vineri, 10 februarie 2012

Vinerea cu amintiri. Carmen Harra

O sa radeti.
Si eu am ras, atunci, in 2009 cand am vazut emisiunea Happy Hour in care Carmen Harra (Carmen Muresan, fosta membra a trio-ului Express, pe vremuri) prezicea ca presedintele care va schimba Romania va fi un barbat tanar, in jur de 40 de ani, avand numele cu litera M. Imi mai amintesc ca a zis ca nu la urmatoarele (pe atunci) alegeri va aparea acesta, ci mai tarziu.

Se pare ca ulterior aceasta predictie a suferit unele adaugiri - eu nu tin minte de amanuntul cu ambasadorul si nici de acela in care ar fi zis ca e posibil ca prezicerea ei sa nu se implineasca din cauza luptei stranse intre candidati.

Mai multe, cititi aici: http://www.ziare.com/articole/carmen+harra+predictii

Acum, nu ca as crede fara rezerve pe cineva, dar as zice ca am oarece habar de esoterism si cam stiu cu ce se mananca, de aceea nu iau in băşcălie aceste lucruri, dar repet, nici nu le acord 100% credit. Tocmai pt ca rareori o predictie poate fi implinita in totalitate, si asta datorita "antenelor" noastre spirituale, care decodifica semnalele din viitor in mod distorsionat. Ce sa-i faci?, se mai interfereaza continuum-ul spatiu-timp si cu barierele propriului nostru ego.

Pana una-alta, om trai si om vedea ce-o mai fi, cum bine zice romanul.

3 comentarii:

  1. Poate fi vb despre Mihai Razvan Ungurean. Chiar si varsta ar fi potrivita - el este nascut in 1968.... V-om vedea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi la el ma gandisem si eu cand am scris articolul :) Observati ca a fost scris in febr. 2012, dupa manifestatiile care nu se mai terminau in Bucuresti, exact cand a fost el "uns" prim-ministru.

      Ștergere
    2. Ce mult m-a deceptionat MRU, prea plin de rautate la varsta lui. Il adoram inainte si-mi facusem mari iluzii legate de el.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.