duminică, 12 mai 2013

Iffet - ep. 3

Mai repede decât mă așteptam, acest serial o dă în telenovelă. În prima jumătate a episodului aș zice că nu se petrece nimic semnificativ. O lălăială specifică și un plictis maxim.

In casa bogătașilor, Erhan va fi dus la dezalcoolizare împotriva voinței lui și a soră-sii, Dilek, dar cu acceptul fratelui mai mare, Ali Ihsan. Cu toate acestea, acolo respinge medicația și se răstește la personalul medical. Cemil se întâlnește pe ascuns, ca de obicei, cu Iffet, și chiar îi aduce un buchet de trandafiri roșii, însă pe de altă parte, Betul îi iese în cale mereu. Betul îi spune mamei ei că este îndrăgostită de Cemil și îi dezvăluie că e deznădăjduită, știind că el o iubește pe Iffet. Totuși încearcă să-l cucerească și la un moment dat se pare că se află pe drumul cel bun, pentru că el îi acceptă avansurile și pare dispus la o aventură, cel puțin. Pe acest fond, bogătașul Ali Ihsan se simte atras din ce în ce mai mult de inocența și frumusețea lui Iffet, și chiar se distanțează de prietena lui, Gulin.

Cemil este nevoit să plătească taxiul ars, pentru că prietenul lui de la asigurări l-a mințit că-l poate ajuta. Pentru că nu are bani, i se pune sechestru pe casă, agenții luând aproape tot și lăsându-i fără locuință. Mama lui Cemil plânge, iar el se ia degeaba la bătaie în stația de taxiuri cu agentul de asigurări care-l mințise, pentru că asta nu mai rezolvă situația. De pe la jumătatea episodului, lucrurile încep să mai miște, în sensul că Iffet merge cu Serpil la magazin să încerce o rochie de mireasă la insistențele acesteia. Se pare că îi și spune de cele petrecute între ea și Cemil, și chiar o roagă la un moment dat să-i cumpere un test de sarcină, pentru că deodată se trezise cu grețuri și amețeli inexplicabile. Din păcate pentru ea, testul iese pozitiv. Gândind că Cemil o va cere de nevastă, urnește lucrurile fără să-l mai întrebe și pe el, și găsește o casă modestă de închiriat.

La început Cemil nu este de acord să se mute împreună invocând lipsa banilor. Când află de la Iffet că a rămas însărcinată, lucru pe care i-l spune la a doua lor vizită la casa respectivă, fără tragere de inimă ia cheile casei la el. Apoi se întâlnește cu Betul și vrea să pună capăt idilei care începuse între ei.

Iffet îi spune surorii ei mai mici că este însărcinată, și cu toate că se află în bucătărie, cu ușa închisă, tatăl lor tocmai coborâse și aude vorbele fiicei sale.
Peste drum, Betul se inchide în camera ei, foarte tristă, se uită la niste poze cu Cemil, apoi își taie venele și cade pe pat leșinată, sângele curgându-i pe chipul lui Cemil din poze.


Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.


11 comentarii:

  1. cand vei mai publica rezumatele urmatoarelor episoade?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte de a fi date la televizor, cam cu o zi sau doua.

      Ștergere
  2. Gata, eu nu ma mai uit la porcaria asta. Am vazut pe youtube fragmente din ultimul episod adica pe la 40 si de pe la 30. Mor oameni aiurea, finalul e intr-o ureche, totul e dezamagitor in filmul asta, f dezamagitor. Nu zic mai multe sa nu ma injure lumea desi e discutabil si asta, dar cine vrea, poate gasi pe net deznodamantul si soarta personajelor. Cah bah cah. Bah!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va injura nimeni :)) multi nici nu observa ca sunt comentarii la articole. Si eu fac parte din aceeasi categorie, nu ma intereseaza ce zic altii, ci ce a scris autorul blogului. Ma refer la blogurile altora. Interesant e ca ma uit la comentariile din presa online - am ce ma distra :D

      Mie mi s-a parut ca pana la urma se casatoresc cei doi, Iffet si Cemil, dar dupa niste alte casnicii (Iffet cu Ali Hasan, sau cum il cheama, si Cemil cu Betul). Ce-i drept, alte amanunte nu stiu, doar am vazut poze cu ei doi mire si mireasa, Cemil avand si barba, nu doar mustata.

      Ștergere
    2. Mda ... cred ca se casatoresc ... eu pe Cemil nu-l inghit, e un gunoi uman nu un barbat. Dupa ce o violeaza ii zice "bine, am gresit, dar nu mai exagera si tu". Oau! Ce "tupeu" are biata fata ca refuza sa-i raspunda la cateva telefoane. Adica hai, treaca de la el, recunoaste ca a gresit, mama ce favor! Si faza cu incendiatul masinii... genul de ratat fara creier fara nimic. Oricum va crapa. Problema e ca si Ali crapa si fi'sa, eu voiam sa ramana cu bogatasul ca pare un tip f ok. Oricum, si aici si in Iubire ascunsa si in Stapana inimii si in toate novelele astea turcesti, finalul e cu moartea a cel putin unuia dintre parteneri. Adica sunt mai degraba drame filmele astea decat telenovele. A! si au o fixatie cu sinuciderile si crima, nimeni nu moare asa oricum. Iar eu vreau happy end ce puisorii mei!

      Ștergere
    3. :)) eu pe Ahmet nu-l pot suferi. Iar la drept vorbind, intr-o societate normala, probabil ca nici un tip nu si-ar fi batut capul cu Iffet, chiar daca era frumoasa, din cauza lu' tac'so. Cred ca in spatele multor femei trecute si singure toata viata lor, sta un tata dictatorial si idiot.

      Ștergere
  3. By the way, fatuca asta Iffet, adica Deniz Cakir, este Sultana Sah in Suleyman, apare in episoadele filmate in 2012 si 2013, nu stiu povestea ei dar oricum apare in film. In presa straina cica a avut o relatie amoroasa cu mosiu Halit Ergenc si ca a suferit dupa el. Eh asta chiar pot sa o cred, no problem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca ea este sultana Șah, mă bucur să aud pt că îmi place actrita. Insa despre barfele din presa sunteti sigur ca presa straina a relatata asa ceva, sau ziarele noastre spun ca ... ?

      Va intreb pt ca pe un forum despre serialul Suleyman, comenteaza o doamna care locuieste in Turcia si a spus ca nimic din ce scrie presa romaneasca despre aventurile lui Halit nu este adevarat si acolo nu exista asemenea murdarii in ziare. Toate can-can-urile despre actorii serialului, aparute in presa noastra sunt pure inventii.

      Ștergere
    2. Da, aveti dreptate, nu am cum sa stiu sigur, se poate sa fie blabla. Nu ma gandisem la asta dar da, se prea poate.

      Ștergere
  4. ''Iffet'' este o poveste de dragoste cu multa pasiune ,multa durere si cu cel mai imprevizibil si stupid FINAL dezamagire totala...am stat cu sufletul la gura tot filmul ,ca intr-un final...sa ramin fara cuvinte....Deci ,da Iffet si Cemil se casatoresc..fericirea dureaza foarte putin...Iffet naste o fetita ..care in urma unui accedent rutier dispare...cautarile dureaza 5 ani..cind in sfirsit isi gasesc copilu....si cind pare ca totul revine la normal...totul ia o intorsatura foarte trista...Cemil moare sub ochii lui Iffet si a fetitei lor..multe lacrimi am mai varsat in filmul asta ...pacat de final...ar fi bine ca producatorii acestul film..sa analizeze un pic forumurile ...si sa intervina cu o continuare...cu un nou sezon..PACAT DE ACEASTA FRUMOASA POVESTE DE DRAGOSTE.....ATIT DE PROFUNDA SI ATIT DE DUREROASA...PACAT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat, intr-adevar! Cum spuneam si la Suleyman, producatorii tin cont de sponsori, nu de public. Ei au contracte su sponsorii, nu cu publicul. Stiu ca de la noi se vede altfel, dar realitatea lor ea alta.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.