miercuri, 23 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.5 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep.5 turcesc, rezumat
Când apar Fatih şi Zeynep în salon, Fadik şi Mukaddes par prinse pe picior greşit. Situaţia se rezolvă din câteva replici, deși asta implică și pomenirea lui Ertan, fază la care Fatih se supără puțin, dar își joacă rolul și minte că-l cunoște pe Ertan din America. Apoi se aude Selin, care se luptă afară cu Orhan, mort de beat, cărându-l pe scări. Mukaddes se enervează când îl vede în halul ăla şi începe să ţipe la toată lumea jignind din nou toată familia lui Zeynep. Ea uită că se află în casa "soacrei" şi se ia tare de ea, pentru că sare cu gura la verişorul ei. Toată lumea rămâne înmărmurită de curajul ei, iar Mukaddes înmoaie glasul, spune că tot ceea ce vrea e să vadă niște poze cu cei doi mire și mireasă, dar până la urmă tot îl dă afară pe Orhan.

Dragoste cu imprumut, ep.5 turcesc, rezumat
Acesta se duce să doarmă pe vaporaş, alături de oamenii căpitanului, dar aceia îl dau afară de acolo şi-l lasă pe cheu. Orhan găseşte o pânză murdară şi se bagă sub ea, înfrigurat. Selin se gândeşte la el şi îl sună. El o minte că totul e în ordine, dar apare un câine care-l latră şi Selin îşi dă seama că Orhan e pe-afară, şi atunci îl cheamă imediat la vilă că rezolvă ea problema intratului în casă. Orhan, bucuros, se duce şi rămâne să doarmă în camera ei. Fatih și Zeynep se tachinează și se prefac amândoi că s-au săturat de jocul ăsta care scapă de sub control. (aici se termină episodul 10 de pe Acasă TV) Dimineaţa, Orhan iese afară şi fiind geamul deschis la bucătărie, fură de pe o tavă ceva din micul dejun pregătit de bucătăreasă pentru Fehmi.

Dragoste cu imprumut, ep.5 turcesc, rezumat
La vilă se înfiinţează iarăşi Irem cu amica ei şi o întreabă total deplasat, pe Selin când face copil? Gulsum se enervează şi iese din salon. În acest timp, pe heliportul unei clădiri înalte din Istanbul aterizează un elicopter din care iese o doamna bogată, judecând după bijuterii, îmbrăcată în negru, care îl contactează pe Fatih (se pare că Meryem este mama lui Zeynep). Zeynep şi cu Fatih merg să se pregătească de nuntă, pentru că minciuna spusă la întâmplare de Mukaddes trebuie să devină acum adevăr. Zeynep alege o rochie de mireasă împreună cu Fadik, iar Fatih, sfătuit de Mete, se duce la frizer. Mukaddes împreună cu Irem şi cu alte prietene fac o partidă de cărţi şi mai bârfesc puţin despre ultimele veşti. Orhan mănâncă ceva mâncare adusă de Selin după care Sekvet îl sună, iar el spune că nu poate să vină în port pt că este răcit. Acum e nevoit să rămână câteva zile în casă, ascuns. În acest timp, Fatih şi Zeynep, îmbrăcaţi în mire şi mireasă, fac poze într-un parc. La un moment dat, doi indivizi vin la Fatih şi îl invită în maşina lor, luându-l cu ei. Zeynep, speriată oarecum, îi urmăreşte cu maşina decorată ca de nuntă. Pe vaporaş, prietenii lui Sekvet se învaţă să mănânce manierat.

Dragoste cu imprumut, ep.5 turcesc, rezumat
Irem şi Mukaddes se ridică de la masa de joc din salon şi pun la cale o nouă intrigă, dar după câteva momente în vilă intră grupul de vecine ale lui Zeynep, în frunte cu Fadik, aducând zestrea miresii, aşa cum cere tradiţia. Maşina în care se află Fatih opreşte la firma pe care a aterizat elicopterul lui Meryem şi el este adus în faţa doamnei care îi spune că ea vrea să cumpere brandul familiei Șekercizade și că a venit să perfecteze afacerea, dar Fatih îi răspunde că nu are timp să se ocupe de așa ceva în această zi pentru că se însoară. Zeynep aleargă cât o ţin picioarele către uşa de la intrare după el. Când ajung la vilă, toată lumea e aşezată la o masă lungă pusă în salon şi vor să le facă o surpriză. Selin stinge lumina, iar cei doi miri nu mai văd pe unde merg şi cad unul peste celălalt chiar în faţă mesenilor.

Dragoste cu imprumut, ep.5 turcesc, rezumat
A doua zi Orhan escaladează până la o terasă unde Fehmi tocmai mânca o bucată de friptură dar plecase cu scaunul cu rotile pentru câteva clipe în casă. Orhan şterpeleşte mâncarea, iar Fehmi când revine începe să suspecteze ceva. Fehmi începe să investigheze dacă nu cumva Orhan se mai află, incognito, în casa lui şi începe să le iscodească pe servitoare, care ştiau că el fură mâncarea. După aceea se duce la maică-sa, Gulsum, să discute problema cu ea. Fatih, cu Selim în braţe, merge la un aprozar ca să-i cumpere ceva de mâncare copilului căruia nu-i place laptele pregătit de el, în timp ce Zeynep este acasă, răcită. Însă într-o noapte, Zeynep are un coşmar că Ertan vine şi-l răpeşte pe Selim. Ea se trezeşte ţipând, şi atunci îi povesteşte lui Fatih despre relaţia cu Ertan şi cum a lăsat-o baltă când a aflat de copil. La rândul său, Fatih îi povesteşte despre relaţia cu Summer şi despre dezamăgirea trăită când ea l-a refuzat atât de brutal, apoi îi mărturiseşte că ar vrea să rămână unul lângă celălalt toată viaţa. (aici se termină episodul 12 de pe Acasă TV)


Acest rezumat acoperă episoadele 10, 11 și 12 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.