joi, 30 august 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 24-25 turcesti, rezumat



Mireasa din Istanbul, ep. 24-25 turcesti, rezumatFikret se repede s-o ia în brațe pe Ipek și o duce la spital. Toată familia se adună acolo îngrijorată de starea femeii și a copilului din pântecele ei. Sureyya stă mai deoparte pentru că Fikret o învinuiește oarecum, privind-o cu ură. Medicii îi anunță că trebuie să facă cezariana și să o pună pe micuță la incubator. Fetița se naște fără probleme, însă când Ipek se trezește, are depresie post-partum și nu vrea să-și vadă fiica, apoi țipă că totul s-a petrecut din cauza Surreyei. Acum toți ochii se îndreptă acuzatori către ea, deși nu are nicio vină. Adem află cele petrecute și vine la spital, inflamând puțin spiritele.

A doua zi se deschide mormântul lui Fevzi, iar Adem, care s-a aliat cu Fikret ca să-l distrugă pe Faruk, trimite un reporter care fotografiază totul în secret, deși Garip își schimbă poziția din cauza Esmei, pe care o iubește și acum. Însă Adem crede că avocatul a fost mituit de Borani și face lucrurile după cum crede de cuviință, fără să-i spună acestuia. După încă o zi va apărea un articol defăimător la adresa Boranilor, publicarea fiind aprobată de însuși Fikret. Pe acest fond de instabilitate în familie, părerile sunt împărțite. Unii cred că Surreya nu este vinovată și că n-a împins-o pe Ipek, alții dimpotrivă. Fikret judecă la rece situația și conchide că probabil o ceartă între cele două femei trebuie să fi avut loc. Murat, gelos pe Bade ca are un amic în persoana unui coleg de la facultate, o urmărește mereu. Într-o zi îl vede pe Koray cu o fată, fără să știe că aceasta este sora lui, chiar la autogară și îl ia la bătaie. Adem aplanează conflictul și procedează în așa fel cu Koray încât să nu-l reclame pe Murat la poliție. Murat este impresionat de ajutorul la care nu se aștepta din partea lui Adem.

Mireasa din Istanbul, ep. 24-25 turcesti, rezumatAcasă, Adem este martor la o discuție mai tensionată dintre Reyhan și Dilara. Mama lui vrea s-o convingă pe nora ei să fie supusă, să devină o soție tradițională care ascultă de bărbat fără să crâcnească. Adem se enervează și începe s-o bată pe Dilara care rămâne pe jos, chircită. Adem, uluit de propria atitudine, pleacă nervos, iar Dilara, și ea înmărmurită de gestul la care nu se așteptase din partea soțului ei, își va face bagajele și îl va contacta pe Can cerându-i să fie avocatul ei în procesul de divorț.

După ce vede articolul din ziare și de pe net, Esma se înfurie crezând că Garip este autorul moral al acestei trădări și se ceartă cu el, însă imediat Akif află că Fikret a aprobat publicarea acestuia. Tensiunile din familie cresc și mai mult. Ada, fetița nou-născută, este adusă acasă, dar Ipek tot nu vrea s-o vadă, așa că Fikret este nevoit să facă pe baby-sitter-ul pentru fata lui. Sureyya îl vede cum în toiul nopții îi pregătește laptele și este obosit și se oferă să-l ajute. Esma observă că gestul Sureyyei nu este pe placul lui Ipek care n-o vrea pe cumnata ei în preajma Adei. Esma va încerca să se folosească de acest conflict ca s-o determine pe Ipek să se apropie de fetiță și s-o crească.

Mireasa din Istanbul, ep. 24-25 turcesti, rezumatAkif și Senem reiau legătura și el o invită pe Senem la restaurant ca să se împace, încercând să-i explice că n-a mai avut până acum o relație adevărată și că nu știe cum să se poarte. Senem vine foarte frumos îmbrăcată și machiată și îl impresionează foarte mult pe Akif. Mustafa, șoferul Esmei, este pus de către aceasta să-l urmărească pe Osman care se întâlnește cu Burcu, fiica lui Garip. Ca să nu creeze și mai multe tensiuni, Osman le va spune tuturor, la cină că se întâlnește cu Burcu, prilej pentru Esma să-l sune din nou pe Garip și să se certe din nou cu el.

Adem vrea sincer să-și îndrepte greșeala și o aduce pe Dilara să vadă o casă pe care s-o cumpere. Dilara acceptă casa, dar îl condiționează să meargă la psiholog, spunându-i că reacția lui violentă a fost deplasată și anormală. Adem este de acord, dar pleacă de la cabinetul psihologului înainte să fi intrat la ședința de terapie. Imediat după ce se mută în noua casă, Reyhan vine la cină, și, după ce critică totul, se duce la baie dar cade pe scări și face o entorsă, situație în care este nevoită să rămână acolo ca să fie îngrijită. Dilara nu are încotro și acceptă că iarăși vor locui cu mama lui Adem.

Sureyya va merge la o altă doctoriță ginecolog ca să vadă dacă va mai putea avea copii. Can se străduiește s-o cucerească pe Begum, care este disponibilă și reușește s-o facă să accepte o invitație la cină. Fikret, care nu este iubit de Ipek, începe să se uite cu alți ochi la secretara lui, care i-a învățat gusturile și care începe să-l răsfețe și să-l înconjoare cu atenție...

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 22-23                          urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 26-27

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.