luni, 2 septembrie 2013

Iffet, ep. 35, final de sezon

Episodul debutează cu secvențe de la nunta lui Cemil cu Iffet. Printre scenele de dans de la nuntă, sunt presărate amintirile lor, scene din trecut, ale relației lor tumultuoase. Betul, care venise la nuntă, are o scrisoare în mână și îl roagă pe Ersin să i-o dea lui Cemil în acea seară. El acceptă, dar pasează responsabilitatea lui Feyyaz. Nici unul nici celălalt nu îndrăznesc să facă ceea ce i-a rugat Betul.

Cam jumătate de oră din episod trece cu imaginile de la nuntă.
A doua zi dimineața, cei doi proaspăt căsătoriți se giugiulesc, Feyyaz și Serpil au o discuție pe tema scrisorii pe care Serpil o deschide și astfel află că Betul are de gând să plece cu copilul, Asuman și fiică-sa îl îngrijesc pe cel mic discutând și ele cu năduf despre plecare.

episodul următor: Iffet, ep. 36

Erhan și Dilek discută despre firmă și despre implicarea lui Arif în treburile companiei, în care până acum nu se amestecase nici un străin. Dilek e convinsă că Arif a pus incendiul, dar nu poate dovedi iar când ajung să stea de vorbă, acesta o jignește și o lasă fără nici un fel de ajutor.

Feyyaz, Serpil, Iffet și Cemil merg să bată în ușă la Betul, dar nimeni nu pare să fie acasă. Betul cu copilul în brațe și cu Asuman după ea, merg la aeroport cu un taxi și pleacă din țară.

Trece un an. Iffet este însărcinată. Cemil intentează proces în lipsa fostei soții împreună cu avocatul lui Arif și obține hotărâre judecătorească pt custodia copilului. Betul și Asuman plănuiesc să revină în țară, dar sunt oprite la aeroport pt că erau date în consemn la graniță. Arif îl sună pe Cemil să-i spună că a rezolvat problema și-l trimite să-și ia copilul, ceea ce și face.

După un timp, Betul apare la ușa lui să-i dea o geantă cu lucrurile băiatului, care acum este crescut de Cemil și de Iffet. Betul face o criză de isterie în fața celor doi iar Cemil îi închide ușa în nas. Disperată, Betul merge acasă la Ahmet și Saime plângând și i se face rău. Până la urmă Iffet îi duce copilul lui Betul acasă, apoi încearcă să-l convingă pe Cemil că asta e soluția cea mai bună, dar el ia copilul din nou. Totuși se răzgândește, pentru că Arif îi pune la dispoziție o fermă și o menajeră, în afara orașului, până când Iffet naște, iar aceasta deja se afla acolo.

Dilek și Erhan sunt nevoiți să vândă vila. Au pierdut tot și trebuie s-o ia de la zero, pentru că acum firma este a lui Arif în întregime. Dilek acceptă oferta lui Arif de a lucra la fabrică drept simplă angajată. Cu toate că a distrus cel puțin o viață împlinită, dacă nu și pe a lui Erhan, care nu era vinovat cu nimic față de el, Arif încă își amintește cu drag de momentul în care a cerut-o pe Dilek de nevastă. Dilek observă că încă reprezintă o slăbiciune pentru Arif și își propune să-l manevreze cum vrea ea, dar face o mică greșeală: îi dezvăluie planul ei lui Erhan, la telefon, într-un moment în care Arif este în preajmă și aude convorbirea. 

Iffet naște la fermă o fetiță, pe care Ahmet o îndrăgește imediat. Totul pare să meargă ca pe roate pentru toată lumea și lucrurile să își urmeze cursul normal. Într-o zi, însă, Nihal - mama lui Iffet, îl sună pe Ahmet la măcelărie și îl anunță că dorește să-și vadă nepoata, dar el nu este de acord cu revenirea ei în viața lor, ba chiar o amenință cu moartea dacă vine să-și vadă fetele și nepoata. La un moment dat, mergând cu mașina pe o șosea lângă o apă, cei trei protagoniști, Cemil, Iffet și fetița lor, ajung într-o curbă unde Cemil încearcă să evite impactul cu o mașină venind din sens opus și plonjează direct în lac. Cu imaginea acestui accident se termină episodul 35 și sezonul întâi (după cum apare titlul episodului pe youtube) al serialului.

Vor mai urma 5 episoade, reprezentând al doilea sezon al serialului.      
Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube

6 comentarii:

 1. Dar de ce nu a nascut acasa???? Doar au bani :))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Acasa a nascut, pt ca era sa scape fetita prin torpedou :D S-a declansat nasterea foarte rapid, s-au intors din drum, ca nu ma aveau timp sa ajunga la spital.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Oana,
  cum ti sa parut primul serial din noul sezon Suleyman dupa o asa mare vacanta???pe mine personal nu reusit sa ma faca sa intru in actiune in "decor" poate si pt ca a fost cam mare vacanta si reusise sa a detasez.Oricum am reusit sa aflu din noul nr. din TvSatelit ca Ibrahim moare omorat, pe Mihrimah o marita cu Rustem Pasa, care la inceputul sezonului devine sotul lui Nigar (care la un moment dat va avea un final tragic , la fel si Hatice)si omul de incredere a sultanei Hurrem si asa ajunge sotu ficei ei, in rest ce ai mai povestit si tu legat de cadana Firuze care devine favorita sultanului si despre sora sultanulu (actrita dinn Ilfet)care va avea rol negativ si devine cosmarul sultanei Hurrem.Despre Meryem scrie ca a iesit din spital si a mers la parintii ei unde asteapta sa nasca , o sa-si creasca copilul singura(sa departit de logodnic) si o sa revina la seriale imediat ce va naste
  pupici

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna, Mihaela, bine ai revenit pe aici :) Da, astea sunt pe scurt marile actiuni din sezonul 3. Eu am asteptat curioasa sa vad daca site-urile de pe unde am cules informatiile au gresit cu ceva. M-a intrigat faptul ca episodul s-a terminat asa, pt ca din cate stiam eu scena respectiva era cam pe la jumatate. ePISODUL 64 SE TERMINA CU O CEARTA INTRE hATICE SI hURREM IN CARE hATICE O PALMUIESTE PE SULTANA.

   Scuze de capslock, le-am uitat apasate si cum ma grabesc sa plec la sc., nu mai corectez.

   Ștergere
  2. asa e, e nevoie de vreo patru oameni sa-l omoare pe Ibrahim. A facut si el timpeniile de rigoare, dar nu merita asa o moarte, parerea mea. Hatice va muri rapusa de holera din cite imi amintesc. Stiind ca Suleiman a ordonat asasinarea lui Ibrahim, procedeaza la fel ca si Beyhan inaintea ei: inceteaza sa-l mai considere drept frate. Nigar moare aruncata de pe stinci in mare, dar habar nu am cine este in spatele mirsavei fapte....

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.