miercuri, 5 iulie 2017

Drumul lui Emir episodul 7 rezumat




Drumul lui Emir episodul 7 rezumat Guneș coboară din taxi şi Emir se îndepărtează. Ea îi spune fratelui ei că se pregăteşte să plece la serviciu. Engin vede taxiul, dar nu-şi dă seama exact ce se întâmplă. Yavuz îi spune surorii sale să nu mai lucreze cu Hande, dar ea nu ascultă.
Gulsum îl anunţă pe Koray că nu vrea să-l lase pe Kaan tot cu Pînar, pentru că bona nu poate să aibă grijă de copilul ei. Koray este confuz şi nu ştie ce să facă. A doua zi, Emir îi spune prietenului său că şi-a găsit apartamentul răvăşit (Engin a fost acolo şi a căutat ceva), iar Koray îl sfătuieşte să fie foarte atent în privinţa lui Engin, pentru că totul se datorează relaţiei sale cu Gunes. Ulterior, Emir primeşte un telefon şi i se spune să meargă la docurile din zona portului.

Hande răsfoieşte facturile şi vede că Yavuz vrea să-i limiteze profiturile. Apoi Yavuz vine din nou în birou şi o ameninţă. Koray îl sună pe Emir, care nu-i răspunde la telefon şi o întreabă apoi pe Guneș unde ar putea fi Emir, arătându-se îngrijorat că i-a fost percheziţionată casa de către Engin şi acum cineva necunoscut l-a chemat în port. Guneș îi spune să se calmeze pentru că poate stăpâni situaţia şi că va găsi o soluţie. Între timp, Emir se întâlneşte cu Engin în port şi încep să se bată pentru Gunes. Când ea ajunge acolo, îi cere lui Emir să plece. Apoi, Engin vorbeşte cu unii dintre oamenii săi, să vină acolo şi îl ameninţă pe Emir cu pistoalele. În scurt timp, Emir este înconjurat de oamenii lui Engin. Guneș se roagă de Engin să-l lase pe Emir în pace şi îl informează că ştie despre vizita lui. Engin îi cere să-l convingă pe Emir că au o relaţie, sperând că în felul acesta el va renunţa la poliţistă. Gunes este dezgustată, dar acceptă, apoi merge la birou. Acolo, Hande este supărată şi panicată, deoarece un alt client tocmai a anulat comanda.

A doua zi dimineaţă, Guneș se duce la uşa lui Emir şi îi cere să o lase în pace, pentru că ea este cu Engin. Emir nu o crede şi o întreabă de ce a venit până acolo. Ea insistă că acesta este singurul motiv pentru care a venit la el, pentru a-şi apăra relaţia. Apoi, în apropierea blocului, Gunes se întâlneşte cu Aysun, care îi spune că vrea să nu-i mai hărţuiască fiul. Koray şi Pînar au o conversaţie despre problemele ei, iar Pînar este surprinsă de faptul că este atât de somnoroasă pentru că nu bea și nu mănâncă nimic special, dar Koray nu o crede.

Drumul lui Emir episodul 7 rezumatEngin mai face un pas şi îi cere lui Yavuz să se însoare cu sora lui. Yavuz acceptă, deşi mormăie ceva despre faptul că este o decizie destul de pripită. Dimineaţa, un agent bancar vine la Emir, pentru că Unal avea datorii. Nehir, tânăra de la clubul karaoke, vede în ziarele modene un articol (comandat de Yavuz) despre logodnicul lui Hande. Hande se înfurie şi abia o calmează Nehir şi Guneș. Gulsum şi Pînar citesc articolul, iar Pînar, pentru că luat iar pastile date în ceai de Gulsum, începe să râdă fără motiv. Aşa o găseşte Koray. Mai târziu, el vorbeşte cu Emir despre logodnicul lui Hande, dar totuşi crede că este o minciună şi un joc pus la cale chiar de ea.

Hande îl sună pe Yavuz şi promite să se răzbune. Yavuz este doar amuzat. Emir şi Engin se întâlnesc din nou la birou la Hande şi se ceartă în parcare, fiecare spunându-i celuilalt s-o lase în pace pe Gunes. Seara, Engin o invită într-un restaurant rezervat doar pentru ei doi. Cu toate acestea, Gunes nu este impresionată de această curtoazie. Engin o cere de soţie, dar ea îl refuză şi pleacă.

Drumul lui Emir episodul 7 rezumatKoray vrea s-o ajute pe Hande şi, sfătuit de Emir, merge la fermă unde o găseşte deprimată şi plângând. El promite să o ajute, pentru că de-a lungul anilor multe probleme le-au depăşit împreună. A doua zi, Hande o informează pe Guneș că vor lucra şi cu Emir, dar ea vrea să demisioneze, însă Hande nu este de acord. După-amiază, Gunes merge la debarcader pe iahtul lui Emir. Stau de vorbă mai aprins în timp ce Emir porneşte motorul şi călătoresc pe mare. Apoi, fără un anumit motiv, încep să se certe iar şi ea se aruncă brusc în apă. Emir sare să o salveze, dar nu o mai găseşte.

În timp ce Yavuz şi Engin vorbesc despre căsătoria cu Guneș, Emir sună şi apare la uşă, speriat şi ud leoarcă ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: DRUMUL LUI EMIR EP. 6 rezumat                                     urmează: Drumul lui Emir episodul 8, ultimul episod

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Feriha - prezentare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.