marți, 20 decembrie 2011

A venit iarna...

... acopera-mi inima cu ceva...

parafrazand cantecul si poezia, care, de fapt, se referea la toamna :)
Azi dimineata ma trezesc eu cu o usoara durere de cap. Pe care de cele mai multe ori o am de la aerul rece. A se intelege ca rece inseamna la mine sub 20 de grade. Asta sunt, ce sa fac?

Ma dau jos nervoasa deja, din pat, crezand ca vreun sturlubatic de "copchil" mi-a deschis usa (aia stricata care statea intredeschisa, ca altfel ramaneam blocata pe dinauntru) de tot si uite asa s-a lasat frigul in camera mea. Dar usa era ok, adica intredeschisa doar un pic. Boooon! Inseamna ca au inchis centrala, si ma reped si mai nervoasa spre calorifer. Care era cat se poate de fierbinte, vreau sa zic. :)

Dau drumul la plita sa-mi pun de cafea, gandind ca poate o sa-mi treaca durerea de cap de la cafeina. Apoi dau la o parte draperia ca sa caut la frigider - adica pe pervazul geamului, unde este frig - oarece de mancare pt micul dejun.

Si ma calmez instant :D afara ningea cu acte in regula, linistit, ca si cum timpul ar sti ca vine Craciunul caruia parca nu-i sta bine sa fie altfel decat alb sclipitor, nu?



_______________________________________________________
R:

Cauti apartamente 2 camere ? Rasfoieste site-ul newtown.ro si o sa gasesti  un apartament 2 camere Bucuresti !

_______________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.