joi, 4 august 2016

O mie si una de nopti episoadele 6-10 rezumat







O mie si una de nopti episoadele 6-10 rezumat
Peride le spune lui Kerem şi Onur că Șehrazat are un copil care a fost operat de leucemie. Ea stă spăşită, cu privirea în jos, de teamă că va fi dată afară, deoarece compania Binyapi nu acceptă mame la angajare, şi ea a minţit în CV. Onur se simte foarte vinovat pentru felul în care s-a comportat faţă de Sehrazat şi se duce la baie să se privească în oglindă. Când revine în birou, cei doi asociaţi o iau un pic la întrebări pe arhitectă cu privire la minciuna ei, iar ea îi întreabă dacă ar mai fi angajat-o ştiind că are un copil. După această discuţie, Onur şi Kerem îşi dau seama că fac o greşeală şi îşi propun să schimbe regulile de angajare ale companiei. Kerem stă de vorbă cu Bennu, lucrând la un proiect, şi începe să se intereseze de Șehrazat. Onur, în dorinţa de a îndrepta ceva din greşelile faţă de arhitectă, află unde locuieşte, vine la ea acasă şi îi cunoaşte pe Kaan şi pe Mihriban.

O mie si una de nopti episoadele 6-10 rezumat
Fusun are probleme pentru că va avea încă o fată (cuplul Fusun-Ali Kemal au deja două fetiţe, Burcu şi Buket) şi ea se lăudase că face băiat. Prietenele lui Nadide nu prididesc s-o înţepe pe această tema iar ea plânge de ciudă. Pe acest fond general de sensibilitate personală, Fusun se confruntă şi cu nesimţirea lui Gani, care după ce că este un chiulangiu pe banii lui Burhan, mai vine şi beat acasă în miez de noapte. Burhan se supără şi ameninţă că la a doua abatere Gani poate să plece de unde a venit, adică în Kayseri. Fusun pentru că vrea ca măcar prin Gani să beneficieze într-un fel de banii zgârcitului său socru, se vede nevoită să-şi ceară scuze în numele fratelui ei şi să insiste pe lângă Burhan să-l ierte. Bătrânul se înduplecă, dar în inima lui, văzând că nu are mulţumire de la familia fiului cel mic, începe să-l iubească pe Kaan deşi nu-l cunoaşte încă, şi cumpără un cadou de Anul Nou pentru el. Nadide se bucură spunându-i că ştia că la un moment dat inima lui se va înmuia. Însă lui Ali Kemal şi mai ales lui Fusun, nu le convine deloc această schimbare de atitudine. În scenă apare Cansel, o fată pe care Ali Kemal o iubea dar fiind săracă, familia nu l-a lăsat să o ia de nevastă, şi cu care el reia legătura amoroasă.

În compania Binyapi se aude bârfa că Șehrazat are un copil şi lumea începe să o vorbească, ştiind că mamele nu sunt acceptate la angajare. Acum gurile rele consideră că cine ştie ce pile a avut ea de a fost angajată având copil. Mai mult, Șehrazat este singura care primeşte un bonus financiar de Anul Nou. Prietenia ei cu Bennu continuă şi se adânceşte. Bennu îi mărturiseşte arhitectei că este îndrăgostită de cineva, dar crede că e o iubire imposibilă. Șehrazat observă că Bennu bea, iar ea recunoaşte că are o problema cu băutura. La petrecerea de revelion Bennu îl vede pe Kerem absorbit de Șehrazat şi fermecat de frumuseţea ei şi se apucă de golit pahare. După un dans cu Kerem, Șehrazat aduce vorba de Kaan, se scuză că este târziu şi o ia acasă pe Bennu. După acea seară, Onur îi cere socoteală prietenului lui pentru că îi face curte arhitectei, iar acesta recunoaşte că o iubeşte şi că vrea s-o cucerească. Mai apoi cei doi încep să se certe pe tema asta, Onur fiind gelos pe Kerem, iar Kerem crezând că furia lui Onur vine din trecutul lui, pentru că a fost înşelat odată şi acum nu are încredere în femei. Astfel, Kerem își închipuie că prietenul lui vrea să-i atragă atenţia să nu creadă în iubire. Pe de altă parte Bennu începe să fie geloasă pe Șehrazat din cauza interesului pe care îl manifestă Kerem.

Gani, ca să reintre în graţiile bătrânului, merge la fabrică după cursuri să înveţe cum se conduce o afacere şi să-l ajute la treburi. De fapt, urmăreşte să vadă mersul lucrurilor ca să poată profita mai apoi şi să scoată bani din micile lui învârteli. Nadide şi Burhan se duc pe la cimitir la mormântul lui Ahmet şi acolo se întâlnesc cu Kaan şi Șehrazat. Burhan vrea să-l cunoască pe băieţel, dar arhitecta îi aminteşte ce dur s-a purtat cu ea când a venit să ceară bani de transplant şi îi spune că el nu are nici un nepot pe nume Kaan. Burhan regretă faptele din trecut, dar pe moment nu are ce să facă decât să-i privească pe cei doi părăsind cimitirul. Ulterior, Nadide va interveni pe lângă Sehrazat să-l ierte pe socrul său.
Pentru progresele pe care le face ca să înveţe despre fabrica de pielărie, Burhan îi cumpără lui Gani un laptop. Într-seară, Gani se duce cu amicul său de la facultate la un bar, şi acolo îl vede la o masă pe Ali Kemal cu Cansel. Atunci scoate telefonul mobil şi le face o poză, pentru a o folosi în beneficiul său la un moment dat. Ocazia se iveşte chiar a doua zi, când Ali Kemal minte că e obosit pentru că a descărcat marfa nou sosită. Gani merge cu el la fabrică şi îl ceartă pentru că minte şi pentru că îi pune coarne soră-sii, arătându-i poza. Ali Kemal la început neagă totul, apoi încearcă să-l cumpere pe Gani care însă e greu de convins. Într-o zi Ali găseşte telefonul lui Gani şi şterge imaginea respectivă, dar Gani o salvase deja în laptop. Până la urmă Gani se lasă cumpărat de Ali Kemal, dar la un preţ pe măsura ambiţiilor sale.

O mie si una de nopti episoadele 6-10 rezumat
Seval şi Peride se gândesc să deschidă o fundaţie pentru copiii bolnavi de leucemie şi s-o coopteze şi pe Șehrazat. Kerem, care se mută pe iaht, se tot sfătuieşte cu un prieten de-al lui iar acesta îl îndeamnă să înainteze în relaţia cu Sehrazat. Astfel, Kerem îi anunţă pe toţi într-o şedinţa că urmează să lucreze cu ea la un proiect în Bosnia. Onur se înfurie şi din nou are loc o confruntare, dar nu reuşeşte să-l determine pe Kerem să renunţe la cooperarea cu Sehrazat în acel proiect şi atunci îi spune pe şleau că el s-a îndrăgostit de Sehrazat din prima clipă în care a văzut-o. În scurt timp Șehrazat cedează locul în acel proiect lui Bennu, care rămăsese fără speranţă şi căreia şefii nu-i mai repartizaseră nimic concret de lucru. Onur se hotărăşte să facă un pas important în ceea ce o priveşte pe Sehrazat. O invită la cină într-un salon de restaurant unde sunt doar ei doi şi îşi deschide sufletul în faţa ei spunându-i că o iubeşte şi că o doreşte de soţie. Șehrazat tace, uimită. Apoi Onur îi spune că n-ar vrea răspunsul pe loc, ci atunci când ea va considera că poate să-i accepte cererea şi că este în stare să aştepte şi o mie şi una de nopţi pentru asta.

În aceeaşi seară şi Bennu cu Kerem ies la cină, însă Kerem face asta din colegialitate şi amabilitate, în timp ce Bennu îşi face speranţe cu privire la şeful ei. De acum încolo, Onur începe să devină protectorul lui Șehrazat şi ori de câte ori are ocazia, o însoţeşte şi o ajută. Într-una din aceste ocazii, amândoi pleacă de la o şedinţă, pentru că Mihriban o căutase la telefonul companiei pe Sehrazat, iar acum bona nu răspundea la telefon. Șehrazat, speriată, îl caută în toată casă pe Kaan, care nu e nicăieri, și nici Mihriban nu e de găsit, telefonul ei fiind, însă, lăsat în cameră. În acest timp Onur sună la poliţie....




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina O mie si una de nopti-prezentare











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.