joi, 23 martie 2017

Dragoste infinita episodul 5 rezumat




Dragoste infinita episodul 5 rezumat Kemal merge să deschidă ușa și doi tipi se reped să-l bată. Scapă de ei, apoi nu vrea ca Nihan să se îngrijească de el și pleacă. Când Emir află că Kemal este în atelierul lui Nihan îşi pune în aplicare noul său plan, care se doreşte a fi şi un fel de mesaj pentru cele ce urmează să se întâmple. După întâlnirea dintre Kemal şi Nihan, tensiunile cu Emir se ascut. Emir îi stabileşte soţiei lui foarte clar ce poate să facă şi ce nu are voie, aducând-o astfel pe un drum fără întoarcere. În ciuda tuturor lucrurilor, hotărârea pe care o ia Nihan îl aduce pe Kemal în bătaia puştii lui Emir. Ea se opune interdicției de a picta pereții firmei lui Kemal, ba chiar vine acolo și-și ia jobul în serios, lucru care însă, o pune în dificultate pe Asu.

Onder, care e sătul de ameninţările lui Emir şi nu mai are chef să se umilească în faţa lui, caută o cale de ieşire din această situaţie. Însă ceea ce descoperă, este doar începutul unui şir de probleme pentru el. Primind o poză pe email în care îi vede pe Kemal și Nihan întâlnindu-se, observă că locul respectiv este casa Leylei și se duce s-o viziteze. Kemal, care s-a hotărât să păstreze distanţa de Nihan, o găseşte pe ea în mijlocul vieţii lui, în fiecare zi când vine la serviciu. Acum mâinile lui Kemal sunt legate, în plus, Asu îşi dă seama ce periculoasă este apropierea lui Nihan de Kemal, astfel că va începe nişte jocuri ca s-o facă pe Nihan să iasă din viaţa lor. Însă pictoriţa îi va servi lui Asu o lecţie de pomină, în momentul în care Asu vrea ca pereții companiei să fie pictați în roșu, culoare enervantă, și nu în verde, culoare liniștitoare, propusă de Nihan. Cum Kemal îi dă dreptate artistului, Asu se vede înfrântă pe acest teren. În contrapartidă, ea câștigă altceva, și anume o invitație acasă la Kemal să-i cunoască părinții și familia. Deși acolo începe să înțeleagă că ei o cunosc pe Nihan din trecut, se poartă în așa fel încât cel puțin mama lui Kemal, Fehime, și-o dorește de noră.

Emir izbutește să iște un război în familia lui Kemal prin aceea că îl angajează pe Tarik drept frizerul lui personal și face în așa fel încît Kemal să-l vadă în firmă. Însă atât Kemal cât și tatăl lor, Huseyin, sunt împotrivă ca el să lucreze pentru Emir. Când toată familia află că de fapt Kemal este asociatul lui Emir, și el nu poate să schimbe acest fapt pentru că are o datorie față de patronul de la mină, se produce ruptura între Kemal și ai lui. Fehime face un pas în plus, mergând la vilă să discute cu Nihan dar mai ales cu Vildan, și, de față cu toți servitorii, îi pune în vedere ca fata ei să stea deoparte de Kemal și să nu mai lucreze pentru el ca să-l vadă zilnic. Vildan o dă afară din curte pe Fehime, dar în particular îi dă dreptate și reușește s-o facă pe Nihan să înțeleagă că apropierea ei de Kemal le dă de furcă tuturor.

Zeynep primeşte o ofertă de la agenţia unde s-a angajat şi munca îi va oferi satisfacţii de nebănuit, pe care nu şi le putea imagina până atunci. Ozan înaintează plin de speranţă către inima ei, dar este prins fără să-și dea seama în plasa întinsă de Emir. Acesta din urmă, aduce războiul cu Kemal într-un loc în care Kemal devine foarte sensibil, astfel că regulile jocului se schimbă din mers, pentru amândoi. Ozan se întâlnește cu Zeynep fără să știe cine-i celălalt nici unul din ei. Ozan îi povestește lui Emir despre fata de care s-a îndrăgostit și cere ajutorul într-o chestiune mai delicată: ea l-a rugat să vină s-o ia cu mașina, iar el nu vrea să-i spună că este bolnav și că nu are voie să conducă. Emir se oferă să-l ajute și să-l încurajeze, dar face două mutări: prima, îi opferă mașina lui și deși merge cu cumnatul său până la o parcare unde îl lasă pe Ozan la volan, ajunge înaintea lui la Zeynep și vrea s-o coopteze în echipa lui. Zeynep, naivă, îi spune că familia ei nu știe că ea lucrează la o agenție de modele și că nu vrea să lucreze pentru el.

Emir se preface că acceptă situația, dar după ce ea iese din clădire și pleacă cu Ozan, el, care a luat actele mașinii fără știrea cumnatului său, dă telefon la poliție și spune că cei doi au nevoie de o lecție. În scurt timp mașina e oprită de un echipaj, Ozan constată că nu găsește actele mașinii, iar polițiștii îi aduc la secție, pretextând pt Zeynep că de unde știu ei că mașina nu e furată. Acolo Zeynep află cine este Ozan, că e bolnav și, mai mult, e văzută de Kemal care începe să-și dea seama de dimensiunile câmpului de luptă pe care se desfășoară Emir. Pentru a avea un as în mânecă, Emir îi suflă lui Zeynep, în trecere, că secretul ei este în siguranță ...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 4                               urmează: Dragoste infinita ep. 6

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.