marți, 23 august 2016

O mie si una de nopti episoadele 21-25 rezumat







O mie si una de nopti episoadele 21-25 rezumat
Șehrazat înaintează temătoare în sala plină de fotografiile ei. Când apare tipul care i-a scris email, Harun Oztas, ea se simte în nesiguranță și ar vrea sa plece, dar el n-o lasă. In spatele ei se află un tip cu ciorap pe față care are grijă să nu fie observat de Șehrazat. Mai apare o tânără cu o tavă cu cafele și apoi discuția se relaxează cumva, Harun spunându-i că îl interesează să lucreze la o clădire cu 5 etaje care ar trebui transformată într-un centru de fotografie. La firmă Melek descoperă imediat că articolul scris într-o revistă despre Șehrazat fără permisiunea ei, era comandat de Zeynep, care începea astfel să-și pună în aplicare planul de a se răzbuna, indirect, pe Kerem. Într-un alt ziar acum e un articol despre legăturile companiei Binyapi cu Mafia. Zafer, al treilea asociat al companiei, are misiunea de a sta de vorbă cu Șehrazat ca s-o convingă să revină la locul ei de muncă. Kerem se duce la familia celui decedat în atacul de la barăci să dea un ajutor financiar familiei.

Nadide se întâlnește cu Ali Kemal apoi acasă încearcă să tragă sforile ca fiul ei și Fusun să se împace. Ali Kemal, respins de soție și părăsit, oarecum, de amantă, începe sa bea. Dar într-o zi vine acasă pe când ceilalți erau la masă. Fusun îl iartă, dar se gândește să divorțeze dacă mai pleacă încă odată la amanta lui. Burhan are de gând să fondeze un fel de instituție de sănătate în memoria lui Ahmet, iar clădirea să fie proiectată de Șehrazat. Apoi vorbește cu Nadide despre cum să facă să-și ia înapoi casa pe care Ali Kemal i-a dat-o lui Cansel. Soluția este ca avocatul familiei să se ocupe de asta, dar Cansel nu ar vrea să rămână fără aceasta sursă de venit. Șehrazat se implica în cearta unui cuplu de pe scara blocului și o primește pe Fingen în casa ei ca să n-o mai bată soțul. A doua zi el se liniștește și se împacă cu ea. Șehrazat se întoarce la Binyapi. Kerem și Bennu au o discuție la o cină la restaurant și ea îi spune că știe despre relația cu Zeynep. Kerem o lămurește ce a fost cu Zeynep, la rândul său dându-și seama că femeia aceea vorbește neadevăruri în firmă.

Șehrazat îl visează pe Ahmet care-i spune să nu refuze fericirea și să-l lase pe Kaan să aibă un tată, apoi se trezește pentru că sună soneria, exact ca în vis, și la ușă este Onur. La vila Evliyaoglu au decis s-o trimită acasă la Moscova pe Anușka, dar ea nu pleacă, se duce la fabrică, la Gani, apoi zice ca a pierdut avionul. Burhan îi găsește întâmplator un serviciu, să îngrijească de o persoană bolnavă. Șehrazat vine în vizită la socrii ei pentru prima dată, iar Burhan îl pune pe Ali Kemal să-și ceară iertare că a jignit-o în trecut considerând-o vinovată pentru moartea lui Ahmet.

Kerem și Bennu pleacă într-o vacanță cu mașina și pe drum rămân fără benzină, apoi pleacă pe jos în căutarea unei benzinării, până îi apucă noaptea. Într-un târziu ajung la o casă și cer găzduire până a doua zi. Șehrazat, care a depus plângere la politie împotriva vecinului care își bate nevasta, e agresată de acesta în propria casă. Onur vine în vizită la ea și o găsește pe jos, leșinată și sângerând, cu ușa întredeschisă. Onur și Kerem cred că a fost vorba despre mafioții lui Celil Karabaș, însă așteaptă ca Șehrazat să-și revină din traumatismul cranio-cerebral suferit. După ce află cine a bătut-o, Onur se duce la vecinul scandalagiu și îi aplică o corecție.

Acasă la Burhan vin cei de la Garda Financiara s-o ia pe Fusun la investigații. Astfel familia află că Fusun transferase 8 miliarde (?) de lire într-un cont, dar un cunoscut al ei a scos banii și a fugit cu ei. Burhan rămâne fără grai, pentru că, de fapt, Fusun nu avea bani, ci erau banii familiei lor. Ea strânsese în cont 223 miliarde de lire. Când Burhan o ia la întrebări, Fusun recunoaște că de fiecare dată cerea mai multi bani pentru școala fetelor și alte cheltuieli, iar surplusul îl punea deoparte.

Burhan are probleme cu Cansel care nu vrea să cedeze de bună voie casa dăruită de Ali Kemal, apoi la fabrică constată că s-au făcut nereguli mari chiar de către unul din agenții de vânzări. Ca şi cum asta nu era de-ajuns, Gani îl sfătuieşte să-şi cumpere softuri cu licenţă ca să nu aibă probleme. Zeynep, hotărâtă să se răzbune pe Kerem, se duce la el pe iaht şi răspunde când Bennu sună. O minte că el este la baie iar Bennu înmărmureşte de durere. Când Kerem revine cu nişte cumpărături, Zeynep zice că a venit să-i aducă nişte butoni pentru că ştie că are o colecţie întreagă şi îi strecoară în buzunar cutia. Kerem aruncă butonii în mare şi o alungă de pe iaht. Bennu bea în seară aceea până adoarme. Onur ia cina cu Șehrazat şi îi dă inelul de logodnă.

La companie are loc a doua zi o şedinţă iar Bennu vine mahmură. Kerem se oferă să o ducă la medic, pt că arată foarte rău, dar ea îl repede şi spune să afle singur motivul pentru care este supărată. Acasă, Bennu continuă să bea, sa ia şi pastile şi să plângă. Este ziua lui Sehrazat şi cei câţiva prieteni de la Binyapi merg la un restaurant închiriat numai pt ei. Kerem se duce la Bennu să vadă de ce nu mai vine la cină, dar ea îi deschide împleticindu-se apoi îi cade inertă în braţe. Kerem o duce la spital, speriat de starea ei. Când îşi revine, el îi explică situaţia cu Zeynep şi văzând că a fost un apel de la Bennu, preluat în timp ce el era la market, se duce şi vorbeşte cu Zafer să-i ceară părerea ce să facă acum ca s-o pedepsească exemplar pe Zeynep. Zafer cu prima ocazie o concediază şi la insistenţele ei, îi spune şi de ce. Zeynep se înfurie şi pleacă lăsând în urmă o ameninţare voalată. În ceea ce-l priveşte pe Zafer, văzând-o pe Melek zilnic, începe să se îndrăgostească de ea.

Fusun se ceartă mereu cu Ali Kemal, care din nou o vizitează pe Cansel. Șehrazat şi Onur discuta acum despre nuntă şi despre o casă pe care s-o cumpere. Însă dacă ea este de acord cu casa, legat de petrecere, n-ar vrea o nuntă adevărată, ci doar o ceremonie simplă. Între timp o sună Harun, fotograful care o pozase obsesiv, iar ea îi povesteşte pe scurt lui Onur despre ce este vorba. Harun are o expoziţie şi i se plânge lui Zeynep, pe care o cunoaşte, că vrea să semneze contract cu Șehrazat dar ea nu acceptă. Întâmplător, Melek ştie ce este cu individul şi că e obsedat de femei, că a avut probleme la Londra şi îi spune asta lui Kerem, care îl convinge pe Harun să renunţe la expoziţia cu Șehrazat arătându-i printuri din ştirile de la Londra rămase pe net.

Burhan are, ca din senin, la fabrică un control de la cei care verifică licenţele de software, în urma unui denunţ. Probabil Gani a denunţat, după ce a cumpărat programele licenţiate, ca să-l determine pe bătrân să aibă şi mai multă încredere în el. Dar ca să nu planeze bănuiala asupra lui, sugerează că agentul de vânzări concediat ar fi făcut denunţul. Acasă, Fusun se face din ce în ce mai nesuferită în faţa dnei Nadide şi continuă să se certe cu Ali Kemal. Dar problemele abia urmează să înceapă pentru că Cansel face un test de sarcină care iese pozitiv, iar prietenele ei o sfătuiesc să păstreze copilul. Tot de la ele află şi Ali Kemal despre sarcina iubitei lui, şi îi promite că totul va fi bine şi că o iubeşte, dar să nu renunţe la copil.

Zafer începe să iasă cu Melek. Sehrazat e prezentată drept logodnica lui Onur la o recepţie a companiei şi acolo o cunoaşte pe Yasemin, una din fostele lui iubite care brusc, devine geloasă şi se poartă nepotrivit. Această întâmplare îl face pe Onur să-i povestească în câteva cuvinte viaţa lui din trecut, apoi Sehrazat vorbeşte şi ea despre trecutul ei.

Zeynep merge în barul lui Mert dar află că i s-a anulat permisul de club şi că nu mai are ce să caute acolo. Ea se enervează foarte tare şi după aceea face rost de la o amică ziaristă de nişte poze cu Bennu când a fost dusă la spital pentru tentativă de sinucidere cu alcool şi pastile. Zeynep e foarte hotărâtă să se răzbune pe toţi şefii de la Binyapi. Într-o zi vin nişte musafiri din Azerbaidjan la companie şi, translatorul lor nefiind disponibil, este chemată Mihriban să ajute. Unul din cei doi oameni de afaceri se îndrăgosteşte de ea şi îi oferă pentru deranjul ei o brăţară de aur şi invitaţia de a-l vizită la Almaata.

Zeynep plusează. Într-o revistă de scandal apare un articol despre Bennu şi tentativa ei de sinucidere cu pastile si alcool, iar ştirea este legată de prestigiul companiei Binyapi. Peride abia aşteaptă să-i arate revista lui Seval. Kerem o ameninţă dur pe Zeynep, dar ea râde prosteşte. Bennu iarăşi găseşte consolarea în paharul cu coniac. Pentru că Șehrazat este invitată la picnic în vila socrului ei, Onur se duce să călărească, dar un tip înarmat îl urmăreşte din tufişuri şi trage în el ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina O mie si una de nopti-prezentare








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.