miercuri, 26 octombrie 2016

Ep. 11-15, Ziua in care mi s-a scris destinul



Ep. 11-15, Ziua in care mi s-a scris destinul
Kahraman o ia razna când aude secretul că Defne şi Kiymet se ascundeau de el. Acum, este prins între ciocan şi nicovală, pentru că pe de o parte e soţia sa, iar pe de alta, mama sa. Kahraman stă în faţa ambelor şi le cere o explicaţie, un răspuns la întrebarea "Ce înseamnă aceea că Elif este mama copilului meu?" Pe măsură ce totul pare să se prăbuşească la conacul Yorukhan, când Elif află că mama ei rămâne la închisoare, o ia pe sora ei Nazli şi pleacă de acasă. Kahraman vrea să vorbească cu Elif, dar primeşte din partea ei o reacţie total neaşteptată, pentru că ea nu mai are încredere în nimeni din familia lui.

Ziya, care nu ştie ce se petrece în jurul său, celebrează viitoarea naştere a unui nepot care să moştenească averea familiei şi să ducă numele mai departe. Kahraman se cutremură să afle ce hotărâre a luat Kadir în legătură cu Ziya şi Yakup. Dar dincolo de tot, el va continua să-l susţină pe Kadir. Defne este informată că soţul ei e la Celal şi cu speranţa reaprinsă merge să-l vadă, însă ajunge să se înfurie îngrozitor, pentru că acolo se află Kahraman cu Elif... Când vede o scenă pe care o consideră a fi a unei familii perfecte, începe să vorbească despre divorţ. Ameninţarea de divorţ nu primeşte răspunsul aşteptat de ea, ceea ce o determină să se mute de la conac.

Ep. 11-15, Ziua in care mi s-a scris destinul
Elif este înştiinţată că mama ei a fost înjunghiată în închisoare. Imediat se duce la conac să aibă o confruntare cu Kiymet pe care o consideră responsabilă, însă ajunge să fie faţă în faţă cu Defne. Maksut, care a stat deoparte şi a devenit mai puternic, vrea şi el să se confrunte cu familia Yorukhan. Acum el nu mai este peştele cel mic. Ziya află despre conflictul dintre Defne şi Kahraman şi vrea neapărat să menţină această căsnicie. Se duce la Defne şi îi cere să se înapoieze la conac, dar ea se foloseşte de această rugăminte şi vine înapoi cu Ziya, aşteptându-se din partea lui Kahraman să facă un pas spre reluarea relaţiei cu ea.

Kahraman vrea să-i spună lui Elif adevărul, că ea este în realitate, mama copilului pe care-l poartă în pântec. Această decizie o face pe Defne să fie convinsă că nu se mai poate face nimic şi că totul între ea şi soţul ei este terminat. Când se va afla asta, destinul familiei Yorukhan va fi schimbat. Astfel, ea ia o decizie extremă şi recurge la un gest suicidal, ne dus până la capăt, care-i şochează pe toţi. Acum, deşi într-un fel familia s-a mai calmat, Kahraman devine tot mai neliniştit. Şukran află că Defne nu este însărcinată şi îi spune asta lui Yakup, ceea ce are un efect exploziv asupra familiei Yorukhan.

Când aude cam ce se întâmplă în companie fără ştirea lui, Ziya se înfurie. Yakup îi spune tatălui său că Defne nu este însărcinată. Efectul acestei veşti asupra lui Ziya este că el pleacă de la conac, iar acum casa arată de parcă ar fi în doliu. După toate cele întâmplate, Kiymet rămâne singură în planurile şi jocurile ei, pe care se decide să le încheie. Ea a început intriga, ea o va şi încheia. Fără să spună la nimeni ia o hotărâre radicală şi plănuieşte să pună la cale un avort al copilului nenăscut încă. Prima mişcare este să o ducă pe Elif la spital, iar Kahraman se enervează aflând asta şi se duce imediat acolo, dar ajunge cu întârziere, ca să afle doar că Elif deja a plecat de acolo.

Însă ea nu a fost de acord să avorteze iar Kahraman este recunoascator pentru asta, în schimb are de gând să se răfuiască cu maică-sa pentru că s-a gândit să-i ucidă fiul nenăscut. Kiymet încearcă să-şi apere punctul de vedere şi să explice motivele de a fi acţionat astfel, dar Kahraman doar îi spune să considere că nu mai are nici un fiu cu numele lui. Pe de altă parte Defne este minţită că Elif a avortat şi acum speră să-şi redobândească soţul.

Ep. 11-15, Ziua in care mi s-a scris destinul
Nazli află şi ea că sora ei este însărcinată, şi înlăcrimată, cere o lămurire de la Elif. Kahraman salvează situaţia spunându-i lui Nazli că Elif n-are nici o vină, că dacă e să fie căutaţi nişte vinovaţi, aceia sunt ei, familia Yorukhan. În tot acest timp, Sultan, mama lui Elif şi Nazli, este eliberată din închisoare şi abia aşteaptă să-şi revadă fetele. Dar Elif are parte de o frumoasă surpriză din partea lui Kahraman care dă o petrecere în cinstea ei, iar când Sultan ajunge acolo este uluită de ceea ce vede şi consideră că Elif trebuie să dea socoteală pentru ceea ce a făcut.

De la firmă soseşte o factură prin care se dovedeşte că Kahraman a cumpărat un colier. Defne vede factura şi ştiind că ea nu a primit nici un colier de la soţul ei, se hotărăşte să afle pentru cine l-a cumpărat, fiind sigură că e un cadou pentru Elif. Se duce acasă la Elif şi într-adevăr vede colierul la gâtul ei. Furioasă, o atacă, dar nici Elif nu-i rămâne datoare.
Ziya află de la Kahraman că Elif n-a făcut avort şi bătrânul se bucură că totuşi, va avea un nepot. În acest timp Meryem şi Kadir, care de două zeci de ani aşteptau momentul confruntării, stau faţă în faţă.

Elif se bucură de surpriza făcută de Kahraman, care o duce într-o regiune unde ninge şi petrec câteva ore în peisajul înzăpezit. Însă şederea lor în regiunea unde este zăpadă se prelungeşte pentru că la intoarcere drumurile sunt blocate. Elif şi Kahraman se văd nevoiţi să ia o cameră la un hotel ....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.