miercuri, 1 ianuarie 2014

Feriha, episodul 15



Hande si Emir - Feriha episodul 15
Feriha nu reacționează nici când invitații îi fac cadouri. Stă îngândurată, tristă și tăcută. În partea cealaltă, Emir rămâne uluit de descoperirea făcută - că Hande îi dăduse droguri Ferihăi în seara de la club și că iubita lui nu fusese vinovată. Nervos, merge la Hande și îi spune că știe totul acuzând-o și țipând la ea să stea departe de Feriha. Hande îl roagă în genunchi să nu se uite atât de urât la ea și să n-o urască, dar Emir o împinge și iese. Apare și Koray, care între timp venise acasă și își dăduse seama ce s-a petrecut văzând filmul care rula pe videoplayer. Dar Emir pleacă supărat pe amândoi, pe Koray pentru că a protejat-o pe Hande lăsând ca lucrurile să rămână atât de nelămurite între el și Feriha. Acest fapt îl determină să se întoarcă acasă.

episodul următor: Feriha, 16

Feriha episodul 15
După logodnă o vecină îi ghicește în cafea Ferihăi și îi spune că un băiat înalt cu ochi căprui se gândește la ea dar și doi ochi de diavol o tot urmăresc. Apoi îi spune că va avea parte de niște vești bune.

Feriha se poartă în continuare foarte rece cu Halil, iar când ajunge la școală  își scoate verigheta de pe deget. Halil observă că la logodnă nu a venit nici  unul din colegii Ferihăi, dar ea nu răspunde nimic concret când el o întreabă de ce. Emir se străduiește să-i iasă în cale Ferihăi și să-i spună că o iubește și că a fost numai vina lui că nu a avut încredere în ea.

Feriha episodul 15
Ca să-i demonstreze că nu minte, profită de o piesă de teatru jucată la facultate, unde îi roagă pe colegii lui să-l lase să aibă un monolog în deschiderea piesei adresat Ferihăi, pe care o aduce la spectacol oarecum cu forța, prin intermediul unor colege. Când are loc monologul său, reflectorul o luminează pe Feriha în sală, nu pe Emir, iar replicile sale au legătură directă cu ea. După piesă cei doi se întâlnesc, dar Emir se pare că vorbește în van. Feriha îi spune că oricum este prea târziu s-o mai ia de la capăt împreună.

Seara, înainte ca rudele de la țară să plece, Feriha se destăinuie verișoarei sale și îi povestește totul. Ea o sfătuiește să-i spună adevărul lui Emir considerând că așa își va da seama dacă o iubește cu adevărat - pentru că ar trebui s-o accepte așa cum este, dar Feriha se întreabă dacă ar putea-o ierta pentru multele minciuni pe care le-a spus despre statutul ei social, la început, când nu se gândea că avea să-l iubească atât de mult.

Emir - Feriha episodul 15
Emir are o întâlnire cu mama lui care se pare că ascunde un secret teribil - poate o boală terminală - dar nu-i spune nimic, ci doar îl îndeamnă să-și trăiască viața cu demnitate pentru că este scurtă și nu merită nici să faci prostii, nici să fii trist.
Episodul 15 se termină cum Emir, la facultate, stă de vorbă la o masă cu o colegă care-i face avansuri, în văzul Ferihăi, care se află la o altă masă. Când ea se ridică nervoasă să plece, vede că verigheta nu se află în buzunarul în care o punea dimineața, se oprește pe o bancă și începe să caute inclusiv prin tufișuri. Apoi apare Emir cu verigheta în mână întrebând-o dacă asta căuta...

Ultimele episoade:  11, 12, 13, 14,


sursa foto: youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






23 de comentarii:

  1. Iti multumesc din suflet ca ai postat si episodul 15! Felicitari pentru tot ceea ce faci ! ♥ Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc din suflet ca ai postat si episodul 15! Felicitari pentru tot ceea ce faci ! ♥ Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc din suflet ca ai postat si episodul 15! Felicitari pentru tot ceea ce faci ! ♥ Un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Codrina! Cu multa placere oricand pot!

    RăspundețiȘtergere
  5. :-f :-* LA MULTI ANI!!!!! :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vazut ca Cagatay Ulusoy joaca acum in Medcezir,dar nu mi se pare ca se potriveste cu actrita de acolo si nici el nu o priveste cum o privea pe Feriha. Se pare ca si in filme atractia pe care o au actorii unii pentru altii se vede si se simte si de telespectatori iar unde nu e se vede clar ca nu e nici o chimie intre ei. Mi-ar placea tare mult ca Hazal si Cagatay sa mai joace impreuna si sa formeze un cuplu. Sunt tare frumosi impreuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, cand exista o chimie intre actorii unui film sau serial, este in beneficiul telespectatorilor. Insa eu am citit pe net (prin site-urile de monden de pe la noi si cred ca pe forumul port.ro - cred, nu sunt foarte sigura, dar parca asa imi amintesc) ca Cagatay e cuplat cu impresara lui, o tipa mult mai mare ca el. Nu a negat dar nici nu a recunoscut relatia, doar a zis ca este adevarat ca-i plac femeile mai mature.

      Acum Dumnezeu stie care-i adevarul. Dar Feriha/Hazal, nu cumva are deja un iubit?

      Ștergere
  7. Oana acum am realizat ca ne cunoastem, ca te cunosc personal. Woow ce mica e lumea! Nu stiu daca Hazal are sau nu iubit..pe mine ma interesa ca ei sa mai formeze un cuplu in alt film si sa fie cu happy-end ca in Feriha nu se intampla asta! :-(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne cunoastem? :) Ar fi pentru prima oara sa intalnesc pe internet o persoana pe care o cunosc si in realitate. Daca vrei sa-ti pastrezi anonimatul aici, poti folosi pagina de contact, mesajele de acolo ajung in casuta mea de email de pe acest domeniu.

      Bineinteles, daca vrei sa mi te dezvalui :) eu din ce am citit pe blogul tau nu imi dau seama cine ai putea fi. (Ce scrii acolo se potriveste cuiva, e drept, dar nu cred ca esti acea persoana, care mie imi este ruda, de altfel.)

      Parteneri de serial, si eu as vrea... Intr-adevar, Feriha nu se termina cu happy end. Am impresia, insa, ca de obicei serialele turcesti se termina prost. Ori ma insel?

      Ștergere
  8. Buna, draga Oana! Nu stii unde as putea gasi melodiile din Feriha (cateva), subtitrate in limba romana? Ca si cum ar fi extrase din episod.. cum era si la Iffet. Nu stii vreun site care sa contina asa ceva? Multumesc anticipat. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Hellene!
      Melodiile subtitrate nu stiu unde pot fi gasite, dar pe clicksud.com gasesti episoadele cu o traducere in romana destul de buna.

      Problema este ca multi din cvei care uploadeaza fisiere cu drepturi de autor denumesc fisierul altfel decat filmul, ca sa nu fie usor de gasit. Si nu ai cum sa stii sub ce nume se ascund melodiile din Feriha, daca exista :)

      De exemplu la Iffet a fost cineva care si-a facut un site cu melodiile traduse si dupa cateva saptamani google i-a inchis site-ul si a sters toate fisierele video :(
      De asemenea, de multe ori am gasit si eu diverse filme pe youtube, sau episoade din seriale, si la scurt timp au fost sterse din acelasi motiv al drepturilor de autor.

      Uite, chiar mi-ai dat o idee despre ce articol sa scriu azi :) ca si eu am patit o patanie din asta pe youtube acum cativa ani... fara sa am chiar nicio vina.

      Ștergere
  9. Draga Oana, sa stii ca in ultimul episod Feriha face nunta Cu Emir dar este inpuscata si moare. Asa se termina filmul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AM auzit si eu ca serialul se termina urat ...

      Ștergere
    2. Nu, de fapt nu este acela ultimul episod. Ultimul episod din Feriha este episodul 72. Apoi se continua cu Emir'in Yolu de la episodul 73 echivalent cu episodul 1 din acest film. Dupa ce Feriha moare, Emir trece printr-o perioada tragica, extrem de dificila si grea. Sufera foarte mult, se inchide cu el si nu comunica cu absolut nimeni. Pana o va intalni pe Gunes. De fapt, Emir si Feriha se mai casatorisera in secret si pe la episodele 40-45.. S-au mutat impreuna in blocul in care Feriha locuia dar neintelegerile intre ei apar atunci cand in viata lui Emir apare o persoana care fusese destul de importanta pentru el in trecut. Ece se numeste , fosta lui iubita cu care a fost impreuna un an. Feriha se simtea marginalizata asa ca a decis sa plece impreuna cu Levent(capitanul/profesorul) in America. Aceasta ii va trimite lui Emir actele de divort si nu vor vorbii timp de 3 ani. Dupa aceasta perioada Feriha se va intoarce in Istanbul, facand ca lumea sa creada ca are o relatie cu Levent. Aceasta va detine o parte din hotelul lui Cansu unde era asociat si Emir impreuna cu Ece, noua lui logodnica. Prima aparitie a Ferihai este chiar la logodna lui Emir cu Ece.. Dupa multe explicatii pe care si le datorau unul altuia se casatoresc din nou. Dar in ziua nuntii, Halil, fostul logodnic al Ferihai fuge din spital si o impusca pe Feriha si pe Zehra , mama acesteia.. Se va continua cu Emir'in Yolu(Drumul lui Emir). Si incepusem sa zic de fata care ii va fura inima lui Emir. Gunes, sora lui Yavuz Sanjacktar, acesta fiind fostul iubit al lui Ece si dusmanul de moarte al lui Emir. De multe ori a incercat sa il omoare pe Emir,dar nu a reusit. In serial apare si o fata Zulal, sora de lapte Ferihai, adica amandoua au supt de la aceeasi femeie cand erau mici, sau au locuit in aceeasi casa cu mama de lapte(Zehra). Zulal, paote fi descrisa ca un personaj negativ in preajma lui Emir, pt ca aceasta se va indragosti de el, dar si Can o politista de care Yavuz, dusmanul lui Emir este indragostit, dar aceasta il place pe Emir. Merita vazut absolut tot, dar din pacate, din cauza ca Feriha moare, publicul este revoltat, si asa.. audienta scade. Regizorii decid sa nu termine Emir'in Yolu si asa nu vom sti cum se va termina Drumul lui Emir. Oricum, merita vazut deoarece sunt foarte multe detalii si multe lucruri pe care nu le-am spus. Vizionare placuta! (daca vreti sa mai intrebati ceva, va voi raspunde in limita informatiilor pe care le detin ):*:*

      Ștergere
    3. As pune acest raspuns intr-o postare de tip guest post. Imi puteti spune cum va cheama? Ca sa trec acolo din partea cui este guest-postul.

      Ștergere
    4. Si imi cer scuze pentru greselile de exprimare, cam multe.. dar acum e prima oara cand am citit raspunsul.

      Ștergere
    5. Multumesc mult pentru accept! Nu e nici o problema, o sa fluidizez textul, unde este nevoie.

      Ștergere
  10. Nu am nici o problema vizavi de anonimat. Te cunosc ( mi se pare tare dubios sa vb la per tu cand in liceu am vb mereu cu dvs) de la liceu. AM facut liceul la Bicaz , am terminat in 2003 si am avut-o ca diriginta pe Roxana (ex Burlacu) si cu "tine" am facut pregatire la engleza in apartamentul vizavi de statia de autobuz din Bicaz. Daca il intrebi pe dl profesor Lazar de psihologie poate isi mai aminteste de Ana Maria cea care a mers la olimpiade de psihologie sau pe dl Radulescu de latina. Eram singura clasa doar cu fete si un sg exemplar masculin din tot liceul. Nu stiu cat te ajuta detaliile sa iti amintesti de mine pt ca nu mi-ai fost profesoara, faceam engleza cu Cosmin S, dar am facut cateva luni pregatire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In apt. dnei Tărîțâ :) a fost singurul an in care am stat in gazda in Bcz. Nu-mi amintesc decat vag - au trecut niste ani, iar eu m-am schimbat destul de mult de atunci - dar cred ca aveai o voce foarte fina si erai o adolescentă cu un aspect fragil, delicat, și aș zice ca ma miram ca-ti placea psihologia atat de mult (nu cumva te-am indemnat sa emigrezi, pt ca ti-am spus ca daca faci psiho ai avantaje mai mari sa fii acceptata in afara?).

      Dl. Radulescu a iesit la pensie acum vreo 3-4 ani.

      Ștergere
  11. Oana sensibila asa cum mi te amintesc! Ms frumos de complimente! In ceea ce priveste pasiunea mea pt psihologie a ramas inca, dar atat. Am facut un an de facultate Psihologie Sociologie si am renuntat pt a pleca in strainatate si acolo sunt de 7 ani de acum. Viata iti ofera mereu surprize!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca pe blogul tau zici ceva - la profil - despre Irlanda :)
      Ma bucur ca desi esti departe, traiesti intr-o lume normala. Nu ca aici.....

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.