sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Feriha, episodul 18



Cansu La ușă se află Șerife care este îngrijorată de absența fiului său care nici la telefon nu răspunde. Zehra o sună pe Feriha, dar când ea scoate mobilul din geantă, Halil îi smulge din mână și-l bagă în buzunarul de la haină. Cei doi ajung undeva la periferia Istanbulului la o casă părăsită despre care Halil spune că va fi casa lor. O duce pe Feriha înăuntru și îi arată camerele. Dar ea nu vrea să audă de nimic.

episodul următor: Feriha, 19

Feriha si Emir
Ajunge acasă unde Zehra o dojenește ca de obicei pentru minciunile spuse la facultate. Alor ei Halil le spune că doar au rupt logodna și nimic mai mult. Mehmet își face griji pentru postul lui dar Halil nu amestecă borcanele și nu-l dă afară din magazin, dimpotrivă, îi spune că este foarte mulțumit de munca lui și că nu ar vrea ca el să plece. Mai încolo, când se redeschide magazinul lui

vecina lui Mehmet
Veisel și Rîza, Halil va merge în ciuda părinților care nu sunt de acord cu asta. Rîza nu acceptă ușor ideea ruperii logodnei și insistă la soția lui să meargă să o întrebe pe fată ce s-a întâmplat, dar Zehra, care știe adevărul, reușește să-l domolească pe soțul ei în aflarea motivului despărțirii celor doi. Șerife vine la ușă cu gălăgie și îi face pe toți să se simtă prost, în timp ce Feriha îi dă înapoi darurile de la logodnă.

Halil si Feriha
LaraÎn acest timp Feriha se află mai mereu alături de Emir și vede toate fazele însănătoșirii sale. Hande este mai rău rănită și se reface mai greu. La insistențele lui Koray Feriha merge preț de câteva secunde și în rezervă la Hande doar pentru a schimba o vorbă, apoi pleacă. Cansu întreabă la telefon despre starea lui Emir dar nu află nimic nici mințind că e o rudă. După ce Emir și Hande ajung acasă, Lara și Tulin îi propun lui Hande să organizeze o paradă a modei cu titlu de binefacere pentru copiii orfani. Hande, cu toate că nu este complet refăcută acceptă.

Într-una din zile Emir este invitat la Hande și el merge împreună cu Feriha. Momentul cel mai jenant pentru ea este când apare Zehra cu cafelele, dar aceasta își susține fiica și nu o dă de gol, deși o ceartă din priviri. Doar Feriha nu știe ce să facă, nu servește nimic și pleacă foarte repede împreună cu Emir.
Rîza află de la Veisel că sunt probleme financiare cu magazinul lor - create de acesta din urmă, firește, care are interesul să profite de pe urma nepriceperii vecinului său. Însă în ziua deschiderii, Rîza îi spune soției lui că o va lăsa pe ea să se ocupe de magazin pentru că el nu vrea să-și bată capul cu așa ceva.

HandeKoray







Koray, Emir și alți colegi urmează să fie modelele care vor apărea pe catwalk. Inițial Feriha nu vrea să meargă, dar în ziua paradei se răzgândește și apare la show, spre bucuria lui Emir și disperarea lui Hande. Cansu și Sanem sunt și ele invitate, dar Cansu susține că nu vrea să meargă. Însă după ce Sanem iese din casă împreună cu fata ei, Pelin, Cansu se îmbracă foarte frumos și merge la paradă sperând să-i atragă atenția lui Emir.

Episodul 18 se termină când Cansu îl urmărește pe Emir probabil în ideea de a-l striga, dar Emir merge după Feriha. Cansu îi vede pe cei doi sărutându-se și este extrem de intrigată și mirată.  

Emir si Feriha
Acțiuni secundare în episodul 18: Zehra începe să facă menajul pe iahtul lui Levente, la rugămintea dnei Sanem. Mama lui Emir are cancer și nu vrea ca fiii ei să știe acest lucru, ba chiar are loc o ceartă cu Unal pe această temă. Unal vrea să-i spună lui Emir dar își alege greșit momentul, tocmai când acesta era cu Feriha și are loc o mică ceartă, pentru că fuseseră întrerupți de una din fostele iubite de o noapte ale lui Emir. Mehmet este curtat din ce în ce mai mult de vecina de la magazinul de peste drum, idila lor continuând și pe Facebook.


Ultimele episoade: 14, 15, 16, 17



sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





7 comentarii:

  1. Oana, dar eu nu inteleg, in ultima poza pe care ai pus-o, acolo erau Emir cu Feriha sau era Emir cu alta fata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe poza scrie Emir si Feriha, iar in rezumat scrie ca Cansu ii vede pe Emir si Feriha sarutandu-se, ceea ce se vede si in poza, cei doi se saruta iar Cansu, mai incolo, ii vede. Ce nu-i clar?

      Ștergere
    2. Nu am vrut sa va supar, decat am cerut niste lamuriri! O seara buna!

      Ștergere
    3. Nu m-ai suparat, asa ma exprim eu, direct. Intrebam ce nu-i clar in ideea ca iar am scris ceva confuz (am mai scris, am mai scris... nu stiu de ce uneori parca ma reped sa scriu si dupa aia vad ca lumea nu intelege, dar eu transmit mesajul neclar fara sa-mi dau seama) si voiam sa-mi spui unde este neclaritatea, ca sa modific.

      Andreea "decat" nu e acelasi lucru cu "doar". Trebuia "doar am cerut" ... sau "nu am cerut decat niste ..."Ciufuleste-ma, asta e deformatie profesionala. :D

      Ștergere
    4. OK, pe viitor o sa tin cont de ce mi-ati spus dvs. :-)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.