vineri, 31 ianuarie 2014

Feriha, episodul 22




Sanem si Levent - Feriha, 22
Feriha ajunge la ușă, dar fiind cu apa și ouăle în mână, le scapă. Atunci Zehra merge să deshidă. Uluită, stă în fața lui Emir care-i înapoiază caietul Ferihăi spunând că nu e nimeni acasă la ea (adică la Cansu, unde credea el că locuiește Feriha). După ce pleacă, Feriha din nou se hotărăște să-i spună adevărul despre ea. Când ajunge acasă la Emir, poliția tocmai îl ruga să meargă la secție pentru că un anume Mehmet Yilmaz l-a reclamat că l-ar fi bătut. Emir pleacă, iar Feriha, disperată îl sună pe fratele ei și astfel află că e în spital. Ajunge la el, apoi află și părinții, care vin să-l vadă. Unal și Emir declară la poliție că nu au nici o legătură cu persoana care i-a reclamat și că nu știu despre ce este vorba. La spital, Mehmet povestește alor lui ce s-a întâmplat, convins că cei trei bătăuși fost puși de Emir. Singura care nu crede așa ceva este Feriha.

Feriha, 22
Sanem, după câteva ore de intimitate petrecute cu Levent, își face singură reproșuri gândindu-se că n-ar fi trebuit să se întâmple așa ceva. Merge apoi direct la restaurant unde ia masa cu Cansu și Haldun, odată ajunsă acasă se preface beată și că-i este rău și merge la baie, evitând gesturile tandre ale soțului său. Apoi este mereu îngândurată, a doua zi, la masă, nu mănâncă și nu este atentă la ceea ce-i spun ceilalți. La un moment dat începe să-și trieze hainele și are loc un schimb de replici cu Cansu, care pentru a înceta discuția, îi aduce un tub de pastile, sugerându-i astfel că are niște probleme vizibile.

episodul următor: Feriha, 23

Mehmet vine acasă cu părinții săi la scurt timp după internare, pentru că nu are hemoragie internă, ci doar răni ușoare. Halil, neștiind ce s-a întâmplat, crede că Mehmet este lipsit de respect. Seher îi tot dă mesaje pe mobil dar el nu-i răspunde. Feyyaz o vede că umblă mereu la telefonul mobil și în general o supraveghează îndeaproape fără ca ea să observe. Dar gelos cum este, nu rezistă și îi spune că el i-a pus pe cei trei să-l bată pe Mehmet.

Feriha, 22
Feriha încă merge pe iahtul lui Levent să facă menajul. Într-una din zile însă, este nevoită să plece la facultate să predea proiectul, pentru că mai are doar 20 de minute până la ora limită de predare. Levent o plătește apoi se oferă s-o ducă la facultate cu motocicleta. Emir îl vede pe Levent și este gelos, dar și gânditor, pentru că mai devreme Feriha îi spusese că o să i-o dezvăluie pe Feriha aceea pe care el n-o cunoaște încă, și atunci el își dă seama că într-adevăr, nu cunoaște pe nimeni din familia sau anturajul ei.

Unal, considerând că se află într-o situație delicată față de reclamația depusă de Mehmet, se duce acasă la el și le propune lui Rîza și Zehra să le anuleze datoria pentru mașină în schimbul retragerii plângerii de la poliție. Cei doi soți nu acceptă așa ceva, gândind că Unal face asta tocmai pentru că ar fi pus să le bată băiatul. Atunci Unal îi amenință că dacă vor să continue cu justiția, se va face dreptate dar el se va răzbuna că nu au acceptat oferta lui.

Feriha, 22
La magazin, Mehmet e nevoit să plece acasă până se vindecă rănile de pe față, pentru că involuntar a "alungat" două cliente, când acestea l-au văzut cum arată. Sanem încearcă s-o convingă pe Zehra că nu ar mai trebui să facă menajul pe iahtul lui Levent, nici ea nici Feriha - ca să nu cumva să fie văzută împreună cu acesta, ori pentru că e geloasă - inventând o presupusă problemă. Zehra nu înțelege de ce îi spune să nu mai meargă la Levent și nu cedează. Sanem se enervează și iese. În acest timp Feriha și Zehra observă că banii dați de Levent erau 500 de euro și nu de lire turcești, așa cum ar fi trebuit. Feriha merge la Sanem să-i dea ei banii înapoi, dar aceasta spune că nu vrea să fie implicată în problemele pe care le au ele cu Levent. Feriha rămâne confuză.

Feyyaz profitând de absența lui Mehmet de la magazin îi bagă în cap lui Halil că Mehmet strică renumele familiei și afacerii lor. La un moment dat apar cei trei bătăuși să-și încaseze plata, dar Feyyaz, supărat că l-au bătut prea tare pe Mehmet, nu le dă nici un ban. Cei trei promit să se răzbune, astfel că se predau la poliție. Acum lucrurile sunt încurcate pentru Mehmet, care află despre ei și de la Seher, dar care va fi rugat de ea să nu-l acuze pe Feyyaz pentru că astfel ea și mătușa ei nu vor mai avea din ce trăi.

Feriha, 22
Episodul 22 se termină când Sanem îl ia pe Levent la un restaurant în apropierea iahtului să stea de vorbă cu el. Feriha pleacă de acasă cu intenția de a merge pe iaht să înapoieze cei 500 de euro, dar este văzută de Emir care o aștepta în fața blocului. El insistă s-o conducă în port, apoi îi propune să-și petreacă ziua împreună, pt că ea spusese că doar e în trecere pe la părinții ei. Odată ajunși acolo, Feriha intră înăuntru și vede că nu e nimeni acasă, apoi apare Emir care tocmai primise un telefon că făptașii au fost prinși și astfel el și Unal ies din culpă. Cei doi se îmbrățișează bucuroși, dar când Feriha dă să iasă afară îi surprinde pe Levent și pe Sanem sărutându-se. Emir spune că uite-așa a ajuns el față în față cu mama ei. Cei doi amanți se miră, și pe fondul privirilor cu subînțeles dintre Feriha și Sanem, care pare să înțeleagă dintr-odată sensul vorbelor lui Emir, se termină episodul 22.

Feriha, 22
Acțiuni secundare în episodul 22: Hande îi spune lui Koray că i-a fost dor de el, pe când el o roagă să nu-l mai prostească în față. Avocatul lui Unal îi spune că vizita lui acasă la Mehmet nu dă deloc bine, mai ales că era nevinovat. Probabil urmează să se cerceteze ce ar avea el de ascuns poliției. Hande, bănuind că Zehra a spus Ferihăi despre faptul că între ea și Emir nu s-a întâmplat nimic în noaptea în care rămăsese la el, forțează lucrurile și merge în vizită acasă la Lara, întâmplător întâlnindu-se cu Zehra pe palier. 


 Ultimele episoade:  18, 19, 20, 21,



sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă-ți placel, evaluează-l:




5 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.