vineri, 11 martie 2016

Drumul lui Emir episodul 6 rezumat





Drumul lui Emir episodul 6 rezumat
Guneș este foarte surprinsă să-l vadă Emir în camera ei. El pune cerceii pe masă și apoi ea îi cere să plece. El nu acceptă până când nu vorbește cu ea, spunându-i că regretă cu privire la toate fărădelegile lui, dar ea nu-l crede. Yavuz ajunge acasă și vine la ușa surorii sale, care este acum încuiată. Guneș îi spune lui Emir să iasă pe fereastră rapid, dar în același timp Saliha aduce o altă cheie și Yavuz intră. Guneș se bagă repede în pat și-și pune căștile pe urechi, prefăcându-se că a adormit și nu putea să-l audă din cauza muzicii. Mafiotul vede cerceii pe podea și este supărat că sora lui i-a lăsat acolo, pentru că erau un dar de la el. În dimineața următoare, Emir se întâlnește cu Koray și îi spune ce a făcut în timpul serii precedente. Yavuz ia micul dejun și se pare că este încă supărat din cauza lui Guneș. Ea și Engin ies împreună la cină în seara aceea.

Gülsüm îi reproșează lui Koray că Pinar nu avea grijă de fiul ei (Kaan plângea, dar Pînar adormise profund din cauza somniferelor puse de Gülsüm în suc) și decide să rămână acolo, în casă, pentru Kaan. Atunci când Pinar se trezește, ea este surprinsă să afle că nu a auzit strigătele copilului. Hande sosește la birou și este informată că un client a anulat comanda (din cauza Yavuz). Mai târziu, Lara o vizitează și-i relatează despre decizia lui Cansu de a rămâne o vreme în Canada, la mătușa ei. Hande o întreabă pe Lara cum ar putea avea încredere într-o persoană pe care abia o știe, de fapt, făcând aluzie la Guneș și la ea însăși.

Engin merge la clubul lui Emir și îl avertizează să stea departe de Guneș, dar el nu se sperie deloc. În acel moment, Aysun intră în club auzind sfârșitul conversației, dar ea a venit acolo să-i spun lui Emir că fratele său are o prietenă și că ar vrea să vorbească despre acest lucru cu Can, care este încă foarte tânăr. Sanem o vizitează pe Hande la birou și îi spune că joacă periculos, din moment ce nu vrea să renunțe la Guneș ca parteneră și prietenă. După o scurtă conversație, Gunes apare și ea acolo și este uimită să vadă că cele două femei se cunosc.

Drumul lui Emir episodul 6 rezumat
Gülsüm pregătește o cafea pentru ea și pentru Pinar (din nou pune somnifere in cafeaua lui Pînar). După un timp, îi spune Pinar să meargă și să ia niște rochii de la buticul Larei. Pinar merge acolo, alege o mulțime de rochii dar se poartă ca o drogată. Ea ia rochiile, dar lasă cartea de credit acolo, pentru că nu-și poate aminti codul pin. Gülsüm îi spune din nou lui Koray că Pinar nu este în stare să aibă grijă de fiul lor. Atunci când Pinar ajunge acasă, merge direct la culcare și adoarme profund. Lara bate la ușa lui Koray și îi dă cartea de credit spunându-i că Pinar nu se simțea bine.

Engin o sună pe Guneș și insistă să o ia la cină în oraș și în cele din urmă ea se vede nevoită să accepte. Emir și Hande vorbesc la telefon, iar ea îi spune să vină la restaurant ca să vadă că Engin și Gunes sunt împreună. Emir acceptă provocarea și merge la restaurant cu Hande. Când sunt văzuți de Engin, acesta o ia pe Guneș de mână (în Turcia, acesta este un semn că cei doi sunt îndrăgostiți și formează un cuplu). În timp ce Hande și Emir se așează la masa de alături, cele două cupluri se salută reciproc. În timpul cinei Guneș pare a fi foarte fericită cu Engin, deși Emir se întristează să vadă asta.

A doua zi, Gunes află că va fi singură acasă în seara aceea, pentru că Yavuz pleacă cu afaceri la Trabzon și Saliha trebuie să meargă în vizită la rude. Pe parcursul zilei Aysun trece pe la Hande la birou și în acest fel se întâlnește cu Guneș. In scurt timp Sanem apare și ea acolo și menționează despre faptul că Gunes este sora lui Yavuz, detaliu care nu este deloc plăcut pentru Aysun care pleacă furioasă din birou. Yavuz o vizitează și el pe Hande, amenințând-o din nou și punându-i în vedere să-i interzică lui Emir să mai vină la biroul ei pentru a o vedea pe Gunes, altfel va spune unor reporteri că ea nu este cu adevărat logodită și că logodnicul ei este de fapt un gigolo al mamei ei.

Drumul lui Emir episodul 6 rezumat
Seara, Guneș, Hande, Nehir (o veche prietenă) și Lara se întâlnesc într-un club de karaoke și petrec ceva timp acolo. Până la sfârșitul petrecerii Emir, care vorbise cu un șofer de taxi să-l împrumute taxiul pentru un timp, vine acolo și așteaptă în parcare. Atunci când Guneș iese din club ca să meargă acasă, intră exact în taxiul condus de Emir. El rulează un timp și când ea observă că ceva nu e în regulă, iar mașina se îndreaptă într-o direcție greșită, el își dă șapca jos și Guneș este surprinsă să vadă cine era de fapt, conducătorul auto. Emir oprește și coboară amândoi într-o zonă necunoscută și pustie. Emir o informează că știe de șantajul lui Engin, dar ea insistă că este împreună cu Engin de bună voie. Emir spune că este gata să facă totul pentru ca ea să-l ierte. Yavuz și Engin se întorc acasă și află că Guneș încă nu a venit. După aceea merg la club s-o caute, iar acolo Koray și Can, polițista, le spune că Gunes n-a trecut pe la ei. Yavuz devine furios și începe să-și caute sora peste tot unde ar putea s-o găsească. Hande îl sună pe Emir să-i spună s-o aducă înapoi pe Gunes, pentru că Yavuz a sosit și este furios. Engin merge în grabă la apartamentul lui Emir, care este acum gol. Koray îl vede și începe să-l certe pe Engin pentru ceea ce a făcut; între timp Emir vine la Hande cu taxiul și se ceartă cu Guneș în mașină. Când ea vrea să iasă, observă că Yavuz este acolo. Acum, amândoi rămân în taxi și nu știu ce să facă ...