joi, 6 februarie 2014

Cavalerul noptii (Aguila roja) - prezentare, 2




Sezonul 4  (episoadele 40-51) din Cavalerul nopții/Vulturul roșu: se organizează nunta lui Juan cu Margarita. În viața lui Gonzalo apare Mariana, dar Alonso are impresia că dacă tatăl lui ar avea o relație, aceasta ar însemna că a uitat-o pe Cristina, soția lui. Astfel, Alonso începe să se răzvrătească împotriva tatălui său. Cardinalul Mendoza are ambiții din ce în ce mai mari și va încerca să devină Papă, dar și să găsească Sfântul Graal. Sezonul se termină când comisarul își pierde vederea.

Sezonul 5 (episoadele 52 - 69): Comisarul face demersuri pentru a-și putea recăpăta văzul și trece printr-o operație delicată. Unchiul său începe să ia decizii în locul Irinei, soția comisarului. Gonzalo și Saturno descoperă o comoară neprețuită la băile romane. Marchiza Santillana se va afla în mijlocul unui scandal întreținut de regină, iar în urma acestuia Margarita va trebui să fie arsă pe rug sub acuzația de vrăjitorie, dar scapă. Laura de Montignac intră în palatul regal pentru a-l omorî pe moștenitorul tronului, drept răzbunare pentru suferințele îndurate în trecut. Gonzalo se gândește să se căsătorească cu Margarita. O a treia persoană reușește să afle cine este Vulturul roșu, care continuă investigarea trecutului său și a legăturii familie sale cu Sfântul Graal.

În sezoanele 6 și 7 (în faza de producție la televiziunea spaniolă) aventurile cavalerului nopții, vulturul roșu, continuă.

În România serialul este difuzat de Național TV joia și vinerea (seara), iar în reluare sâmbăta (după amiaza).


Pentru a citi rezumatele episoadelor din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



A fost: Cavalerul noptii - prezentare 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.