marți, 30 ianuarie 2018

Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumat
Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumat Amândoi se înfurie, fiecare acasă la el, și încep să-și facă valizele certându-se cu câte cineva. Faruk țipă la Akif iar Sureyya se ceartă cu Dilara și cu Sanem prin telefon, dar se hotărăște să vină a doua zi la Istanbul ca să fie prezența la nunta prietenei ei. Acum, fiecare crede că are dreptate și că celălalt e de vină.
Osman o așteaptă pe Bahar la o cafea însă vine verișoara ei, care are și ea astm și pe care Osman o ajută să-și revină dintr-o criză. Esma, când aude că fiul său mai mare divorțează, aproape că nu-și poate stăpâni bucuria, și pune să i se pregătească dormitorul lui Fikret, iar pe Ipek și pe Fikret îi mută în dormitorul matrimonial care-i aparținuse ei și mai apoi lui Faruk. Înainte să plece la aeroport, colega de apartament a Sureyyei îi propune să-l cunoască pe fratele ei, care este avocat în Turcia, dar și muzician, în vederea divorțului.

Când ajunge în țară, Sureyya îl contactează pe Can, avocatul, dar acesta tocmai era în mijlocul unui concert live transmis pe youtube și îi propune să aștepte puțin, dar ea se enervează și pleacă acasă la Dilara. În zilele următoare o însoțește pe prietena ei pe la magazinele de modă să-și cumpere rochia de mireasă.
Garip, avocatul lui Adem, este, în realitate, primul iubit al Esmei, și de aceea ea era contrariată când a aflat că-l reprezintă pe fiul nelegitim al soțului ei. Garip vine în vizită la conacul Boran și le propune Esmei și fiilor ei să-l accepte pe Adem ca membru al familiei din două motive - unul, pentru că dacă se ajunge în justiție, va avea loc deshumarea lui Fevzi și atunci toată Bursa va avea ce bârfi, și doi, din moment ce Adem a cerut testul ADN este clar că nu se teme, și că e într-adevăr fiul lui Fevzi Boran.

Mireasa din Istanbul, ep. 18-19 turcesti, rezumatEsma, însă, se înfurie peste măsură când aude așa ceva și pleacă de la masa negocierii, fiind convinsă că Garip s-a înțeles cu Adem și are propriile interese. Faruk, mai prudent, îl pune pe Akif să se intereseze de acest Garip mai îndeaproape. Într-o seară Dilara cu Adem și cu Sanem ies la un restaurant unde o invită și pe Sureyya. Din întâmplare și frații Boran iau acolo o cină de afaceri. Faruk nu este deloc atent la ce se discută, ci e cu ochii numai la Sureyya și când ea merge la toaletă, îi taie calea, și vorbește cu ea despre ce avocat are, crezând că îl va lua tot pe Garip, lucru care ar fi în dezavantajul lui. A doua zi Akif îi dezvăluie lui Faruk că Sanem i-ar fi spus că nepoata ei nu-și dorește divorțul și că nu și-a luat niciun avocat. Faruk crede ceea ce aude și se bucură în sinea lui.

Dar Sureyya, iritată de atitudinea lui Faruk de la restaurant, îl sună din nou pe Can și îi propune să se mai întâlnească odată. La această nouă întrevedere, Can vede că Sureyya oscilează și o determină să se hotărască odată, dacă vrea cu adevărat să divorțeze ori ba. Sureyya se decide să continue acțiunea de divorț și Can îl contactează pe Faruk să-i prezinte actele întocmite de el, în care Sureyya cere 2,5 milioane de lire turcești despăgubire morală pentru că a fost determinată să se căsătorească, ascunzându-i-se tot adevărul despre situația lui Faruk vizavi de Emir și Begum.

Acum e rândul lui Faruk să rămână uimit de propunerile lui Can, mai ales că el avea alte așteptări și credea că Sureyya nu are bani să-și pună un avocat.


...........

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin

a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 16-17 tr                    urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 20-21 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui. Blogul pulbere-de-stele.com nu este o companie de tip SEO / data-mining; nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.

Copyright © Pulbere de stele. All Rights Reserved.
Blogger Template by The October Studio