luni, 14 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 33





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 33
Dilara tocmai plecase să se întâlnească cu Solmaz și nu știa ce s-a întâmplat acasă. Hazal se zbate la suprafața apei și țipă, însă din cauză că nu-și poate mișca picioarele, se tot duce la fund. Gulseren și Cihan sar după ea și reușesc s-o aducă pe debarcader, apoi, după ce Gulseren ii face respirație gură la gură, Hazal își revine. Dilara este sunată și astfel află despre cele întâmplate cu mașina lor și se grăbește să meargă acasă. Solmaz, auzind ce discutase ea la telefon, își aduce aminte de cuvintele lui Alper și de faptul că el a promis că se va răzbuna și după ce ajunge acasă se ceartă cu el pentru că nu e de acord cu un asemenea gen de răzbunare. Alper spune că nu are legătură cu bomba, că nu e criminal și că el într-adevăr, îl va desființa pe Cihan, dar nu fizic, ci ca om de afaceri. Discuția divaghează și se ajunge din nou la problema unei probe concludente de la Dilara pentru testul ADN, iar Solmaz îi dă lui Alper un șervețel cu care Dilara se ștersese la gură, luat de ea de la restaurant.

Hazal e adusă în patul ei iar Cansu încearcă să fie amabilă cu ea, bucurându-se sincer că totul este în regulă acum, dar Hazal îi răspunde în răspăr și după aceea țipă la asistenta care o lăsase afară și care, crede ea, nu stabilizase bine frâna de mână a scaunului cu rotile. În acest timp Ozan este în arest din cauza drogurilor găsite la el în buzunar, povestind că asta i se trage de la Muge, fata de la recepția hotelului lui Cihan, care îi dăduse somnifer în pahar și cu care el credea că poate să aibă o relație. Keriman se ceartă cu Nuray când este sunată de Engin care-i spune că fratele ei este la spital cu două plăgi împușcate. Amândouă se agită auzind cumplita veste și se duc în grabă să vadă despre ce este vorba. Rahmi se află la un birt unde joacă o partidă de canastă și se pare că din nou are probleme cu banii, ceea ce va genera o nouă discuție tensionată cu Cihan. Astfel se află că bomba fusese pusă la mașină de către rusul căruia Rahmi îi datora bani. Cihan se hotărăște să-i achite datoria, uriașă, de 600.000 de dolari, certându-l din nou pe bătrân pentru că nu se poate stăpâni de la jocuri.

Gulseren o masează pe Hazal pe picioare și ea începe să simtă palmele mamei ei apoi fierbințeala unei lacrimi care cade din ochii lui Gulseren, dar deocamdată nu-i spune nimic despre asta. După ce maică-sa iese din cameră, Hazal își dă la o parte pledul de pe picioare și începe să apese pe laba piciorului cu un pix, bucurându-se că simte acțiunea pe care o face, dar cu toate că ar vrea să încerce să meargă, se răzgândește, considerând că este încă prea devreme să poată pune picioarele jos și să aibă stabilitate în ele. În hol, Gulseren tremură amintindu-și cum a sărit în mare după Hazal. Cansu o liniștește, apoi vine Cihan și o mângâie pe mâini. Astfel îi surprinde Dilara când ajunge acasă. Din nou are loc o ceartă provocată de gelozia Dilarei, care vrea ca Gulseren să plece din casa lor. Hazal și Cansu insistă ca ea să rămână acolo, dar pe Dilara n-o interesează ce vrea fata ei naturală, ci să-și satisfacă propriul orgoliu. Cihan țipă la ele să înceteze discuția și pune piciorul în prag stabilind că Gulseren nu pleacă nicăieri și nimeni nu iese din vilă pentru că este periculos.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 33
Yildîrîm îl anunță pe Cihan despre arestarea lui Ozan și el acum se ocupă de problema băiatului său. Împreună cu avocatul urmăresc pe calculator înregistrările din camerele de supraveghere. Când Ozan este eliberat, îi povestește lui Cihan întâmplarea, cum cineva l-a sunat și l-a atras în acel club spunându-i că acolo o va găsi pe Muge, dacă vrea s-o mai vadă. După care îi povestește tatălui său tărășenia cu Muge și bilețelul lăsat de ea după ce a plecat și cum a furat din lucrurile lor. Candan vorbește la telefon cu Harun, marea sa iubire, pe care îl convinge să vină la Istanbul de la Londra ca s-o ajute să se răzbune pe Dilara și Cihan.

Cihan face un fel de consiliu de familie în sufragerie specificând că în casă sunt cel mai bine apărați și că nu se știe cine le dorește răul. Dilara și Ozan pleacă în camerele lor, asta ca un soi de protest față de prezența lui Gulseren acolo, fiind siguri că protecția casei e dublată pentru ea și nu neapărat pentru ceilalți. Gulseren o duce pe Hazal în cameră și îi pune șosete în picioare, iar ea se strâmbă puțin pentru că o doare, dar imediat se preface din nou că nu simte nimic. După ce maică-sa iese, Hazal reușește să-și pună picioarele jos și să se ridice din scaunul cu rotile apoi să stea sprijinindu-se doar cu mâinile de marginea patului. În acea seară, Harun sosește cu un avion particular escortat de bodyguarzi și așteptat cu mare emoție de Candan.

A doua zi Dilara, văzând că doar Ozan este de partea ei în războiul cu Gulseren, o ia deoparte pe Cansu și vrea s-o facă să înțeleagă că femeia aceea este amanta lui Cihan și vrea doar să ia tot ceea ce este al ei, adică averea, dar Cansu știe că cei doi nu au o relație în adevăratul sens al cuvântului și îi spune în față Dilarei că n-o crede că mama ei naturală este o femeie ahtiată după bani. Mai târziu Hazal și Cansu se ceartă din nou din cauza contului clonă de pe net și a lui Șeyda. Când apare Dilara în cameră, Hazal o acuză pe Cansu, care iese dezgustată de atitudinea ei atât de plină de ură.

Ozkan se află împreună cu Keriman la spital și Nuray vine să-l viziteze, cu Can, ca de obicei. Keriman se enervează și spune că ea nu are ce căuta acolo din moment ce tatăl ei l-a împușcat pe Ozkan. În timp ce ei discută în contradictoriu, o asistentă vine să-i anunțe că trebuie să plătească măcar o primă transă de 10.000 de lire spitalului, care este unul privat, pentru operația suferită. Acum, nici unul din cei trei nu vrea să plătească ceva din factură, iar Keriman se duce la Candan și cu această ocazie află că ea a renunțat la cazul de custodie pentru că viața lui Ozkan e prea complicată în acest moment și precis că nu ar avea sorți de izbândă. De asemenea, Candan o informează pe Keriman că Nuray nu mai poate sta în apartamentul închiriat pentru Ozkan pentru că ea l-a eliberat și a predat cheia proprietarului imobilului. Întâmplător, intră o secretară la Candan care pomenește despre bomba pusă în mașina lui Cihan. Atunci Keriman se gândește la Hazal și la Cansu și se îndreaptă către vila Gurpînarilor.

Dilara o primește pe Keriman și după câteva momente apare în living și Gulseren. Astfel, Keriman are ocazia s-o facă pe Dilara să creadă că presupunerile ei despre caracterul lui Gulseren sunt adevărate, pentru că îi spune fostei sale cumnate că, nu-i așa?, și-a atins scopul și acum s-a instalat în vilă, că nu i-a ajuns cealaltă vilă închiriată de Cihan, vrea cu tot dinadinsul să aibă această casă mare pe malul Bosforului. Gulseren protestează, dar Dilara e foarte satisfăcută că i se confirmă bănuielile iar Keriman continuă s-o acuze pe Gulseren că ăsta i-a fost planul dintru bun început. Din păcate, Cansu, care venise sus auzind vocea lui Keriman, ascultă toată această pledoarie împotriva mamei ei și începe să se lase influențată și ea de minciunile mătușii Keriman, cu toate că n-ar vrea să creadă așa ceva.

Se pregătește mașina care s-o ducă pe Hazal la spital pentru terapie. Când ajunge în cabinet, asistentele vor să-i facă un test ca să vadă dacă are ceva reflexe. Hazal, care vrea să profite de pe urma faptului că este invalidă, scoate imediat plasturii cu firele conectate la aparat și țipă la asistente că nu vrea să facă acel test. Când vede că ele insistă, o sună pe Gulseren să vină imediat la ea să rezolve problema. În acest timp Harun formează numărul de mobil al lui Cihan și îl sună. Acesta răspunde, dar Harun nu vorbește, doar ascultă și zâmbește satisfăcut.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







4 comentarii:

  1. Doamna Oana, stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar exista episoade dincolo de 40 in Iffet?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Oana ...poti pune rezumatele mai des ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar depinde de conexiunea de internet, pt ca descarc episoadele de pe youtube, daca am legatura buna. Daca nu.. astept uite asa, ore din astea mici tare. Acum pot descarca.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.