vineri, 7 iulie 2017

Drumul lui Emir, episodul 8, ultimul, rezumat





Drumul lui Emir, episodul 8, ultimul, rezumatEmir stă în uşă, fără să ştie cum să-i spună lui Yavuz că sora lui s-a înecat. În următorul moment apare şi Guneș, din spatele lui Yavuz şi Emir este uimit, dar confuz. El pleacă, iar Engin, care a văzut-o mai devreme că merge în cameră să se schimbe, îi spune lui Yavuz că Emir a avut un accident pe iaht şi poate crede că ei sunt vinovaţi. În dimineaţă următoare, Emir îi povesteşte totul lui Koray, cerându-i părerea, apoi rămâne acasă pentru că a răcit. Guneș îi mulţumeşte lui Engin pentru ajutor, pentru că a salvat cu adevărat situaţia şi pleacă să-l vadă pe Emir şi să vorbească cu el, dar detectivă Can, care are grijă de el acum, îi spune că Emir doarme şi Gunes pleacă. Emir nu află despre vizită ei, dar detectivă începe să spună că Gunes reprezintă un pericol.

Gulsum pregăteşte un ceai pentru Pînar şi pune în el pastile de dormit, dar mai târziu, îl bea Kaan. Gulsum îl vede pe Kaan şi aruncă ceaiul în chiuvetă, dar copilul deja băuse. Gulsum începe să o lovească pe Pînar, în timp ce organismul lui Kaan reacţionează foarte ciudat, făcând spume la gură. Gulsum şi Hatice merg cu Kaan la doctor, dar Hatice bănuieşte că fiica ei a făcut ceva. Gulsum îl minte pe Koray când vine la spital ca să vadă ce s-a întâmplat cu băiatul. Când ajung acasă, Koray vede o zgârietură pe faţa lui Pînar, iar Gulsum susţine că s-a purtat ca o nebună toată ziua şi că s-a zgâriat singură. Hatice decide să afle adevărul pe care fata ei îl ascunde.

Drumul lui Emir, episodul 8, ultimul, rezumatSanem o vizitează pe Hande la birou şi o avertizează că-l poate influenţa pe Yavuz aşa cum doreşte şi că oricând vrea, poate să-l întoarcă împotriva ei. Yavuz este însă acolo şi ascultă conversaţia lor, dar Sanem pleacă fără să-l vadă. Acum, Hande este foarte mulţumită pentru că el a auzit-o pe Sanem vorbind astfel şi îi spune lui Yavuz că iubita lui este o femeie foarte periculoasă când are un interes. În consecinţă, el se duce la Sanem exact când ajunge noul mobilier comandat de ea. El anulează comanda şi trimite transportatorii înapoi, apoi o ameninţă pe Sanem că aceea nu este casa ei şi nu poate face nimic acolo. În acea zi, Guneș merge la Engin şi îi spune că acceptă să se căsătorească cu el, noutate care îl face pe Yavuz foarte fericit.

A doua zi, furioasă, Sanem se duce la Emir cu multe documente despre activitatea ilegală a lui Yavuz şi cu dovezi că este un gangster. Emir este foarte mulţumit, dar nu vrea s-o plătească pe Sanem pentru ajutorul ei. Drept urmare, Sanem, care are nevoie de bani, ia dosarul cu documente şi merge la Engin care îi dă un cec în schimb. Hande vede inelul de logodnă al lui Guneș şi este uimită să afle că se va căsători cu Engin. Când Guneș părăseşte biroul, nu observă că Engin o urmăreşte cu maşina. Se duce la club unde Emir o felicită. Engin, văzând unde a intrat viitoarea sa soţie, plănuieşte să distrugă clubul şi mai apoi să-l omoare pe Yavuz. Prin urmare, când clubul este închis, oamenii lui Engin devastează şi distrug tot ce găsesc înăuntru. A doua zi, Sanem crede că Yavuz a pregătit totul în timp ce Guneș şi Emir sunt siguri că nu are de-a face cu fratele ei şi că Engin este vinovatul.

Drumul lui Emir, episodul 8, ultimul, rezumatGunes merge la biroul la Yavuz şi pleacă acasă împreună, aşa că planul lui Engin de a-l ucide eşuează, pentru că Yavuz nu este singur, ca de obicei, şi de aceea nu este o ţintă uşoară. Din păcate, Engin nu-şi poate anunţa la timp oamenii să nu-l mai omoare pe Yavuz, şi are loc un schimb de focuri, însă ei nu sunt răniţi. Acum, Yavuz îşi dă seama că Emir nu este implicat, dar nu ştie cine ar fi vrut să-l omoare pe el sau pe Guneș. Pînar îşi aminteşte că Gulsum a atacat-o şi a zgâriat-o, dar totuşi este confuză de la pastile. Hatice o sfătuieşte să nu intervină între Koray şi Gulsum, şi mai târziu o zăreşte pe fiica ei punând pastile în paharul cu suc al lui Pînar. Sanem şi Aysun se întâlnesc la bijutier unde Aysun ar dori să vândă un colier scump. Sanem spune că-l poate cumpăra ea, pentru că vrea s-o umilească pe Aysun. Continuă să vorbească arogant în timp ce Aysun tace şi o ignoră, dar în cele din urmă vorbeşte cu Sanem şi pentru că acesta este foarte nepoliticoasă, Aysun o loveşte puternic peste faţă. Sanem cade jos fără cunoştinţă. Episodul şi serialul se încheie cu Guneș care cumpără un test de sarcină, apoi Emir vine la Yavuz pentru a sta de vorbă cu el ....

Episoadele de la 68 la 72 continuare la serialul FERIHA, și cele de la 1 la 8 din Emir'in yolu nu au fost niciodată difuzate altundeva decât la televiziunea turcă. Ele se mai pot găsi în turcește, pe youtube.

Acesta este sfârșitul seriei FERIHA.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Feriha - prezentare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.