joi, 17 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 34





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 34
Gulseren ajunge la spital şi, cu toate că nu înţelege de ce Hazal nu vrea să facă testul pentru reflexe, deoarece ea ţipă s-o ia de acolo, Gulseren o ia şi o duce acasă. La vilă, când Dilara află că fata ei n-a vrut să stea la terapie şi Gulseren a adus-o acasă, o ceartă pe Gulseren că a făcut pe placul lui Hazal şi nu ce au spus medicii. Ozkan iese din spital şi se duce la locuinţa închiriată de Candan dar acolo găseşte un alt chiriaş. O sună pe avocată care se preface foarte supărată pe el (de fapt, Candan îşi schimbase planurile) şi îl anunţă că ea a închiriat apartamentul altcuiva din cauza problemelor pe care el, Ozkan, le generează şi nu se mai potoleşte odată. Ozkan începe să plângă, furios că nu poate să facă nimic, Nuray este şi ea agitată, dar până la urmă se duc să locuiască la Keriman, care nu se arată foarte încântată de venirea lor.

Ozan discută din nou în birou la Cihan despre problema cu drogurile şi cu recepţionera Muge, însă discuţia alunecă uşor-uşor şi spre alte subiecte, cum ar fi prezenţa lui Gulseren în casa lor. Ozan este de partea Dilarei, şi nu vede cu ochi buni această şedere a ei pentru a o ajuta pe Hazal ci crede că ea este acolo ca să fie împreună cu Cihan. Când aude aşa ceva, Cihan se arată foarte nervos pe Ozan şi îl dă afară din birou. Candan se duce în vizită la Dilara - ca parte a noului ei joc în procesul de custodie a lui Cansu - şi spune că regretă că din cauza lui Ozkan s-au certat ele două, dar că acum şi-a dat seama că a greşit şi ar vrea să reînnoade prietenia lor, ba mai mult, a renunţat să fie avocata lui Ozkan. Dilara muşcă momeala şi o iartă, după care Candan merge la Harun să-l informeze că totul decurge conform planului.

Harun se duce la cimitir la mormântului unei anume Hayal Erguvan, moartă la 20 de ani, şi se reculege. Mai apoi îl vede pe Cihan care venise cu Yildirim pentru masă de prânz la aceeaşi terasă la care se află şi Harun care îl priveşte pe Cihan cu multă ură şi furie. Cihan nu-l observă, deşi se pare că cei doi se cunoşteau în tinereţe.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 34
La vilă Gulseren are mereu parte de şicane dinspre Dilara, şi mai apoi şi de la Rahmi. Dilara o ceartă şi pentru că îi pune lui Hazal un DVD pe video, ca şi pentru orice mişcare care ei nu-i convine şi Gulseren se enervează mereu şi vrea să plece, dar de fiecare dată Cihan se află acolo, sau Hazal, ca s-o oprească. Într-o seară, văzând Cihan că Dilara intenţionat o toacă mărunt pe Gulseren şi o tot alungă de acolo, o ia în dormitor şi îi spune că o iubeşte foarte mult pe Gulseren şi că ea l-a făcut să simtă o iubire de care n-a avut parte până acum. Îi pare rău că a trebuit să se confeseze în faţa ei, dar mai bine să recunoască adevărul decât să-l ascundă. Dilara este impresionată de faptul că Cihan şi-a deschis inima, dar acest adevăr o doare foarte mult şi pleacă la o plimbare cu maşina, plângând în neştire. La fel, Cihan rămâne pe marginea patului zguduit de plâns. Mai târziu, după ce Gulseren o adoarme pe Hazal, iese la debarcader unde se află şi Cihan care privea Istanbulul şi celălalt mal al Bosforului. De la etaj, Ozan îi priveşte iritat. Dilara îl vede când revine acasă şi încearcă să-l potolească şi-l trimite în camera lui. Neştiut, de pe un iaht, Harun urmăreşte ce se întâmplă la vilă cu un binoclu şi o are pe Dilara în focusul lentilelor. Când se întâlneşte cu Candan, care ar dori ca relaţia lor din tinereţe să se reia, o şantajează pe aceasta să facă totul aşa cum spune el iar peste câteva zile îl va cunoaşte pe Alper şi vor face împreună planurile propriului său joc împotriva lui Cihan.

A doua seară Rahmi, după ce peste zi se conversase cu Dilara şi vrea s-o ajute, se ia de Gulseren ca în trecut şi o jigneşte spunându-i că ştie el de ce a acceptat să stea în casa lor. Gulseren se supără şi iarăşi îşi ia geanta să plece alergând pe scări. Acolo o opreşte Cihan care o cuprinde cu mâinile ca şi cum ar vrea s-o sărute şi îi spune că el o iubeşte foarte mult. Cansu vede această scenă şi este uluită, pentru că ea nu credea că ar fi ceva între Cihan şi mama ei naturală. Cansu iese în stradă ascunzându-se după zidul vilei lor şi vede că totuşi Gulseren pleacă (la Derya), iar Cihan se duce înapoi în casă. Apoi ea profită de ocazie şi se duce acasă la Keriman şi Ozkan care sunt foarte bucuroşi s-o vadă acolo, mai ales că ea zice că ar vrea să stea la ei o vreme. Ozan, Rahmi şi Cihan observă că Cansu nu este acasă şi încep s-o caute. Hazal o aude pe Dilara că este agitată de lipsa fetei şi din nou îi este ciudă pe atenţia de care se bucură Cansu, apoi se duce în cameră şi plânge că Gulseren a plecat.

Cihan se hotărăşte să meargă s-o caute pe Cansu, bănuind că este acasă Ozkan şi o ia şi pe Gulseren cu el. Între timp, Cansu stă de vorbă cu Ozkan şi cu Keriman, spunându-le că vrea să rămână la ei. Ozkan îi sărută mâinile. Când ea îl întreabă de ce este rănit, el îi face semn lui Keriman să nu-i spună fetei adevărul despre cum a fost împuşcat. După aceea toţi patru şi cu micuţul Can fac un selfie cu telefonul lui Nuray. Cihan ajunge şi el în faţa blocului, apoi urcă la etaj iar Gulseren rămâne lângă maşină. Cihan vrea s-o ia cu forța pe Cansu acasă, dar ea insistă că nu vrea să meargă, apoi el o apucă de braţ şi o trage către ieşire. Ozkan se enervează şi ia mopul din bucătărie în ideea de a-l bate pe Cihan ca s-o lase în pace pe Cansu, dar atât Nuray cât şi Keriman îl opresc să iasă din casă. Când ajunge jos, Cansu se răsteşte la Gulseren şi apoi se ceartă cu amândoi spunându-le că-i urăşte şi că acum a văzut adevărul şi de aceea nu-şi doreşte să stea cu ei, mai ales cu mama ei. Cihan şi Gulseren se uită uimiţi unul la celălalt ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.