duminică, 19 august 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 20-21 turcesti, rezumat



Nunta este un dezastru. Dilara plânge și fuge la o mașină, iar Sureyya se duce după ea încercând s-o calmeze. Can le conduce acasă la mătușa Sureyyei, care tocmai se combinase cu Akif și erau în dormitor. Murat se enervează și îl lovește pe Adem dar ceilalți frați îl țin de brațe ca să nu se facă de râs mai mult de atât. Totul degenerează. A doua zi Faruk se răzbună pe Adem luându-i toți șoferii și lăsându-l cu afacerea în aer. Esma crede că Garip este implicat și se ceartă cu el, iar acesta îl avertizează pe Adem că dacă mai face asemenea mișcări, el va ieși din jocul lui.

Mireasa din Istanbul, ep. 20-21 turcesti, rezumatAdem o găsește pe Dilara, pe care o minte frumos și reușește s-o împace promițându-i că vor merge a doua zi în luna de miere, dar totul se duce de râpă din cauza problemelor de la firmă și a reporterilor de scandal care vor audiențe și vin acasă la mama lui. Luna de miere se anulează, din nou fără ca Dilara să fie întrebată, ea află de la soacră-sa. Sureyya primește lovitură după lovitură - Faruk îi spune că o iubește dar nu poate s-o vadă curtată de alții (Can), ea vine la vilă după bagaje și prima dezamăgire este s-o vadă pe Ipek instalată în dormitorul matrimonial care fusese camera ei cândva, apoi Esma nu pierde ocazia de a o lovi și ea. Singura care-i este alături e Bade, tristă că fosta ei stăpână pleacă de la conac. Lovitura finală i-o dă, însă, Begum, care îi spune în față că va lupta pentru ea și fiul ei, pentru că marea greșeală a Sureyyei a fost că a plecat de lângă soțul ei în loc să-l susțină. A doua zi Can îi aduce actele de divorț finalizate și compensația bănească cerută. Sureyya în sfârșit își dă seama cât a greșit, dar acum este târziu.

Fikret încearcă să reînnoade relația cu Adem sperând că în acest fel el nu-i va mai ataca. Însă Adem acceptă procesul în instanță și Garip va veni personal s-o anunțe pe Esma că deshumarea lui Fevzi va avea loc, până la urmă. Esma tot nu are deplină încredere în fostul ei iubit, crezând că acesta vrea să se răzbune și el pentru umilințele din trecut. Begum și Faruk se hotărăsc să-i spună lui Emir că el este tatăl lui adevărat. Esma se bucură imens de mult, dar Ipek nu privește cu ochi buni această bucurie, pentru că dacă Faruk se va căsători cu Begum iar Emir e nepotul preferat al familiei, poziția ei va fi amenințată din nou.

Mireasa din Istanbul, ep. 20-21 turcesti, rezumatEmir reacționează neașteptat când află și vrea să fugă la Sureyya, lucru pe care îl va face cu prima ocazie. Sureyya reușește să-l facă să înțeleagă că trebuie să accepte adevărul și s-o ierte pe mama lui pentru că a tăcut atâta vreme. Faruk începe să se apropie de Begum datorită lui Emir, deși nu se gândește la nimic serios împreună cu mama băiatului. Sureyya se hotărăște să plece la Istanbul iar Sanem, mătușa ei, o urmează ca să-i fie alături. Akif află de la Sanem acest amănunt și amândoi vor acum să-i reunească pe Faruk și Sureyya, dar acest lucru nu este ușor de îndeplinit.

Sureyya se află pe autostradă în drum spre tribunalul unde va avea loc oficial divorțul ei, dar face un accident. Din fericire, nu se întâmplă nimic grav, dar își dă seama în clipele de inconștiență că ar putea pierde totul și la înfățișare spune că ea nu vrea să divorțeze. Faruk este fericit, Can dezamăgit, iar la vilă se pare că se pregătește o mică petrecere de ziua doamnei Esma care împlinește 60 de ani....

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 tr                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 22-23 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.