marți, 21 august 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 22-23 turcesti, rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 22-23 turcesti, rezumatEsma este în grădină, fericită alături de fii ei, de Begum și de Emir și petrecerea e pe cale să înceapă. Însă când în curte apare mașina lui Faruk și din ea iese Sureyya, Esma se schimbă la față și pleacă în casă spunând că-și va petrece cea de-a 60-a aniversare cu o altă ocazie. Begum își ia fiul și, neliniștită, pleacă. La masă nu mai rămâne nimeni. Cu toate acestea, Faruk și Sureyya își trăiesc mai departe împăcarea, fără să le pese prea mult de cei pe care venirea lor i-a deranjat.

În acest timp, Adem și Garip discută despre evenimentele recente, avocatul încercând să-și convingă clientul să nu se mai enerveze pentru că asta îl face să reacționeze emoțional. Adem prinde ideea și la sugestia lui Garip va lupta contra lui Faruk ținând cont de marea lui slăbiciune - Sureyya. Deocamdată noua strategie este doar în plan. Garip mai spune că înainte de deshumarea lui Fevzi va trebui chemată presa, ca să-i facă de râs pe Borani și ca să le scadă acțiunile de pe bursă.
Sanem îl vede pe Akif cu mașina și îl sună, dar el o minte că se află la Istanbul cu treburi. Atunci ea își dă seama că Akif nu o vrea și se duce la el la birou să dea cărțile pe față și să rupă relația. Mai apoi Akif se simte stânjenit și va încerca să se împace cu Sanem, care-i respinge avansurile.

Seara, Esma, care nu ieșise din camera ei, pleacă fără să spună nimic și ajunge la Istanbul, la Garip, hotărâtă să lase totul în urmă și să-și trăiască viața fără să se mai gândească la alții. Garip este foarte surprins că vede o Esma fără mască, și o invită la o cină peste două zile. Dimineața, în drum spre casă, Esma trece pe la cabinetul lui Begum s-o convingă să-l lase pe Faruk să vină pe la ea ca să-și vadă fiul, dar vizitele să nu fie reciproce. Esma se întoarce acasă dimineața, găsindu-și familia îngrijorată de gestul ei intempestiv. Acasă, nu scapă prilejul de a o avertiza pe Sureyya că acum Faruk are alte priorități - referire la Emir - și că precis ea îl va părăsi din nou din acest motiv. Sureyya, avertizată fiind, reușește să se stăpânească în momentul în care Faruk îi spune că în seara aceea va merge să ia cina cu Emir, ba chiar îl încurajează să-și vadă fiul cât de des, pentru că asta nu va fi niciodată o problemă din partea ei.

Relația dintre Adem și Dilara are din nou un moment dificil. Reyhan, măcinată de niște sechele, are atacuri de panică și Adem adoarme cu ea în brațe, lăsând-o pe Dilara singură în dormitor. În plus, atacul de panică fusese declanșat de dorința Dilarei de a se muta singuri, iar criza care se produce dezvăluie că Adem doar o mințea pe soția lui, în fapt, făcând tot posibilul să nu se despartă de maică-sa. Dilara nu știe ce să creadă, dacă Reyhan este bolnavă cu adevărat sau doar se preface, ca să nu-și piardă fiul.

Mireasa din Istanbul, ep. 22-23 turcesti, rezumatSeara în care Faruk merge la cină la Begum și Emir este atent orchestrată de Esma. Ea le trimite pe servitoare dinainte la Begum acasă, să facă de mâncare, și îi cheamă pe toți ceilalți fii ai ei la cină, acasă la Begum, care nu știe nici ea ce se întâmplă. Astfel, are loc o masă reușită, un fel de a doua aniversare a bătrânei, iar când apare Faruk, se vede pus în fața faptului împlinit. Sureyya este singură la vilă și crede că Faruk i-a ascuns o parte din adevăr. Când Dilara o invită la clubul unde cântă Can, ea acceptă fără ezitare și pleacă. Can o rugase să cânte împreună cu el și cum Faruk urmează să plece cu afaceri în Europa, Sureyya acceptă propunerea lui de a cânta pentru câteva seri. După cină, Faruk o contactează pe Sureyya, care între timp se amețește de băutură, și vine s-o ia acasă, ducând-o și pe Dilara la vila lui Adem, care se enervează din cauza asta și din nou face o scenă.

A doua seară, Fikret plănuise în secret să ia cina cu Adem, dar o servitoare aude discuția dintre el și Ipek și bârfește la bucătărie despre asta, fiind la rândul ei auzită de Esma. Se stârnește o mică furtună în casă, Esma interzicându-i lui Fikret să se vadă cu Adem. Fără legătură cu decizia Esmei, Sureyya îl convinge pe Faruk să-i invite în acea seară la ei la masă pe Dilara și Adem. Faruk acceptă iar seara se dovedește și amuzantă - datorită lui Fikret care, cherchelit fiind, râde de situația creată, dar și controversată, pentru că Murat se enervează pe Adem și lucrurile degenerează. Dilara își apără soțul și se ridică de la masă amândoi, plecând acasă. Esma oricum plecase la Garip unde are loc o cină aproape romantică.

Begum, dezamăgită că Faruk îi spusese deschis că el nu avea de gând să se împace cu ea nici măcar de dragul copilului lor, se duce la clubul lui Can cu niște prieteni. Acolo face cunoștință cu avocatul, stabilind să se întâlnească a doua zi la ea la cabinet. La vilă, Ipek, invidioasă pe succesul Sureyyei, o abordează pe aceasta în holul de la etaj ca s-o amenințe și s-o jignească, dar uită unde se află și face un pas înapoi căzând și rotogolindu-se pe scări. Fikret și Faruk se reped să vadă ce-i cu Ipek care zace inconștientă, și o privesc cu mare uimire pe Sureyya, care pare că ar fi împins-o pe Ipek pe trepte...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 20-21                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 24-25 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.