marți, 22 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.3 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep.3 turcesc, rezumat
Aşadar bătrânul căpitan nu se lasă până nu face schimbul de căsnicii, adică până nu-l vede însurat pe Orhan cu Selin. Familia Șekercizade nu vrea să dea fata după "sărăntocul" de Orhan, dar acum, odată ce Selin este răpită, lucrurile au luat o nouă întorsătură. Încep căutările. Fatih şi cu Zeynep încearcă pe o cale, Mukaddes pe alta, şi totul e presărat cu peripeţii. Orhan nu știe de ce a trebuit s-o răpească pe Selin şi s-o ducă în creierii munţilor, la o cabană înzăpezită unde are parte de momentele de furie în care Selin aruncă cu tot ce-i vine la îndemână, sau îl trosneşte cu o tigaie în cap. Însă pe măsură ce trece timpul şi stau de vorbă, încep să se cunoască puţin, şi să se placă.

Irem, intrigată că nimeni nu-i mai răspunde la telefon din familia lui Fatih, se duce personal să vadă despre ce este vorba şi află cu multă plăcere - ascunsă, desigur - că Selin a fost răpită. Ea promite doamnei Mukaddes că n-o să spună la nimeni nimic, dar imediat pleacă la baie şi trimite un mesaj pe internet cum că fata familiei Sekercizade e dată dispărută. Prietenele ei din presă preiau ştirea şi împânzesc televiziunile şi ziarele de scandal cu articole pe această temă. Mukaddes se înfurie şi hotărăşte să preia conducerea căutărilor, mai întâi încercând să-l prindă pe Sekvet în plasa ei, dar până la urmă ea cade în propria-i capcană, şi este "executată" de căpitan prin aruncare în mare, "la adânc".

În acest timp Fatih îşi aminteşte de un amic de-al lui pasionat de calculatoare şi reuşeşte cu ajutorul acestuia să depisteze locul unde se află mobilul lui Selin. Însă în acel loc, sub zăpadă, ei găsesc doar telefonul, pe care Orhan îl aruncase la un moment dat în drumul spre cabană. Zeynep şi Fatih merg pe jos prin pădure, până când se lasă întunericul, dar deja au ajuns foarte aproape de cabană unde sunt adăpostiţi tinerii, care acum au găsit o cale să se înţeleagă şi să se poarte rezonabil unul cu celălalt. (aici se termină episodul 6 de pe Acasă TV) 

Dragoste cu imprumut, ep.3 turcesc, rezumat
Din întâmplare, atât Zeynep cât şi Selin au câte un picior scrântit. Selin vrea să meargă la toaletă, iar Orhan o ia în braţe s-o ducă până afară. Fatih, care a văzut cabana, o ia în braţe pe Zeynep s-o ducă înăuntru. Când Fatih intră, amândouă cuplurile se află faţă în faţă, ambii bărbaţi ţinând în braţe pe Selin respectiv Zeynep. Văzându-se, amândoi le lasă jos pe fete şi sar la bătaie, Fatih urlând la Orhan că nu cumva să-i fi făcut ceva surorii sale. Zeynep calmează spiritele încinse apoi se adună toţi patru lângă foc şi povestesc peripeţiile râzând.

La o bucată de noapte, Sekvet vine cu nepoata lui, cu sora-sa şi cu imamul dând năvală în cabană şi spunând că trebuie salvată onoarea lui Selin astfel că trebuie s-o mărite cu Orhan. Selin se împotriveşte iar Orhan o ia deoparte şi o convinge să accepte pentru că altfel va fi rău de toată lumea. Selin se învoieşte, sperând că aşa va fi cum zice Orhan, că doar va spune de trei ori "DA" şi după aia vor fi ca şi divorţaţi. Cununia tinerilor se oficiază rapid, apoi Sekvet îi pune şi pe Fatih şi Zeynep să se cunune, că el nu e sigur ce fel de căsătorie a fost aia din America. Cei doi se înghiontesc, deşi Fatih n-ar zice deloc nu, şi până la urmă sunt şi ei cununaţi la fel de rapid.

În sfârşit ajunge şi Mukaddes la cabană, dar e prea târziu, iar când aude că amândoi copiii ei au fost cununaţi, cu Zeynep şi cu Orhan, leşină, de data asta de-adevăratelea.

Acest rezumat acoperă episoadele 5, 6 și parțial 7 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.