joi, 10 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 32





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 32
Medicii le spun celor de pe hol că Hazal cel mai probabil a rămas paralizată de picioare. Cihan, Dilara şi Gulseren sunt devastaţi iar el cere doctorului să facă ceva pentru fata lui. În acest timp Ozan şi Cansu apar pe scări cu nişte cadouri şi o jucărie de pluş uriaşă, dar bucuria le este de scurtă durată pentru că după ce află de drama prin care trece Hazal, Cansu izbucneşte în plâns considerându-se vinovată pentru că i-a distrus viaţa celei care ar fi trebuit să-i fie un fel de soră. Nuray vine la patiseria Deryei şi în timp ce Keriman vorbeşte cu Nezikat şi cu Derya despre accidentul suferit de Hazal, pe Nuray o apucă durerile facerii şi acum toată lumea se agită să cheme un taxi s-o ducă la spital. Keriman îl sună pe Ozkan să-i dea vestea că iubita lui naşte în scurt timp. Derya se miră aflând acest amănunt, că Ozkan este tatăl copilului. Imediat ce apare taxiul, femeile o ajută pe Nuray să între în maşină şi o duc la spital, după care Keriman, cum îi este obiceiul, nu mai plăteşte cursa, şi cu toatele intră în sala de naşteri ca s-o pregătească pe Nuray. Până la urmă Ozkan ajunge şi el la spital şi se bucură foarte mult când aude că are un băiat, care va fi botezat Can, el fiind primul care-şi ţine în braţe copilul când este adus la salon, şi mai apoi îl dă lui Nuray. De bucurie, o plăteşte şi pe asistentă şi îi dă nişte bani şi lui Keriman.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 32
Hazal se trezeşte iar Dilara şi Gulseren se află lângă ea. Cere un pahar cu apă Dilarei care se execută imediat, apoi spune că îi este somn. Cele două femei nu îndrăznesc să-i spună ce s-a întâmplat cu ea, dar amândouă rămân noaptea în rezervă, iar Cihan stă pe hol. La o bucată de noapte Hazal se trezeşte şi începe să-şi mişte mâinile, apoi observă că nu-şi simte gambele, cu toate acestea vrea să se dea jos din pat şi se ajută de mâini ca să-şi pună tălpile pe ciment, stând în şezut la marginea patului. După aceea face un efort să se ridice în picioare, crezând că este doar puternic amorţită încă, dar cade jos. Dilara şi Gulseren se trezesc imediat, apoi de pe hol vin Cihan şi două asistente care o ajută pe Hazal să se urce înapoi în pat. Acum îşi dă seama că nu poate mişca picioarele şi începe să plângă deznădăjduită. A doua zi Rahmi face de mâncare la bucătărie cântând, iar Ozan şi Cansu îl privesc fără prea mare interes. La un moment dat Seyda vine în vizită şi Cansu îi arată contul clonă de pe net unde insultele şi informaţiile despre Cansu curgeau încă. Seyda recunoaşte că este, de fapt, contul ei, iar Cansu izbucneşte în ţipete de furie spunându-i că din cauza acelui cont şi a celor scrise acolo acum Hazal este paralizată de picioare, după care vrea să se repeadă la Seyda, însă Rahmi şi Ozan o ţin de braţe. După ce ea pleacă în cameră, Seyda le explică celor doi ce s-a întâmplat apoi îşi exprimă tristeţea că lucrurile au evoluat într-un mod atât de dramatic.

Alper şi Solmaz plănuiesc nişte jocuri noi şi vin la spital cu flori şi ceva de mâncare dar Hazal respinge cu agresivitate pacheţelul şi începe să ţipe, iar Cihan şi Dilara îi roagă pe cei doi soţi să iasă pe hol, apoi îşi cer scuze pentru comportamentul fetei, datorat stării în care se află şi despre care Alper şi Solmaz nu ştiau. Nuray merge acasă deja şi odată ajunsă acolo, îi arată lui Ozkan o listă cu nişte cheltuieli pe care îi cere să i le deconteze. Ozkan nu se învoieşte şi apoi se duce să-şi verse năduful la atelier, pe umărul lui Engin. Keriman, rămasă cu Nuray, după ce-i povesteşte despre Cansu şi tărăşenia cu schimbul copiilor la spital, pune la cale o nouă intrigă şi o convinge pe femeie să meargă cu copilul la vila Gurpinarilor ca să o cunoască pe fata lui Ozkan şi să-i prezinte acesteia pe fratele ei vitreg. La vilă în acel moment se află doar Rahmi cu Cansu care joacă şah. Cei doi o primesc pe femeie înăuntru şi stau puţin de vorbă, fiind amândoi confuzi de veştile primite, pentru că Nuray se prezintă drept viitoarea soţie a lui Ozkan. Când să plece Nuray, apare şi Osman prin preajmă cu treburi, dar foarte atent la ce se discută. După aceea imediat o sună pe Candan şi îi dă raportul despre cele văzute şi auzite. Avocata se enervează din nou datorită situaţiei clientului său şi îl sună pe Ozkan care, ca şi altă dată, nu-i răspunde. Atunci Candan se duce şi îi aduce pe amândoi, pe Ozkan şi pe Nuray cu tot cu copil, la apartamentul în care locuieşte Ozkan acum şi au toţi trei o discuţie lămuritoare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 32
Cansu vine la spital să-şi ceară scuze de la Hazal dar această reacţionează din nou agresiv, iar Cansu iese pe hol şi se îmbrăţişează cu Gulseren. Derya închiriază patiseria altcuiva fiind copleşită de problemele de familie. La spital, Hazal începe să facă terapie de recuperare ca să poată să-şi folosească picioarele, dar din nou cade şi începe să plângă. După ce este adusă acasă, în braţele lui Cihan şi apoi în căruciorul cu roţile, Hazal o roagă pe Gulseren să n-o părăsească şi atunci Cihan îi propune acesteia să rămână la ei, să se mute în vila lor o vreme. Gulseren nu acceptă şi în acea seară pleacă la Derya. Hazal este adusă la masă dar sparge o cană cu apă şi Cansu vrea s-o ajute, dar Hazal mai rău se înfurie şi îi reproşează că din cauza ei este acum în starea asta. Cansu pleacă în cameră, urmată de Cihan, iar Emine o scoate pe Hazal din sufragerie. Noaptea, i se face sete şi din nou sparge un pahar cu apă apoi se străduieşte să ajungă jos, dar plânge şi o aude Cihan care vine s-o urce la loc. Cihan o sună pe Gulseren care vine şi se culcă în pat lângă Hazal. Undeva pe malul Bosforului, Alper se întâlneşte cu nişte mafioţi şi pune la cale o răzbunare. După ce bat palma, Alper se bucură foarte mult de răul pe care îl va produce.

Ozan îşi petrece seara la un club şi un individ îi strecoară în buzunar nişte droguri fără că el să simtă, apoi vine poliţia şi face percheziţie. Bineînţeles, găsind drogurile în buzunarul lui Ozan, acesta este luat la secţie deşi el îşi susţine nevinovăţia. Când pleacă din club, cel care a făcut denunțul zâmbeşte satisfăcut. A doua zi la atelier vine un tip care spune că este tatăl lui Nuray şi îl caută pe Ozkan. Cei doi se ceartă şi bărbatul la un moment dat scoate pistolul şi îl împuşcă pe Ozkan sub ochii lui Engin. Bahtiar îi aduce bagajele lui Gulseren şi abia acum Dilara o vede şi înţelege că Cihan i-a permis să se mute la ei, apoi face gălăgie către Cihan că Gulseren nu are ce să caute în casa lor. Însă în tot acest timp, mafiotul tocmit de Alper a pus o bombă cu ceas la maşina lui Cihan, iar Hazal stă în scaunul ei în spatele vilei, la debarcader, cu ochii închişi, astfel că nu-şi dă seama la timp că frâna de la roți nu funcţionează şi scaunul se duce singur către marginea podelei. Dilara se ceartă, Gulseren vrea să plece nervoasă, dar Cihan o opreşte, şi în acelaşi timp explodează maşina în garaj iar Hazal ajunge în Bosfor ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.