marți, 28 august 2018

3 motive pentru care trebuie sa investiti în team building

3 motive pentru care trebuie sa investiti în team building

Mulți manageri se întreabă care sunt beneficiile team building-ului. Cu excepția câtorva concepții greșite despre team building, lumea știe că este distractiv, dar ce altceva ar mai putea fi? Dacă nu ați participat la un program profesional, este logic să fiți puțin sceptic - și, sincer, în această lume bazată pe valori, este tentant să vă gândiți la meritele programelor de team building. Totuși, vă rog să vă gândiți pentru o clipă la lucruri mai puțin tangibile, dar benefice: comunicare mai bună, implicare sporită și angajații mai fericiți.

Dar iată 3 motive pentru care trebuie să investiți în team building pentru compania dvs.

1. Comunicarea


La locul de muncă, o mare parte din comunicarea noastră este convențională, adesea oamenii maschează unele dintre problemele profunde pe care le au. Activitățile de team building aduc la suprafață aceste probleme. Dezbaterile sunt o modalitate excelentă de a descoperi ceea ce funcționează și ce nu în cadrul unui grup comunicațional.

2. Lucrul în echipă


Știm cu toții că suntem din punct de vedere tehnic o parte a unei "echipe" la locul de muncă, în sensul că, în esență, toți lucrăm la obiectivul de a menține la un anumit standard compania noastră. Programele de team building și provocările care apar în fața unui grup pune un alt fel de accent pe conceptul de lucru în echipă. Aceasta înseamnă că toți membrii echipei și abilitățile fiecăruia sunt puse împreună pentru a termina la timp și corect lucrarea dată. Aceasta este o modalitate excelentă de a cunoaște mai bine stilurile de lucru și punctele forte ale oamenilor.

3. Competențe și talente noi


Un beneficiu incredibil de interesant a diverselor programe team building este capacitatea lor de a dezvălui abilități ascunse sau de a aduce talente latente la suprafață. Prin grupurile care participă la o varietate de provocări foarte diferite, membrii echipei afișează adesea talente noi, cum ar fi abilitățile de conducere sau priceperea strategică. S-ar putea să vă dați seama că managerul de finanțe al diviziei dvs. este un artist talentat. Sau că unul dintre dezvoltatorii dvs. de software este un muzician calificat. În timp ce unele abilități ascunse sunt cele care ar putea fi benefice pentru companie, altele ne oferă o perspectivă mai mare asupra vieții colaboratorilor noștri.Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin


7 comentarii:

 1. Consider ca team building.urile ajuta mult pentru egicienta si comunicarea intre angajati. In timp se va vedea o mai buna performanta a acestora daca sunt stimulati.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca sunt benefici aceste team buildinguri, ajuta atat angajatii cat si pe angajator. La mine nu mai e cazul, fiindca sunt pensionara dar mi dau si eu cu parerea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca lucrezi intr-un colectiv e absolut necesar ca toti cei din birou sa se intelegea apentru ca treaba sa mearga fara dificultati.

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa este, un team building chiar este folositor pentru o echipa. O sudeaza mult mai bine decat o fac orele petrecute la munca.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca e foarte util asa ceva penru o buna functionare a colectivului.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cand lucrezi intr-un colectiv este bine sa stii cum sta treaba cu echipa de lucru :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu pana acum n-am fost in team buildinguri pentru ca n-am lucrat pentru firme atat de mari, dar mi-ar fi placut sa particip la asa ceva

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.