miercuri, 29 martie 2017

Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumat




Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumat Emir bineînţeles că se enervează când vede cine e noul lui vecin şi îl pune pe Tufan să se intereseze cum de s-a vândut casa. Kemal rămâne impresionat de vorbele lui Nihan şi pentru întâia oară începe să se gândească serios la faptul că ea s-o fi căsătorit dintr-o obligaţie pe care n-a putut-o ocoli. Pentru că nu găseşte nimic, nici o informaţie în altă parte, într-o seară o duce la telegondolă, dar sunt doar ei pe traseu, şi pe la mijloc face un semn celui de la cabine să oprească cablul. Acolo îi spune lui Nihan că nu vor pleca până când nu-i spune tot ceea ce este de spus legat de căsătoria ei cu Emir. Nihan dezvăluie doar că a făcut-o pentru fratele ei, dar mai multe amănunte nu doreşte să dea.

Banu, care a rămas însărcinată cu Emir, vrea să-l facă să vină să ia cină împreună, crezând că el se va bucura, însă Emir o neglijează constant în ultima vreme. Când află de sarcină, el nici nu se gândeşte la o altă soluţie decât la avort, şi chiar o trimite pe Banu cu Tufan la un medic pe care îl contactează dinainte. Banu ar vrea să fugă de sub escorta lui Tufan dar acesta îi intuieşte dorinţa şi n-o scapă de sub control. Emir este acum preocupat să-i întindă o cursă lui Kemal şi de data asta reuşeşte. Face un raport provenind la de la o firmă de consultanţă inexistentă, tocmeşte pe cineva care se dă drept reprezentantul firmei, iar Kemal semnează acel raport. Nihan aude întâmplător când Emir vorbeşte la telefon cu cel cu care a aranjat treaba şi îşi dă seama că totul e un joc murdar. Ea îl anunţă imediat pe Kemal că ceea ce a semnat el în acea zi a fost o cursă. A doua zi Kemal este informat de către Asu despre acea firmă de consultanţă şi că el e pasibil de închisoare pentru ceea ce a făcut.

Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumat Nihan reuşeşte să ia pagina cu semnăturile din camera lui Emir ca să i-o dea lui Kemal s-o distrugă, dar el o refuză ştiind că are la îndemână o altă soluţie, în care să n-o facă pe Nihan să sufere. Ea duce foaia înapoi, şi este văzută de Onder, căruia îi împărtăşeşte secretul, şi astfel tată şi fiică devin complicii lui Kemal. Onder, care şi el începe să investigheze ce s-a întâmplat de fapt în ziua în care Ozan a făcut crima, bănuieşte că totul a fost o înscenare de-a lui Emir, şi regretă că nu s-a gândit la aşa ceva până acum. Pe parcurs, o cooptează şi pe Vildan în acest joc periculos, conchizând că deşi jucau împotriva lui Emir, nu şi-au dat seama la ce nivel era el în stare să facă rău cuiva. Pe de altă parte, Ozan îi dă foc la barca în care locuia Salih, de ciudă că e cu Zeynep, iar Banu primeşte la uşă un plic misterios.

Kemal mai întâi îl prinde pe aşa-zisul Rașid, tipul plătit de Emir să mintă referitor la firma de consultanţă, apoi se duce la Galip să-l pârască pe fiu-său, menţionând că o asemenea chestiune trage în jos şi grupul de firme Kozcuoglu. Galip îi dă dreptate, însă vrea dovezi. Atunci Kemal îl sună pe Salih care vine cu Rașid. Acesta este nevoit să recunoască toată înţelegerea avută cu Emir. Drept consecinţă, Galip îl retrage fiului său dreptul de decizie şi de semnătură în companie, preluând conducerea. Însă sursa problemelor lui Emir devine persoana de la telefon care ştie despre crimă şi care începe să se joace cu nervii lui, cunoscându-i toate mişcările şi ameninţându-l. Totuşi asta nu-l împiedică pe Emir să-şi continue jocurile cu familia lui Kemal. Tarik apelează la o bancă şi nu poate obţine creditul, aşa că Emir îl împrumută cu bani mulţi. Tarik deja e prins în plasă şi nu vede pericolul. Zeynep, care-şi doreşte o viaţă de lux dar e uşor de prostit, e o pradă la îndemână şi Emir se preface interesat de ea. Fata, foarte credulă, are impresia că l-a cucerit pe bogătaş şi începe să viseze la lucruri irealizabile.

Într-o după masă Kemal şi Nihan se întâlnesc la fundaţia pentru copii şi după aceea pleacă spre casă cu maşina lui. Este noapte şi ei discută în contradictoriu despre căsătoria lui Nihan şi greşesc drumul. Când îşi dau seama că s-au rătăcit, e prea târziu, nu au semnal la telefon şi nici nu văd ce soluţie să adopte, pentru că mașina e împotmolită în noroi. Pleacă împreună lăsând maşina acolo până ajung la o casă nelocuită, dar utilată sumar. Kemal sparge nişte lemne, Nihan pregăteşte ceva de mâncare şi apoi se culcă aşezaţi cu feţele unul către celălalt. Pentru că Nihan a băut nişte vin roşu, caută tandreţe, iar Kemal nu prea poate să-i reziste. În acest timp Emir constată că Nihan nu e acasă, şi că are telefonul închis, dar când vede că nici vecinul nu-i acasă şi că nici el nu e disponibil la telefon, urlă de gelozie, fiind sigur că cei doi sunt împreună. Rapid află unde s-au întâlnit, ajunge la maşina lăsată în drum, apoi la casa unde au poposit ei ....

Când Emir deschide uşa, acolo nu mai este nimeni dar soba e caldă, aşa că el îşi dă seama că a fost cineva. Ni se arată că în urmă cu o oră cei doi se hotărăsc să nu treacă de nişte limite şi pleacă de acolo ajungând la o benzinărie. Emir vine s-o ia pe Nihan în timp ce Kemal pleacă cu unul din cei doi oameni de serviciu. Emir devine extrem de suspicios de acum încolo şi va dori să-l îndepărteze pe Kemal de tot din compania lui, determinându-l să se întoarcă la minele din provincie. De dată asta Galip este cel care află primul şi nu crede că este bine ce vrea fiul lui, astfel îi strică planurile.

Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumatBanu şi Nihan primesc în acelaşi timp câte o poză cu casa unde s-a petrecut omorul comis de Ozan şi cu un mesaj ciudat, cel al lui Banu spunând că nu este copilul ei avortat singura crimă a lui Emir. Ea îşi imaginează că şi Nihan o fi rămas însărcinată şi el a făcut-o să avorteze, aşa că o cheamă pe la ea. Nihan află cu stupoare că Banu ştie de crimă, pentru că a auzit discuţia de la hotel în noaptea celebrării celor cinci ani de căsnicie, dar Nihan nu vrea să recunoască, şi zice că poate a auzit ceva greşit. Atunci Banu îi deschide ochii şi îi dezvăluie bănuiala ei că acea întâmplare a fost pusă la cale de Emir, ca să-i forţeze mâna să se mărite cu el.

Din acel moment începe, de fapt, complicitatea dintre Onder şi Nihan. Vedem cum în seara în care Kemal a refuzat documentul semnat de el şi adus de Nihan, ca ea i-l dă lui Onder să-l pună la loc în geanta cu cod a lui Emir. Onder face asta cu mare plăcere, dar nu observă că în timp ce manevrează dosarul, îi cade jos unul din butonii de la cămaşă. Emir îl găseşte întâmplător dar nu ştie al cui poate fi. Până la urmă îl bănuieşte pe Onder şi într-o dimineaţă, la micul dejun, îi pune butonul lângă farfurie, spunându-i că l-au găsit servitorii în biroul lui. Onder nu se dă de gol, dar nici nu realizează că Emir se simte foarte ameninţat. Kemal şi Salih merg la poliţie să vadă ce apare pe camerele de înregistrare din seara când a ars barca lui Salih şi îl recunosc pe Ozan. Kemal îi face semn lui Salih să nu spună că ştie cine-i persoana, şi să nu depună plângere, pentru că vor rezolva altfel acest conflict. Când află despre incendiu, Nihan crede că Emir l-a pus pe Ozan să facă aşa ceva. Însă Emir nu are legătură cu incidentul, dar când va afla şi el, îl va lua deoparte pe Ozan acoperindu-l de vorbe mieroase pentru ca să-l şantajeze din nou ulterior.

Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumat Din cauza persoanei de la telefon, care-i ştie programul şi îi toacă nervii, Emir începe să-l bănuiască pe Tufan de trădare şi îl ţine legat pe un scaun urmând să-l tortureze ca să spună cum a ajuns aliatul duşmanilor lui. Tufan e sincer şi îi atrage atenţia că poate e singură persoană din anturajul lui Emir care nu l-a trădat şi nu-l va trăda niciodată, şi că în timp ce-l crede pe el duşman, adevăraţii duşmani au libertate de mişcare, apoi zice că Emir are duşmani inclusiv în casă. Tufan este crezut şi eliberat din legători. Atenţia lui Emir se îndreaptă cu şi mai multă acuitate către Onder şi fraţii lui Kemal.

Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumat
Pentru Zeynep Emir are pregătită o surpriză după alta. Într-o zi o ia cu elicopterul într-o plimbare deasupra Istanbulului. Ea este măgulită de atâta atenţie şi se lasă momită de luxul pe care Emir i-l flutură sub nas. Mai târziu, îi cumpără o rochie pe care a privit-o într-o vitrină şi o invită la o cină romantică într-un hotel. Acolo, fără ştirea lui Zeynep, fireşte, este pregătit un apartament nupţial cu petale de trandafir, unde Emir vrea să o dezonoreze, să filmeze totul şi să dea pe mâna revistelor de scandal. Dar lucrurile nu se întâmplă aşa cum vrea Emir. Salih, care s-a împăcat cu Zeynep, i-a spus lui Kemal despre relaţia dintre ei doi şi acum trebuie să vină s-o ceară de nevastă. Zeynep nu ştie cum să-l îndepărteze pe Salih sau să amâne momentul căsătoriei, iar el îndrăgostit, nu vede că în realitate Zeynep îl minte şi nu-l vrea. Chiar în seara în care ea trebuie să se întâlnească cu Emir să ia cina, e adusă acasă de Kemal pentru că Salih vine s-o ceară. Astfel, este nevoită să se scuze faţă de Emir, care plin de ciudă îşi amână jocurile.

Pe de altă parte Emir îl învăluie pe Tarik. Tufan îi cere să găsească un loc unde să-şi facă frizerie asigurându-l ca acel loc va fi cumpărat de Emir. Tarik găseşte locul, dar a doua zi, în loc să vină proprietarul să realizeze tranzacţia, i se spune că omul s-a răzgândit. Tarik e amărât pentru că-şi doreşte mult acea prăvălie. Emir promite să-l ajute, apoi îl sună pe Tufan şi îi spune doar să treacă la nivelul următor în chestiunea cu frizeria (adică totul e un joc pus la cale de el, probabil ca să-l îndatoreze pe Tarik cât de mult posibil.). Nihan vine într-o seară în vizită la Kemal, dar după câteva minute cineva bate la uşă. Nihan se ascunde în dormitor. Este Asu, care a venit în vizită. La un moment dat Asu merge la baie iar Nihan pleacă imediat acasă. Asu bea nişte vin şi se preface ameţită, iar Kemal o ia în braţe şi o duce pe patul din dormitor. A doua zi dimineaţă, Nihan o vede pe Asu ieşind din casă, iar această o minte că a petrecut prima noapte de iubire în noua casă, cu logodnicul ei. Nihan se întristează.

Dragoste infinita episoadele 8, 9, 10 rezumat Datorită persoanei de la telefon, care se pare că doreşte ca adevărul despre crima aranjată de Emir în trecut să iasă la iveală, mai apar niște poze din seara omorului, unde Emir se află lângă prostituata cu care a aranjat tranzacția. Onder remarcă plicul cu bani din mâna lui. Scenariul jocului aranjat acum 5 ani de Emir începe să prindă contur în mintea lui Onder. Emir scapă de tot controlul nervilor şi al acţiunilor sale. După ce află despre Onder că joacă împotriva lui, şi după ce i se spune că maşinaţiunea în care voia să-l trimită la închisoare pe Kemal a fost descoperită, mai află și că socrul-său a cerut rapoartele financiare pe ultimii cinci ani. Onder găsește că Emir a transferat o importantă sumă de bani în ziua crimei, și o informează pe Nihan. Între timp, Emir îi ordonă lui Tufan să-l elimine pe Onder, dar în aşa fel încât Tarik să fie implicat, ca să creadă că el e autorul moral al morţii lui Onder. Acesta, împreună cu Nihan, hotărăşte să meargă la ferma unde s-a petrecut crima acum 5 ani să vadă dacă nu cumva mai sunt nişte urme pe acolo. Nihan pleacă în direcţia respectivă. Onder iese din clădirea companiei, iar în acest timp şoferul maşinii în care se află Tarik începe să discute cu el oarecum în contradictoriu, apoi se preface că pierde controlul volanului şi intră în plin în Onder care cade rănit la cap pe stradă. Şoferul (om pus de Tufan) vrea să plece de la locul accidentului, dar Tarik se revoltă şi iese din maşină ca să vadă ce-i cu victima. Şoferul plătit îşi vede de drum, iar Emir este anunţat de Tufan că Tarik le-a stricat jocurile.

Nihan vede că tatăl ei nu răspunde la telefon, dar îşi continuă drumul. Tarik cheamă o ambulanţă şi Onder este luat la spital. Nihan intră singură în casa de la fermă şi vede camera video montată deasupra ferestrei dormitorului, care era în funcţiune. Se duce într-o altă încăpere unde este un calculator pornit, legat la cameră. Aude nişte paşi şi merge să vadă dacă nu cumva a venit taică-său. Dar în casă se află Kemal ....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 7                               urmează: Dragoste infinita ep. 11-12-13

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.