luni, 22 august 2016

Elif - episoadele 17-18 rezumate







Elif - episoadele 17-18 rezumate
Veysel şi Murat stau de vorbă cu Ayșe, după ce o trimit pe Șerife să aducă un pahar cu apă. Cei doi mai vor bani de la ea, crezând că este stăpâna casei. Ayșe le explică foarte clar că ea este doar o servitoare, dar lor nu le pasă şi intră înăuntru, în bucătărie, se uită prin casă și prin curte. Ayșe nu ştie ce să facă şi cum să-i dea afară de la conac. Pe drum, Arzu se preface că-i este rău, apoi, la o oprire într-o parcare unde se află o farmacie şi Kenan coboară să cumpere un medicament, ea cotrobăie prin torpedou până găseşte un cuţitaş cu care sparge un cauciuc. Între timp ia şi hârtia cu adresa lui Melek scrisă de Ayșe. Kenan vede că a făcut pană şi se întorc acasă cu maşina şoferului venit să-i recupereze.

Ayșe se duce la Kenan să-i ceară nişte bani, acum că i s-a furat portofelul din geanta golită de valori. Kenan îi dă un teanc de bancnote, ea se duce să-i plătească pe Veysel şi fiu-său, deşi simte că Gonca îi suflă-n ceafă şi de pe undeva o urmăreşte să vadă ce se petece. Gonca aude că iar e vorba de bani şi se duce imediat la Arzu s-o informeze că Ayșe este din nou şantajată. Până la urmă Veysel şi Murat pleacă, deşi erau cât pe ce s-o descopere pe Elif în camera servitoarei din anexe.

Arzu se duce şi deschide seiful cu bani al lui Kenan şi ia de acolo pistolul, hotărâtă să o omoare cu mâna ei pe Melek. După aceea pleacă de acasă direct la adresa de pe bileţelul dat de Ayșe, însă acolo locuieşte altcineva, pentru că Ayșe intenţionat a scris o adresă greşită. Arzu se înfurie şi mai tare şi decide că nu e cazul să se murdărească de sânge pe mâini, poate plăti pe cineva s-o elimine pe Melek.

În cartier, vecina vine să-i spună lui Melek şi Zeynep că proprietara rochiei n-o vrea aşa, cusută, ci doreşte să i se dea banii să-şi ia o altă rochie. Melek e disperată că nu ştie cum să facă rost de ei. Mai vine şi Veysel nervos şi îi răstoarnă supa fierbinte peste mâini, opărind-o toată. A doua zi Zeynep, deşi are examen la facultate, se duce la casa unde are Melek de făcut curat şi se apucă de treabă, sperând să termine curăţenia şi să plece la examen după aceea.

Elif - episoadele 17-18 rezumate
Arzu mai ţese o intrigă şi o pune pe Tugce să spună că vrea să mănânce ravioli ca s-o scoată pe Ayșe din anexe. Ea o ia şi pe Elif la bucătărie astfel că dormitorul lor rămâne gol. Arzu o trimite pe Gonca cu un colier de aur să-l ascundă în geanta lui Ayșe ca s-o învinuiască de furt. Când o găseşte pe dna Aliye în salon, Arzu îi arată soacrei ei nişte coliere cumpărate de curând, chipurile ca să-i ceară părerea, apoi se preface nedumerită că unul din ele a dispărut. Gonca spune că Ayșe a făcut curat în cameră de dimineaţă iar Arzu se agită. Dar pe Aliye n-o interesează colierul lui Arzu şi pleacă de acasă, lăsând-o pe noră-să cu buza umflată. De ciudă, ea face gălăgie la bucătărie şi pune toată servitorimea să cotrobăie peste tot prin casă.

Avocatul Hasan vine la dna Aliye şi discută despre vânzarea terenului unde Kenan plăteşte oameni la lucru. Hasan o informează că a apărut un cumpărător, din altă localitate, care dă preţul cerut de ea fără să negocieze. Aliye zâmbeşte spunând că probabil e foarte bogat şi, ne-mai-interesând-o alte amănunte, îi cere lui Hasan actele să le semneze şi ea. Apoi pleacă la câmp şi îi spune lui Kenan că ea a vândut terenul acela. Kenan răspunde că ştie, pentru că el l-a cumpărat. Aliye se enervează şi apoi începe să spună ceva despre teren, că nu e în regulă cu el, că e ceva legat de trecutul ei, dar lasă propoziţia în aer şi pleacă înlăcrimată. Kenan rămâne pe gânduri şi îşi aminteşte că şi într-o altă împrejurare maică-sa era cât pe ce să dezvăluie un secret legat de niște pământuri moștenite de ei, dar a tăcut vinovată.

Elif - episoadele 17-18 rezumate
În acest timp tărăboiul din casă creşte. Arzu controlează și geanta lui Ayșe şi face scandal în curte, să audă toată lumea, acuzând-o pe servitoare de furt şi menţionând şi despre doi tipi dubioși că au venit să ceară bani de la ea şi că se tot furișau prin toată curtea. Alyie o crede pe nora ei, iar Arzu se vede dată afară de la conacul Emiroglu. Deşi neagă că ar fi furat ceva, îşi face bagajele, o ia pe Elif şi iese pe poartă.


urmează: Elif, ep.19-20

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.