duminică, 23 octombrie 2011

Despre RCA ieftin

Zilele astea vorbeam, ca multi altii, probabil, despre accidentul lui Huidu. Si, din una in alta, de la amintirea mea - nu foarte frumoasa - despre soferie (prietenii stiu ca am carnet, dar nu conduc), ajungem, eu si domnul D. la a discuta despre RCA, despre un site unde se poate face RCA online.

Cum eu trebuia sa dau un search si sa ofer mai apoi informatiile, i-am spus ca am gasit un site unde se poate face un rca ieftin (www.plata-rca.ro/) care mai ofera si servicii de regularizare daune, consultanta si reprezentare in fata companiei de asigurare.

I l-am aratat domnului D. si el a fost foarte multumit de detaliile oferite de acest site, mai ales de faptul ca are si un calculator RCA.

Daca D. ma mai roaga mult sa accesez netul in locul lui, maine-poimaine ma instalez in scaunul de sofer pe Mercedes ca nu cumva sa uit de tot ce am invatat la scoala! :)

Un comentariu:

  1. Cu asigurarile nu stau prea bine.Ori de cate ori am facut undeva RCA si mi s-a intamplat ceva a trebuit sa scot banutii din buzunar.Asa ca acum fac asigurare unde e mai ieftin si ma rog sa nu mi se intample nimic!

    RăspundețiȘtergere

Comentați fără grijă. Nu am acces la alte date decât cele care apar în comentariul dv. (username +link de blogger/google sau site) și pe care nu le folosesc la nimic. Puteti alege sa comentati anonim, daca doriti așa.

Copyright © Pulbere de stele. All Rights Reserved.
Blogger Template by The October Studio