joi, 24 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 6 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep. 6 turcesc, rezumat
Dimineaţa Orhan se trezeşte în zgomotul enervant al soneriei telefonului şi iese din camera în care era găzduit. Fehmi se plimbă pe rotilele lui prin casă şi aude soneria care nu mai contenea, apoi îl vede pe Orhan dar când să-l mai fugărească puţin, cade cu tot cu scaun de la etaj. Mukaddes şi Selin se agită, iar Mukaddes ordonă unui servitor să-l ia pe Orhan pe sus, aşa în pijama, şi să-l dea afară din casă.

Meryem se duce în mahala şi se întâlneşte cu Şevket care-i reproşează că l-a părăsit şi pe el şi pe fată în trecut şi zice că n-are la ce să se mai întoarcă. Meryem întreabă de Zeynep iar el o minte că e plecată în America. Cei doi se despart, dar Șekvet este afectat şi lăcrimează când ajunge în casă. Fehmi îl ia pe Orhan cu maşina şi îl duce acasă în mahala, apoi îl ameninţă pe Șekvet dacă îl mai trimite pe băiat înapoi la vilă. Asta generează nişte mici discuţii între Zeynep şi Fatih.

Dragoste cu imprumut, ep. 6 turcesc, rezumat
Fehmi se ţine de cuvânt şi face plângere împotriva lui Sekvet care este arestat. Toată lumea e acum preocupată de acest fapt, iar Zeynep şi cu Fatih merg la vorbitor să discute cu bătrânul căpitan, care îi dezvăluie numai lui Fatih că Meryem este mama lui Zeynep și că ea a vebit ca să-și recapete fiica. dar pentru că bătrânul nu vrea asta, îi spune lui Fatih să plece o vreme undeva într-o vacanță dar îl roagă să nu-i spună lui Zeynep nimic despre mama ei și despre motivul adevărat al plecării. Seara, tinerii se duc la vilă şi Fatih îi arată bunicii Gulsum pozele făcute în parc, spunându-i că sunt făcute în America. Bătrâna este entuziasmată şi pune una dintre poze într-o ramă, atârnând-o pe perete la vedere, spre disperarea lui Mukaddes şi a lui Irem care-şi rod unghiile privind tablouașul.

Fatih şi Zeynep se duc în Antalya așa cum le-a zis Șekvet, ca pentru luna de miere. Acolo merg la un hotel unde dormitorul matrimonial al apartamentului închiriat este decorat cu petale de trandafiri, la fel şi baia. Dar Zeynep nu se arată încântată de superbul decor romantic. Într-o seară Fatih închiriază un restaurant întreg şi apoi îi face cadou lui Zeynep un colier, dar ea îl refuză, ca să nu se creadă că râvneşte la banii lui.

Pentru că au pus la cale intrigi noi, Mukaddes şi Irem au sosit şi ele în acelaşi hotel şi vorbesc cu un tip să facă în aşa fel încât să se afle mereu în preajma celor doi soţi şi apoi să le spună lor tot ce au auzit de la ei, eventual s-o compromită pe Zeynep pretinzând că este fostul ei iubit. (aici se termină episodul 14 de pe Acasă TV) Selin profită că a rămas aproape singură acasă şi se duce în port la ambarcaţiunea lui Sekvet, unde acum se află Orhan şi cei doi prieteni ai căpitanului. Orhan îi aduce un costum de pescuit apoi o învaţă să pescuiască la undiţă. În acest timp Meryem se duce şi ea la vorbitor, dar Șekvet este supărat pe ea şi cearta dintre ei continuă.

Zeynep şi Fatih se duc să exploreze împrejurimile cu o rulotă, iar Irem şi Mukaddes se duc şi ele pe urmele lor. La un moment dat ele îşi pun nişte ciorapi pe feţe ca să nu fie uşor de recunoscut şi o pornesc pe jos, prin pădure, după cei doi soţi. Însă un bărbat cu o puşcă la ameninţă şi le ia la el la cabană, unde le pune să-i spele rufele.

Dragoste cu imprumut, ep. 6 turcesc, rezumat
Zeynep şi Fatih petrec momente foarte frumoase în natură şi nimic nu pare să le poată strică voia bună. În oraş, Fadik se întâlneşte întâmplător pe stradă cu Ertan, şi se sperie. Ertan se duce acasă la Zeynep unde îi deschide mătuşa Yadigar care nu ştie ce să-i spună despre ea. Fadik o sună pe Zeynep şi o anunță că Ertan s-a întors ....


Acest rezumat acoperă episoadele 13, 14  de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









7 comentarii:

  1. Mai pui rezumate la Furtuna pe bosfor azi sau maine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in timpul saptamanii mi-este mai greu sa postez mai mult de un articol pe zi. In weekend-ul asta s-ar putea sa am mai mult timp liber.

      Ștergere
    2. Ok,multumesc mult.��

      Ștergere
  2. Puteti pune măcar 2-3 rezumate in avans la acest serial? Va rog mult!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc, desi n-am subtitrari in engleza, am avut doar pt primele 4 episoade turcesti... dar mai "fac sapaturi" pe net macar dupa niste discutii despre serial, ceva de genul.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.