joi, 12 ianuarie 2012

Comunitatile de vot la schimb - schimbdevoturi.net

Unul dintre cele mai bune site-uri de vote exchange de pe la noi este schimbdevoturi.net . La inceputuri era oarecum moderat de catre cel care l-a conceput, dar ulterior site-ul a fost completat cu rubrici in asa fel gandite incat nu prea poti sa trisezi, chiar daca vrei. Adica poti, dar nu primesti mai nimic înapoi, si nu ai nici un interes sa ramai nevotat, nu? :)

Mai intai sistemul de a face o lista cu zgarcitii si cu darnicii este mai mult decât binevenit. Te uiti la fiecare user sa vezi cam cat la suta din voturi returnează. Daca proporția scade prea mult sub 90-100%, e cazul sa te mai gândești daca-i dai votul.
Pe de alta parte sunt unii nou-veniti care chipurile voteaza, dar iti lasa un mesaj lamentabil si patetic, in loc de confirmarea votului oferit, cum ca vaaai! cata nevoie are el de votul tau si ca daca tu il votezi el siiiigur iti va returna, cu adevarat favoarea. Si cand te uiti la username, are si peste 200% chipurile, de voturi retur, doar ti-a accesat linkul de concurs, nu?
Aici însă ai alt instrument de a mai taia elanul non-voter-ilor, pt ca poti sa-i  invalidezi votul care de fapt nici nu a fost dat.

Asa ca, in timp, s-a format o comunitate solida, unde daca esti fair-play, primesti cam toate voturile oferite, inapoi.
Nu am pretentia ca as cunoaste toate comunitatile de schimb de vot romanesti, dar din cele pe care le stiu, http://schimbdevoturi.net/ este de departe cel mai bun site de vote-exchange de la noi.

 ---------------------------------------

edit, mai 2013: din păcate acest site nu mai exista din toamna lui 2012 :(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.