luni, 27 martie 2017

Dragoste infinita episodul 7 rezumat




Dragoste infinita episodul 7 rezumat Când îi vede pe Nihan şi pe Emir, Kemal crede că sunt fericiţi şi îi invidiază. Ca să le strice fericirea, se hotărăşte să cumpere o casă nelocuită în care se întâlnea el cu Nihan în trecut, şi care se află peste drum de vila lor. Emir, care şi-a pus oamenii să-i urmărească pe amândoi, află şi se ofertează şi el drept cumpărător, ţinând morţiş să dea oricât numai să nu-i lase acea casă lui Kemal.

Nihan se vede nevoită să-şi ignore sentimentele şi să stea departe de Kemal ca să poată merge mai departe. Însă acest lucru nu se întâmplă. Kemal o sună într-o zi, o pune să iasă la poartă şi să se uite dacă în stradă e o maşină oprită, cu câţiva oameni în ea. Nihan o vede şi astfel află că Emir o urmăreşte. În aceeaşi zi îi cere soţului ei să înceteze cu această atitudine, asigurându-l că nu-l va înşela, chiar dacă nu-l iubeşte şi nu consimte să-i fie femeie. Emir o crede şi doar cu un telefon rezolvă problema, însă nu renunţă de tot la idee, ci începe s-o urmărească el însuşi pe soţia sa.

La companie, terenul de "joacă" preferat al lui Emir, lucrurile încep să devină alunecoase. Pe şantierul lui are loc un accident de muncă. Unul dintre muncitorii cu care luase contact Kemal, îl cheamă, şi el se apucă să rezolve problemele astfel că totul se încheie cu bine, fără persoane decedate, ci doar cu doi răniţi, iar când Emir şi tatăl lui ajung acolo, unde deja se află Onder, lucrurile sunt sub control. Emir se enervează când îl vede pe Kemal - care în mod normal nu trebuia să se implice într-o chestiune care nu era a lui - dar Galip şi Onder îi atrag atenţia că fără Kemal puteau avea mulți morţi în acest accident. Kemal vine către el şi îi spune că siguranţa lucrătorilor de pe un şantier nu este o opţiune ci o obligaţie, şi că ar fi trebuit luate toate măsurile necesare la timp.

Dragoste infinita episodul 7 rezumat Emir nu vrea să recunoască faptul că rivalul lui are dreptate în această chestiune, iar taică-său îl ameninţă că de când cu războiul dintre el şi Kemal, a pus compania pe locul doi şi că nu-l va mai lăsa singur la conducere, pt că nu mai are încredere în deciziile lui. Emir, simţind că-i fuge pământul de sub picioare, promite că va restabili echilibrul, dar Galip îi spune că indiferent ce ar face, de-acum îl va ţine sub observaţie şi se va implica trecând peste voința lui. Mai apoi, văzându-şi de lupta lui contra lui Kemal, Emir îl atrage pe Tarik într-o capcană îndemnându-l să-şi deschidă o frizerie a lui promiţându-i că-l va împrumuta cu banii necesari. Tarik, naiv şi doritor să arate că şi el e vrednic de atenţia familiei, acceptă fără să se gândească la consecinţe.

Zeynep este forţată să stea în casă iar telefonul mobil este la Tarik. Ozan vine pe furiş până la gard s-o vadă şi chiar reuşesc să stea de vorbă câteva minute, însă apare Salih, care şi el urmărea casa, s-o vadă pe Zeynep. Salih îl ameninţă pe Ozan şi îl pune pe fugă, iar mai târziu, când are ocazia să se vadă cu Zeynep, îi spune că ştie totul şi îi reproşează că alege banii lui Ozan în loc de dragostea lui şi rupe relaţia. Zeynep merge la plimbare într-un parc unde află că acesta e dedicat ei pentru că Emir a făcut o donaţie pentru acel loc de joacă pentru copii în numele ei. Nihan o contactează şi - pentru că a aflat că Zeynep a discutat cu Emir, nu cu Fatih, directorul agenţiei de actriţe - îi cere lui Zeynep să-i spună adevărul, dacă a lucrat pentru Emir. Zeynep neagă. Nihan o avertizează pe tânără că Emir este un om foarte periculos, dar aceasta nu pare să pună bază pe spusele ei. Doar îi cere lui Nihan să nu se mai vadă o vreme ca să nu fie pedepsită din nou. Bineînţeles, totul este supravegheat din maşină, de la o oarecare distanţă, de Emir...

Leyla se hotărăşte să se ducă acasă la familia Sezin şi se ceartă cu Onder şi cu sora ei rupând actul de trimitere în judecată. Conflictul continuă între cei doi soţi, Onder dorind s-o convingă pe Vildan să îngroape trecutul şi să renunţe la moştenirea ei. Leyla este vizitată de Kemal şi îi spune că Vildan este sora ei iar Nihan îi este nepoată (însă după toate aparenţele din episoadele de până acum, aş zice că-i fiica ei şi a lui Onder, cu care este destul de clar că a fost o relaţie înainte de căsătoria acestuia cu Vildan). Asu încearcă să se apropie de Nihan, după ce a jignit-o şi a umilit-o la companie, pretextând că ar vrea să fie prietene, dar Nihan o refuză.

Dragoste infinita episodul 7 rezumat În mod suspect, proprietarul casei pe care voiau s-o cumpere atât Emir cât şi Kemal se răzgândeşte. Emir se înfurie şi vrea să forţeze vânzarea plusând cu bani. Însă adevărul este o surpriză plăcută pentru Kemal, care află că Leyla a cumpărat acea casă, dat fiind că proprietăreasa este o veche prietenă de-a ei, şi i-o oferă lui să se mute în ea. Când vine acasă, Emir vede drumul blocat de un tir cu mobilă şi se întreabă cine-o fi. Şoferul îi spune că se mută cineva în casa de alături şi el se dă jos să vadă cine-i persoana. În casă deja intrase Nihan, care era pe alei să alerge şi îl văzuse pe Kemal mutându-se, apoi îşi aminteşte cum s-au întâlnit ei într-o seară în acea casă şi şi-au imaginat că într-o zi va fi a lor. Kemal se duce către ea şi între ei are loc o conversaţie tensionată, deși aceasta este o urmare a unei întrevederi întâmplătoare pe stradă în care Kemal o aude pe micuţa prietenă a lui Nihan, Elif, întrebând-o dacă el este bărbatul după care ea plânge de cinci ani. Acum Nihan îi dezvăluie un colţ de adevăr, dându-i de înţeles că nu şi-a dorit deloc căsnicia cu Emir, dar că alte interese, mai presus de iubirea lor, au forţat-o să ia acea decizie. Emir păşeşte apăsat spre casă şi îşi vede soţia faţă în faţă cu Kemal ....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 6                               urmează: Dragoste infinita ep. 8, 9, 10

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.