marți, 7 noiembrie 2017

Kosem episodul 43-44-45 rezumat, numerotatie originala




Kosem episodul 43-44-45 rezumat, numerotatie originalaO eră nouă începe și Murat se decide să dea legi noi, de care vor beneficia Gulbahar și Sinan Pașa. Ayșe nu mai poate suporta sentimentul de vinovăție care o apasă pentru că din cauza ei s-a petrecut tot dezastrul, și îi scrie o scrisoare Fariei unde mărturisește cum a fost povestea cu sigiliul copiat de ea, dar de care s-a folosit Gulbahar. Murat îi hotărăște soarta lui Silahtar, iar când porunca sa este facută auzită, Atike și Gevherhan sunt devastate de durere. Rămâne de văzut dacă sultanul îl va ierta pe Silahtar și îi va dărui viața.

Kosem îi dă lui Baiazid o lecție în timpul unui consiliu de miniștri. Valide mai află dintr-un mesaj anonim că Gulbahar uneltește iarăși împotriva sultanului. Murat și fratele său mai mic, Kasim, se vor afla într-un real pericol în timpul unei călătorii la Iznik. Sultanul se confruntă cu fricile sale din trecut, și când pleacă din casa unchiului său, este foarte schimbat.

Kosem episodul 43-44-45 rezumat, numerotatie originalaMurat se trezește într-o noapte cu o cadînă care-i ține cuțitul la gât. Însă ea se oprește din gestul ei și îi devăzluie că ceilalți doi frați, Kasim și Ibrahim sunt în pericol de moarte. Kasim este rănit. În urma acestui complot mișelesc, jocurile lui Gulbahar și ale lui Sinan pașa sunt aduse la lumină de către Ester. Kosem hotărăște s-o execute pe Gulbahar pentru toate intrigile împotriva sultanului, iar aceasta, de frica morții, se gândește să mărturisească totul.

Intre timp, Murat s-a îndrăgostit de o altă cadînă, Sanavber, și o aduce la palat. Faria este disperată de gelozie când află adevărul despre noua femeie din harem și suferă cumplit. Kosem, care niciodată n-a renunțat la jocurile de putere dintre ea și sultan, îl pune pe Baiazid să aleagă de partea cui se va afla - a mamei lui sau a fraților lui vitregi, copiii lui Kosem? Murat, care, în sfârșit, află că Gulbahar și Șeyhulislam l-au trădat, ia o hotărâre fără precedent. O misivă aduce vestea că șeicul islamului a fost decapitat și aceasta este prima oară când se întâmplă așa ceva. Ulemalele și cetățenii nu vor să se roage pentru pacea sufletului lui Ahizade. Murat apare în oraș și își ia măsuri de securitate sporite. În fața tuturor execută pe cineva care nu-i ascultă poruncile.

Kosem episodul 43-44-45 rezumat, numerotatie originalaFaria află ceea ce a făptuit Ayse, dintr-o scrisoare de la Gulbahar în care ea îi dezvăluie că Ayse este responsabilă de moartea copilului ei (al Fariei) și că tot ea a copiat sigiliul lui Kosem. Acum rămâne să se decidă soarta lui Ayse. Murat are o confruntare cu Ayse, iar de aici încolo sultanul nu va mai putea s-o vadă decât ca pe criminala copilului lui și ca pe o trădătoare a dinastiei imperiale. Gulbahar își așteaptă la beci pedeapsa cu moartea. Baiazid nu va suporta gândul că mama lui va fi executată așa că îi va face o propunere. Gulbahar și Baiazid îi vor juca pe toți pe degete, pentru că Ester îi va spune lui Sinan despre slăbiciunile lui Kosem, și Gulbahar află un secret de-al sultanei. Atike află de la Gevherhan că se vor căsători amândouă conform poruncii sultanului, dar Atike se va mărita cu Silahtar, astfel ca prăpastia dintre ele se adâncește. În timp ce haremul petrece, o sultană se va sinucide stricând nunta celeilalte, de față cu toată suita imperială.


Acest rezumat se referă, ca numerotație, la episoadele originale turcești, de 150 de minute un episod, fără reclame. Materialul de față acoperă aproximativ 7 ore de serial.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Kosem, ep. 40-42 tr                                     urmează: Kosem, episoadele 46-48 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.