duminică, 28 mai 2017

Dragoste infinita episoadele 51, 52, 53 rezumat






Dragoste infinita episoadele 51, 52, 53 rezumatKemal se destăinuie Leylei şi îi spune că el simte că Deniz este fetiţa lui. În acest timp Emir o supune pe Nihan unui test foarte dur şi, luând-o cu maşina spre casă, opreşte pe o faleză şi se preface că o aruncă pe Deniz de pe o stâncă. În urma acestui gest necugetat, Nihan se va decide asupra ţinerii secretului în ceea ce o priveşte pe Deniz, deşi parcă mai mult că oricând Kemal vorbeşte despre fetiţă ca despre fiica lui şi îi face daruri alese. Zeynep îi dă lui Kemal o fotografie cu Deniz care îl determină şi mai mult să verifice dacă suspiciunile pe care le are sunt realităţi sau se înşeală. Deodată, adevărul despre Deniz devine cel mai important scop al său.

Fehime se duce să se întâlnească cu Nihan şi să-şi ceară iertare după şocul avut cu Asu. Cele două femei se împacă iar Nihan îi explică lui Fehime că trebuie să ţină secretul lui Deniz ca să nu-i pună viaţa în pericol. Leyla află despre Ayhan că n-a fost vinovat când a intrat la puşcărie, dar acolo a devenit un alt om. Când Leyla se duce la Ayhan să-i ceară să-i povestească trecutul său, află că tatăl ei a organizat uciderea partenerului de afaceri, iar apoi Ayhan a fost găsit în biroul răvăşit al lui Rauf Acemzade şi aşa a fost condamnat pentru jaf, deşi nu era vinovat cu nimic.

Când Nihan şi Kemal se întâlnesc, ea încă resimte durerea trăită dar se vindecă reciproc prin iubirea lor şi îşi dau seama că prin eforturile lor comune pot ajunge la ceea ce îşi doresc. Kemal îi cere ajutor Leylei ca să poată obţine proba de material genetic de la Deniz pentru testul ADN, dar Emir deja presimte ce are să se întâmple şi vrea să le dejoace planurile. În această bătălie niciunul din cei doi rivali nu va ceda. Cu cât Kemal se apropie mai mult de adevăr, cu atât Emir îi pune mai multe obstacole. Mai mult, la un moment dat chiar Asu devine inamicul său. Când vede că toate eforturile lui de a face rost de o suzetă de-a lui Deniz au eşuat, se duce de unul singur acasă la Emir, în secret, punându-se în pericol pentru fiica sa. Emir îl vede şi are loc o fugăreală ca-n filme, dar Kemal îl fentează pe Emir, care se întâlneşte cu Ayhan, îmbrăcat la fel şi cu cagulă pe cap. În timp ce Ayhan şi Emir stau de vorbă, Kemal scapă neobservat cu proba ADN luată. Când primeşte rezultatul, se află pe un deal unde înălţau zmee el şi Nihan cu şapte ani în urmă. Foarte emoţionat, deschide plicul...

După ce află că Deniz este fiica sa lumea se dă peste cap pentru Kemal şi totul capătă un alt sens. Pe de o parte încearcă să recupereze timpul pierdut, pe de alta să înţeleagă de ce i s-au spus minciuni. Însă între timp Emir a trimis-o pe Nihan cu tot fetiţă într-un loc cunoscut doar de el. Acum Kemal trebuie să afle unde este Nihan şi va profita de faptul că Emir vrea să se ducă s-o vadă pe soţia lui.

Zeynep este dată afară de la grădiniţă pentru că a lipsit foarte mult, fiind bolnavă, iar acum Hakan n-o mai poate ajuta, dar de când Zeynep l-a invitat la ea acasă s-o susţină în minciuna cu căsătoria dintre ei, Hakan începe s-o curteze şi să se apropie de ea. Inevitabil, Zeynep se îndepărtează de Emir care, deşi nu recunoaşte că a început s-o iubească, se întreabă de unde această răceală subită. Într-o zi Emir îi vede împreună şi asta schimbă totul în relaţia dintre ei doi.

Fehime o surprinde pe Banu discutând despre nişte bani care trebuiau să-i între într-un cont şi îl atenţionează pe Tarik despre acest lucru. El începe să fie prevăzător şi să-i controleze lui Banu mesajele telefonice dar nu găseşte nimic pentru că ea are grijă să şteargă totul. Însă la un moment dat, o aude vorbind cu Emir. Astfel Tarik se va apropia din ce în ce mai mult de secretele soţiei sale, despre care până acum nici nu bănuia.

Asu, care anterior discutase cu Kemal şi îşi anunţase intenţia de a lucra la companie, vine la Galip care îi cedează chiar biroul său. Kemal reuşeşte să o găsească pe Nihan şi îi face o vizită, întrebând-o furios, cu rezultatul testului ADN în mână, de ce l-a minţit. Întrevederea este amânată pentru că apare Emir. Mai târziu Kemal îi va cere din nou lui Nihan să fugă împreună, dar ea îl lămureşte că nu se poate aşa ceva atâta vreme cât nu ştie cine l-a omorât pe Ozan.

Galip profită de absenţa fiului său şi se duce în camera unde se află Mujgan cu gândul de a o omorî băgându-i aer în perfuzie (odată ajuns la inimă acel aer provoacă stop cardiac), pentru că este periculos ca ea să-şi revină, însă nu reuşeşte să facă ceea ce şi-a propus din cauza Edei. Emir va cere mai apoi ca Mujgan să nu fie lăsată niciodată singură cu Galip. Într-o zi Mujgan îşi revine şi este conştientă, recunoscându-şi fiul apoi este dusă la spital sub monitorizare.

Asu află că Nihan şi Kemal sunt din nou împreună şi acţionează în aşa fel încât să-i despartă, dar ceea ce face are efecte şi asupra altor persoane. Kemal va insista ca Nihan să meargă cu el, sau îi va lua fata. Cei doi se ceartă în maşină iar Kemal conduce din ce în ce mai tare, Nihan reproşându-i că face exact ca Emir. Din nefericire, totul se soldează cu un accident auto în care Nihan este rănită grav. Pe de o parte Kemal cu Leyla şi cu Ayhan, iar pe de cealaltă parte Emir, se vor strădui s-o salveze pe Nihan din situaţia foarte critică în care se află. Cu toate acestea, Kemal se simte foarte vinovat şi cu conştiinţa încărcată pentru ceea ce s-a petrecut.

Emir nu suportă prezenţa lui Kemal la spital, de la bun început, şi va ridica obstacole de netrecut pentru asta, în special când începe să suspecteze că accidentul s-a produs din cauza lui. Deocamdată Emir nu ştie că Nihan era împreună cu Kemal, dar până când va afla, e o chestiune de timp. Însă nici Kemal nu părăseşte spitalul până când nu stă alături de Nihan. Aceea care se implică să-l ajute pe Kemal să nu se vadă cu Emir este Leyla. Comisarul începe să investigheze accidentul şi porneşte cu cercetările chiar de la cabana unde erau Nihah şi Deniz, dar nu poate concluziona decât că maşina avea o defecţiune tehnică. Totuşi Emir crede că accidentul a fost provocat şi insistă pe acest fir, iar Tufan îi va confirmă că Asu a umblat la maşină înainte că Nihan să plece la drum. Până la urmă el află că Kemal era împreună cu Nihan şi bănuieşte că cei doi au avut iarăşi o noapte de iubire, astfel că se înfurie extrem de tare la acest gând. Cei doi rivali se vor confrunta din nou şi Emir vede cât de mare este dorinţa de răzbunare a lui Kemal şi că este în stare să-l omoare. Atunci şi el va nutri aceleaşi resentimente şi va plănui să-i omoare pe amândoi, pe Nihan şi pe Kemal, mai ales că vrea să afle ce este dincolo de acest accident...

sursa principală a rezumatelor acestui serial este versiunea de limbă engleză a site-ului izleyiciplatformu.com

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 48, 49, 50                               urmează: Dragoste infinita ep. 54, 55, 56 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.