marți, 7 ianuarie 2014

Feriha, episodul 17




Feriha episodul 17
Feriha leșină când aude la televizor că Emir este în spital, grav rănit în urma accidentului de mașină. Acum fiecare membru al familiei face fel de fel de presupuneri asupra cauzei leșinului, ba oboseala, ba lipsa poftei de mâncare. Doar Zehra își dă seama care este adevărul. Când își revine, Feriha merge la spital deși Zehra nu este de acord. Între timp îl sună și pe Koray și îl anunță despre cele întâmplate.

episodul următor: Feriha, 18

Cansu găsește pe internet știrea și se panichează toată, agitându-i pe ai ei care, firesc, nu înțeleg ce este cu ea și de ce plânge. La un moment dat Sanem o cheamă pe Zehra să stea cu Cansu pt că ea trebuie să plece de acasă. Atunci dă drumul la televizor unde se difuzau imagini de la spital. Cansu recunoaște spitalul și cu toate protestele lui Zehra, se îmbracă și merg împreună acolo, lăsând doar un bilet pt ai ei unde zice că s-au dus la spital. Zehra încearcă să dea de fiica ei s-o avertizeze că vine la spital cu Cansu, să se ascundă, dar Feriha are telefonul închis. Asistenta de la intrare nu-i dă voie lui Cansu să intre și nici nu-i dă detalii, pt că nu face parte din familie, dar ea se încăpățânează și spune că nu pleacă de acolo până nu află ce-i cu Emir. În acest timp Feriha coboară, dar până la urmă Zehra o salvează de întâlnirea inopinată cu Cansu. Până la urmă vine Haldun să-și ia fiica acasă.

Feriha stă aproape mereu la căpătâiul lui Emir, plină de remușcări. Când se trezește, Emir o vede și ea îi promite că îi va povesti mai multe despre cele petrecute în ultima vreme (are de gând să-i spună adevărul, la îndemnurile mamei ei).

Halil - Feriha episodul 17
Halil se tot interesează de logodnica lui dar Zehra îl minte că fata e bolnavă apoi că s-au anulat niște ore și nu merge la școală. De fapt, el observă că Zehra zice una, iar Rîza, alta, și că nici unul nu spune adevărul despre Feriha. Însă într-o dimineață când Rîza i-a spus că fata doarme, el o vede coborând din autobuz (venea de la spital) și încearcă să oprească mașina dar nu reușește pentru că era în trafic. Merge rapid acasă la ea și o găsește cu Zehra. Ridică tonul la amândouă, apoi tot Zehra o scoate din încurcătură spunând că ea a trimis-o la piață cu niște gemuri și că Rîza nu a știut.

Feriha, decisă să renunțe la viața ei duplicitară, îl cheamă pe Halil la locul unde s-au mai întâlnit pentru un ceai și acolo îi dă înapoi verigheta spunându-i că îi pare rău și că oricum, nu și-a dorit niciodată această logodnă. La spital Emir o așteaptă, așa că ea se grăbește să încheie întrevederea, dar cade în plasa lui Halil, care mimează că e supărat dar nu foarte tare, și se oferă, apoi insistă, să o conducă cu mașina acolo unde are nevoie. Feriha urcă, dar el o apucă pe un alt drum.

Episodul 17 se termină cum Mehmet, Zehra și Rîza, acasă se întreabă de ce nu mai apare Feriha, la care Zehra spune că are ore, dar Mehmet o contrazice zicând că s-a întâlnit cu Halil. Cineva sună la ușă și Zehra merge să deschidă ...

Levente - Feriha episodul 17
Levente


Acțiuni secundare ale episodului 17: Sanem merge pe yachtul lui Levente și acesta o pune să-l ajute la curățenie, după care ea îi spune că-l poate ajuta cu o menajeră. Hande rămâne încă legată de aparate pt că fusese băută și nu i s-a putut aplica imediat tratamentul.





Ultimele episoade:  13, 14, 15, 16,


sursa foto: youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





9 comentarii:

  1. Buna .. Cind postezi ep 18 ?
    Sunt nerabdatoare

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna din nou
    pot sa te intrb ceva ?
    unde sunt toti vizitatorii tai , unde sunt comentariile multe ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vizitatorii sunt la fel de multi, Ionela. Uite am facut acum 3-4 minute un printscreen: sunt +4.500 de vizite ieri. pentru weekend este mai mult decat foarte bine.

      https://lh6.googleusercontent.com/3SbT5dizEIdmJCoxF1M1De-eND8akT8fjJ65XkKQPxI=w936-h578-no

      Nu mai am comentarii pt ca nu vreau sa mai vina orice anonim sa manance rahat pe blogul meu. E usor sa improsti cu noroi si sa arunci cu jigniri in stanga si in dreapta, mai ales sub protectia anonimatului.

      Am scos optiunile anonime din formularul de comentarii. Decat zeci de commenturi anonime (multe din ele ale aceluiasi user care semneaza cu diferite prenume) si suburbane, mai bine 2-3 comentarii, sau deloc. Nu comentariile dau calitatea unui blog sau popularitatea lui, ci postarile.

      Ștergere
  3. stiti cumva cum se numeste melodia din ep 22 ,minutele 17-18 ? Sau unde o pot gasi ? As aprecia un raspuns....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand eu nu am ajuns acolo cu vizionatul serialului. Dat fiind ca e vorba despre o limba necunoscuta mie, nu, nu stiu denumirile cantecelor incluse in serial. Daca va intereseaza versurile, exista site-uri pe care circula o versiune tradusa in romaneste a episoadelor - de exemplu pe clicksud.com .

      Pe youtube o parte din melodii sunt aici:

      https://www.youtube.com/playlist?list=PL3B4CC9FFF3CA94CC

      Ștergere
    2. Melodia se numeste: Değmesin Ellerimiz
      O poti asculta aici: http://lyricstranslate.com/ro/degmesin-ellerimiz-mainile-noastre-n-ar-trebui-sa-se-atinga.html
      si ai si versurile. :)

      Ștergere
  4. Felicitari pentru munca pe care o faci! Rezumatele tale sunt foarte bune. Eu am vazut tot serialul, dar este frumos sa mai citesti inca odata despre ce e vorba. Si apreciez ca nu dai voie oricui sa scrie fel de fel de comentarii pe blogul tau. Te felicit inca odata si mult succes in continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, pisicel2010 :-*
      Si eu m-am gandit ca uneori parca ai vrea sa mai iti amintesti de un serial, dar nu ai timp sa stai ore intregi pe net sa revezi episoadele. E mai simplu sa citesti rezumatul - iti ia cateva minute :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.