marți, 26 aprilie 2011

Romanii au talent

Am vazut si eu finala, ma rog, printre picaturi, printre clickuri si alte chestii internautice, dar am vazut-o. In felul asta am inteles ca intr-adevar am avut de pierdut ca nu am vazut editiile anterioare - dar asta datorita unor factori obiectivi.

Insa aseara am  recuperat, cred, o mare parte din ceea ce nu vazusem. Am ras la descalificari, m-am infiorat de admiratie auzind glasurile ca de adulti nascuti pentru a canta opera ale celor doi copii, fetita si baiatul cu voci bine cultivate si extraordinar de bine daruite de Dumnezeu. L-am admirat si pe cantaretul din Ploiesti, Dinu, care mi-a lasat impresia generala de artist venit sa sustina un recital, si nu de concurent :) Am fost un pic emotionata de fata in costum rosu care face gimnastica la bara, ca si de baiatul cu parul blond care stia sa dribleze o minge in flacari. Am ramas aproape fara respiratie in fata celor 600 de piruete executate impecabil de doamna in floarea varstei, gandindu-ma ca eu as fi cazut jos, impiedicata, inca de pe la pirueta numarul 3 :)))

Si in fine am apreciat mesajul cantecului hip-hop (sau rap?? ca nu prea le am cu muzica de acest gen). Dar nu am inteles in ce anume a constat talentul: vorbitul ritmat? Daca da, la editia viitoare premiul va fi, cu siguranta al meu :P

enjoy! :p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.