duminică, 26 martie 2017

Dragoste infinita episodul 6 rezumat




Dragoste infinita episodul 6 rezumat Kemal îşi dă seama că totul a fost aranjat de Emir şi o ia deoparte pe Zeynep ca să afle tot adevărul. Ea îi spune şi despre relaţia cu Ozan şi despre agenţie, dar minte că l-ar mai fi văzut vreodată pe Emir altundeva decât la poliţie. Mai mult, Zeynep descoperă prea târziu că mobilul ei nu e în geantă - i l-a luat Emir - şi astfel el vede că Salih îi trimite mesaje de iubire. Emir, care tocmai fusese ameninţat de Kemal să stea departe de familia lui că niciodată nu va câştiga acest război, conchide că atâta vreme cât Zeynep este o astfel de fată, va şti ce are de făcut ca să învingă.

Leyla nu se bucură deloc de revederea cu Onder, ba dimpotrivă, deşi el o avertizează că se află în mijlocul unui pericol din cauza lui Kemal care răscoleşte trecutul, ea îl dă afară. Vildan îşi dă seama unde s-a dus soţul ei şi din această întâmplare, ea se va hotărî s-o dea în judecată pe Leyla, să obţină vila şi s-o vândă la licitaţie, la sfatul unui avocat. După câteva zile Leyla primește citația și se decide să nu se dea bătută, deși vila în care locuiește este de drept a soră-sii.

Acasă la Kemal are loc o limpezire a lucrurilor. Emir, ştiind că părinţii lui nu au habar despre munca la agenţie a lui Zeynep, ca să agite lucrurile, îi spune asta, ca din întâmplare, lui Tarik, dându-i şi telefonul mobil al lui Zeynep, care acum este rămas fără baterie. Cum tot nu se întâmplă nimic, trimite contractul fetei acasă, printr-un curier, astfel că Fehime şi Husein află ce face fata lor. Imediat are loc un fel de consiliu de familie, Zeynep este pedepsită să stea în casă, cu toţii află despre toate legăturile dintre familia lor şi cea a lui Emir şi Nihan, dar ajung la concluzia că dacă Kemal nu s-ar fi decis să rămână acasă nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat. Atunci, el îşi face bagajele şi pleacă la debarcader unde stă de vorbă cu Salih. Fără să ştie că el o iubeşte pe Zeynep, îi spune ce are pe suflet, inclusiv despre furtuna iscată în familie când s-a aflat că sora lui lucrează la o agenţie de actriţe şi că a intrat într-o idilă cu Ozan. Salih, care nu avea habar de toate astea și avea de gând să vină s-o ceară de nevastă, acceptă tacit să-l sprijine pe Kemal ca un fel de răzbunare pe Zeynep.

Ozan şi-ar dori să continue relaţia cu Zeynep, cu toate că familia lui nu este de acord, motivând că el s-a îndrăgostit de ea, şi nu ştia cine este, aşa că el nu e implicat în conflictul dintre Nihan, Kemal şi Emir. Văzând aşa, Vildan îl pune la punct şi îi spune că aşa cum sora lui s-a sacrificat pentru el, ca să nu fie închis, tot aşa el acum trebuie să renunţe la Zeynep. La companie, din cauza fricţiunilor permanente dintre Asu şi Nihan, pictoriţa ar vrea să plece, însă Kemal i-o ia înainte şi o concediază. Această situaţie are darul de a adânci prăpastia dintre ei.

Dragoste infinita episodul 6 rezumat Emir se arată surprins de atitudinea rivalului său şi, ca să reacţioneze cumva, îi interzice soţiei lui să facă ceea ce doreşte inclusiv la serviciu. Nihan, fireşte că se opune, mai ales că are de plecat în Italia la o expoziţie. Emir spune că va pleca în Italia, dar numai pentru că o lasă el. Când se întoarce, o aşteaptă la poarta vilei şi îi pune un inel cu diamant pe deget, în locul celui lăsat de ea pe vaporaş. Kemal, aflat în păduricea din apropiere, stă şi el cu inelul refuzat de Nihan în mână şi urmăreşte toată scena, cum Emir o trece pragul în braţe, ca şi cum s-ar căsători a doua oară cu ea ....

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 5                               urmează: Dragoste infinita ep. 7

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.