marți, 22 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.4 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep.4 turcesc, rezumat
Mukaddes e leşinată de-a binelea, iar în spatele ei sunt doi poliţişti. Când se trezeşte, pretinde ca treaba să fie rezolvată cu o arestare, pt că Șekvet i-a răpit fiica, dar el spune că totul este o neînţelegere, că de fapt, cu toţii sunt rude, Fatih este ginerele lui, Selin e nora, şi totul a fost o neînţelegere între îndrăgostiţi. Fatih, ştiind că dacă se ajunge la poliţie se descoperă minciuna lui şi a lui Zeynep, spune ca bătrânul căpitan, poliţiştii pleacă şi Mukaddes rămâne cu buza umflată. Acum sunt toţi patru tinerii la conacul familiei Șekercizade în faţa lui Mukaddes şi a bunicii Gulsum, pentru că Șekvet a zis că mirii trebuie să locuiască împreună. Mukaddes îl sună pe Fehmi să-l anunţe că a găsit-o pe Selin care s-a măritat, şi el, şi Gulsum leşină şi se lovesc.

Acum trebuie găsită o soluţie iar Fatih cu Zeynep găsesc cu cale să se mute din casă. Orhan rămâne singur, sub ploaia de scuipături şi de jigniri a coanei Mukkades şi fugind literalmente din calea lui Fehmi care acum e bandajat la cap şi merge cu scaunul cu rotile. Când vine seara, Mukaddes îl alungă pe Orhan undeva la mansardă, ca nu cumva să se apropie de fata ei, că pentru ea această căsătorie nu este decât o mistificare.

Zeynep şi Fatih ajung acasă la mătuşa Yadigar, în locul în care Zeynep a crescut, şi acum se văd nevoiţi să doarmă iar în acelaşi pat, ceea ce iscă din nou discuţii între ei. Dincolo, Selin se milostiveşte de bietul Orhan care stă în frig, în podul casei şi îi aduce un sandviş, apoi acceptă să-l ducă în casă, la toaletă. Dar drumul lor e plin de obstacole - mai întâi apare Gulsum, apoi Fehmi, iar Orhan abia se mai poate ţine, şi îşi rezolvă problema în ghiveciul unei flori mari de apartament. După asta Selin îl aduce pe Orkan în camera ei, dar brusc intră Mukaddes iar el alunecă rapid după pat.

Dimineaţă, lucrurile se schimbă puţin. Selin îşi forţează mama, prin intermediul bunicii Gulsum, să-l primească pe Orhan la micul dejun şi să se poarte normal cu el, pentru că nu i-a făcut nici un rău. Apoi Fatih merge la pescuit cu ambarcaţiunea lui Şevket şi urmează să fie un fel de ucenic pentru căpitan, care are pretenţia ca Fatih să uite de firmă şi de fabrică. (aici se termină episodul 8 de pe Acasă TV) Zeynep rămâne acasă cu copilul şi primeşte vizita vecinelor, dornice de bârfă şi de subiecte noi de dezbătut în mahala. Selin şi Mukaddes primesc şi ele vizita lui Irem şi a unei amice, care au venit să iscodească ce mai e nou, ce se mai aude cu familia Sekercizade.

Dragoste cu imprumut, ep.4 turcesc, rezumat
După plecarea lor, Mukaddes îşi face curaj şi, invocând pretextul că vrea să-l vadă pe fiul ei, se duce în casa unde este acum Zeynep cu mătuşa Yenider şi cu vecinele care stau ca la o clacă. Însă când totul părea în ordine, vine în vizită Fadik, cea mai bună prietenă a lui Zeynep, care ştie tot adevărul despre plecarea ei în America şi e cât pe ce s-o dea de gol. Fadik se bagă imediat pe sub pielea lui Mukaddes, care la rândul ei simte că Fadik deţine nişte informaţii preţioase şi astfel cele două se împrietenesc rapid. Zeynep găseşte un moment prielnic s-o avertizeze pe confidenta ei că lucrurile sunt puţin diferite acum faţă de ceea ce ştia ea din trecut.

Cele trei doamne pleacă spre zona portuară unde Fatih pescuieşte alături de Şevket. Mukaddes rămâne uluită să-l vadă îmbrăcat aşa şi muncind ca un om de rând, dar îşi revine repede şi pleacă la maşină, unde o aşteaptă Irem. Zeynep şi Fadik rămân la un ceai şi se pun la curent una pe cealaltă cu noutăţile. Irem şi Mukaddes urmăresc totul din maşină, Mukaddes cerându-i lui Irem să se intereseze de Fadik şi poate să înceapă s-o tragă de limbă despre ceea ce ştie de Zeynep, fără să-şi dezvăluie adevărata identitate.

Dragoste cu imprumut, ep.4 turcesc, rezumat
Seara, la vila familiei Șekercizade, Fehmi şi Mukaddes îl forţează pe Orhan să spună de trei ori că Selin este liberă (adică să divorţeze). El nu spune nimic, dar Selin rosteşte vorbele în faţa lor şi a bunicii Gulsum. Irem şi Mukaddes găsesc o femeie (ghicitoare? yoghină?) pe care o plătesc s-o contacteze pe Fadik şi s-o facă să le dea informaţiile pe care le vor ele despre Zeynep. Fehmi, la rândul său, vrea şi el să-i dea un cec gras lui Orhan ca s-o lase în pace pe Selin, dar el nu vrea să primească.

Fadik este invitată în vizită la Mukaddes şi în timp ce ele stau de vorbă, Orhan este afară în grădină, beat. Selin îl miroase şi îl ceartă pentru că a băut. Deodată, apar în salonul vilei Fatih şi Zeynep, care rămâne uimită s-o vadă pe prietena ei apropiată de Mukaddes, care tocmai o minţise pe Fadik că nunta fiului ei va avea loc în cel mai scurt timp.


Acest rezumat acoperă episoadele 7, 8 și parțial 9 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.