vineri, 13 ianuarie 2012

Vinerea cu amintiri. Contul meu adsense.

Asadar, contul meu Adsense a devenit o amintire incepand de ieri :) Mi s-a explicat de ce, cu toate ca pe mine ma cam surprinde. Dar acum nu mai are nici o importanta.

Doar spun ca zilele trecute, de la maxim 150 de afisari pe zi, acest blog avea 5-600 de vizualizari. Ma uitam tâmp la nr. vizitatorilor crezand, pt o fractiune de secunda, ca am gresit statisticile si ca ma uit la cele de pe blogul culinar. Dar nu! Ma uitam bine!

Apoi am coborât privirea catre site-urile de la care imi veneau vizitele si am vazut niste adrese care nu existasera in ultimele luni si pe care am mai dat click sa vad si eu ce-o fi cu ele si de unde si pana unde am musafiri de pe ele. Cand colo, nimic care sa ma lamureasca in vreun fel.
Dupa ce m-am convins ca mesajul de la google este real, am gasit tot pe net informatia cum ca acele 3 site-uri care mi-au generat trafic agresiv pe blog sunt un fel de site-uri fantoma, traficul generat nefiind real. Sunt ca un fel de clickuri care nu exista. Nu am inteles eu foarte bine ce si cum cu ele, dar m-am lamurit macar ca datorita lor ceva nu era in regula cu blogul meu si am citit ca nu trebuia sa dau click pe acele linkuri pt ca prin clickul meu traficul acesta crestea in mod absolut nejustificat si am inteles ca din cauza aceasta e posibil sa-mi fi fost inchis contul adsense.

Acum, asta e. Cei de la google nu revin asupra unei decizii luate, chiar daca ar putea fi gresita. Asa ca nu ma lupt cu ei. Cu atat mai mult cu cat, pe bune, nu aveam de ce. Cand primul cec platit de ei, pt reclame, a venit la vreo 6 ani de la deschiderea contului, de pe 5 site-uri si bloguri unde aveam reclamele lor, nu mai e nimic de comentat si nici de parut rau.

The show must go on :)

In concluzie, daca vedeti la statisticile voastre primele trei site-uri din poza de mai jos, cel mai bine lasati-le in pace, ca vor disparea de la sine, blocate de google. In nici un caz nu dati click pe ele!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.