnirile cu Sevinc. El decide să-i spună fetei adevărul, dar până la urmă continuă s-o mintă că este om de afaceri. La un moment dat Keriman, care vine să ajute la treabă pe Emine, e cât pe ce s-o prindă pe Sevinc stând de vorbă pe tabletă cu Ozkan.

Într-o seară Ayse iese la un restaurant cu Cihan iar acolo ea îl vede pe Harun la o masă și se impacientează ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.