miercuri, 24 august 2016

Elif - rezumate, episoadele 19-20







Elif - rezumate, episoadele 19-20
Acum Arzu simte gustul triumfului pentru că e sigură că Ayșe nu se va mai întoarce înapoi și nici Elif. Doamnei Aliye nu-i place că Ayșe a plecat, se duce la anexe și apoi o sună, dar femeia nu vrea să răspundă. Cu Șerife însă, vorbește și bucătăreasa vine în parcul în care s-au oprit, să le dea cheile de la casa unei prietene.

Kenan se duce la Hasan, la seră și îl întreabă dacă știe ceva din trecut legat de pământul acela. Omul spune că a auzit că la începuturi pe el era o casă care a aluat foc, iar toți cei dinăuntru au murit arși. Atunci Kenan se duce la un notar și se interesează de pământul acela, dar află că nu există documente de moștenire pentru el, deși aparține familiei lui de la o vreme încoace.

Veysel îi ia banii lui Murat și se duce din nou să joace cărți. Zeynep plătește cu banii de pe curățenia prestată, rochia stricată de Veysel. Ayșe o cheamă pe Melek să se mute la ea, după ce ajunge la adresa dată de Șerife. Dar în același timp Kenan, care nu crede versiunea furtului colierului, o ia la întrebări pe bucătăreasa și îi cere adresa casei unde este acum Ayșe. Kenan și Melek se îndreaptă către același loc, venind din direcții diferite. Melek ajunge prima și își îmbrățișează fata. Kenan găsește și el casa și discută cu Ayse insistând să meargă înapoi la fermă. Melek este într-un dormitor și crede că e mai bine ca ele să plece, pentru că dacă o vede Kenan, înțelege cine-i Elif și aici s-ar termina totul.

Ayșe și Elif vin la fermă împreună cu Kenan care le strică ziua lui Arzu și Gonca. Alyie îi urează bun venit, în semn de prețuire și ca să-i arate că nici ea nu a crezut-o pe Arzu. Mai apoi Melek o sună pe Ayșe anunțând-o că știe despre Veysel că i-a cerut bani și are impresia că de aceea a plecat ea cu fetița de acasă.

Arzu încearcă să facă pe mărinimoasa cu Elif şi o cheamă la masa familiei, îi pune chiar ea mâncare apoi îi dă o rochiţă de-a lui Tugce, deşi fetiţa nu vrea ca Elif să poarte hainele ei. Ayșe o ia pe Elif din camera lui Arzu spunând că fata nu poate fi îmbrăcată ca o Emiroglu. În aceeaşi zi familia iese la un picnic iar Arzu insistă să meargă şi Elif. Ayse nu ar vrea s-o lase, dar când dna Alyie intervine, nu mai are încotro.

În cartier, Melek trage cu urechea la discuţiile dintre Veysel şi Murat şi află că iarăşi au de gând să-i ceară bani lui Ayșe, apoi o anunţă că cei doi vor veni din nou s-o şantajeze. Zeynep continuă să facă menajul în casa în care fusese Melek înainte să se opărească la mâini. Fiul stăpânei casei rămâne acasă şi joacă jocuri pe calculator cu Selim, care nu ştie că Zeynep este acolo şi face curat. La un moment dat o sună şi vine spre bucătărie unde ea dădea cu mopul. Văzând-o, închide rapid telefonul şi pleacă din apartament, minţind că are o treaba urgentă, uluit de ceea ce a văzut.

Melih Seckinler, vecin de-al lui Kenan şi care se pare că este adevăratul proprietar al pământului cu bucluc, îl caută pe acesta, să se cunoască, la picnic. Dar mai înainte, îi trimisese un buchet de flori lui Ipek, ca să-şi facă simţită prezenţa în familia Emiroglu. Gonca şi Arzu îl bârfesc văzându-l că socializează cu Ipek, şi se întreabă cât de bogat o fi.

Tugce şi Elif se joacă pe pajişte dar la un moment dat Elif se îndepărtează strigând-o pe maică-sa. Când ajunge pe marginea unei prăpăstii, Arzu, care o urmărise, îi pune mâna la gură şi o târăşte ca s-o arunce în hău. În acest timp Melek îşi face bagajul şi pleacă de acasă în timp ce Veysel doarme. Arzu reuşeşte s-o arunce pe Elif de pe buza prăpastiei ...


urmează: Elif, ep. 21-25

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.