sâmbătă, 8 februarie 2014

Feriha, episodul 25, sezonul 2





Feriha, episodul 25 sezonul 2
Sezonul doi se anunță mai interesant decât primul, cel puțin pentru început, pt că avem parte de un anume suspans în episodul 25.
Feriha cade în genunchi în fața lui Emir care mototolește scrisoarea, apoi cei doi se îmbrățișează, foarte triști. Scrisoarea era de la Aysun care în acest fel îi spune fiului său că are cancer și că nu știe cât mai are de trăit. Însă și Feriha îi trimisese o scrisoare în care-i spusese adevărul despre ea, împreună cu inelul de logodnă, dar deocamdată nu ni se arată nimic despre ea. Apoi merg amândoi la spital unde era Aysun, dusă de Unal. Acasă la Zehra vin vecinii, care auziseră foc de armă, poliția și salvarea. Halil este arestat, iar când apare Feriha, anunțată de Mehmet, îi spune că pentru ei doi a făcut-o.

episodul următor: Feriha 26

Feriha, episodul 25 sezonul 2
Acțiunea se mută peste trei luni. Vacanța de vară a trecut, Cansu a reușit la aceeași facultate cu Feriha, Zehra este refăcută fizic, dar mereu foarte gânditoare și tăcută, parcă ar intra într-o lume a ei, Feriha fusese trimisă din Istanbul. Acasă, venise Hatice, sora lui Rîza și cu fata ei să ajute la treabă. Din conversația celor două rezultă că Halil este la spitalul de nebuni. Feriha se întoarce acasă, dar mai întâi poposește la Emir. Înainte să plece, va căuta scrisoarea ei, pe care nu o găsește, și care se află între niște cărți. După aceea va reveni hotărâtă să o găsească și s-o arunce, dar între timp Aysun, oarecum refăcută, împreună cu Can intră în casă dorind să-i facă o surpriză lui Emir. Can găsește scrisoarea iar Aysun o citește ... Când Feriha intră, Aysun o privește foarte aspru, după ce pune scrisoarea și inelul în geanta ei. Când apare Unal (fără barbă și mustață, sau poate e alt actor?) vrea să-i spună despre Feriha, dar nu poate pt că ea este acolo, cu Can și Emir. După aceea o conduce cu mașina până la blocul ei unde o așteaptă Zehra cu mătura în mână. Cele două femei se privesc lung. Feriha îi spune mamei ei că aceea este mama lui Emir.

Sanem merge în port să-l caute pe Levent. Din amintiri, rezultă că Haldun a oprit-o când era cu valiza gata să plece și atunci ea a spus că va închiria un iaht și pleacă pe mare, singură. Haldun o înduplecă să stea de vorbă despre toate nemulțumirile și să vină acasă. De fapt, Sanem vine pt că iahtul lui Levent nu mai era în port, iar acum, când îl găsește, îi reproșează că de ce nu a anunțat-o că pleacă o lună de zile pe mare, la care el îi spune că doar știe că nu folosește telefon mobil.

Feriha, episodul 25 sezonul 2
Seher și Mehmet încă nu au anunțat public logodna lor. Feyyaz e plecat la țară cu nevasta iar mătușa lui Seher o sfătuiește să renunțe la Mehmet, pt că nu are nici bani, nici serviciu și să nu-i dea cu piciorul lui Feyyaz. Dar Seher n-o ascultă și îi spune că o să se mărite cât de curând cu Mehmet, pt că vrea să-l pedepsească astfel pe Feyyaz. Între timp Rîza și Zehra discută despre ea și despre faptul că Feyyaz a pus ca fiul lor să fie bătut din cauza acestei fete, pe care ei n-o văd deloc cu ochi buni. Până la urmă Rîza îi povestește fiului său cum a surprins-o pe Seher cu Feyyaz, dar acesta nu vrea să creadă, ba chiar într-o noapte, în semn de protest față de atitudinea părinților săi, doarme pe banca din părculețul cartierului.

Feriha, episodul 25 sezonul 2
Aysun, bulversată de cele citite în scrisoarea Ferihăi o contactează pe Hande ca s-o întrebe despre ea. Hande recunoaște că ea l-a transformat pe Emir din moștenitorul de noapte într-un prinț alb. De altfel Hande are propriile mici probleme, pentru că deși a petrecut o vară întreagă alături de Koray, ea nu-l iubește și nu dorește ca ceilalți să afle despre relația lor. Dar acceptă propunerea lui Aysun și imediat o atrage pe Feriha într-o cursă, cu ajutorul lui Emir și a celorlalți prieteni din gașcă. Iar Feriha se vede pusă în fața unui fapt împlinit: i se spune că au de gând să meargă cu toții pe mare să închirieze un iaht, dar bineînțeles că se prefac că nu găsesc și o forțează pe Feriha să-i plimbe cu "iahtul ei". Levent îi face jocul, deși ar fi putut să refuze. Hande încearcă să discute cu el dar nu află mai nimic. La coborâre, apare Sanem care se ascunde când îi vede pe tineri. Apoi merge la Levent și îl ceartă pt că a acceptat să intre în jocul Ferihăi. Levent îi explică de ce a făcut asta apoi se sărută, exact când Emir se întorsese pt că-și uitase cheile pe una din banchetele iahtului.

Feriha, episodul 25 sezonul 2
Uimit de cele văzute Emir simte nevoia să spună cuiva și se duce acasă la Koray, unde Hande îl aude, ascunsă în baie fiind. Acum el spune că o înțelege mai bine pe Feriha și atitudinea ei, având în vedere că și el știe ce înseamnă o familie dezbinată, în care unul din părinți îl înșeală pe celălalt. Într-o zi când o conduce pe Feriha acasă, vede mașina mamei lui și înțelege de la șofer că ea venise într-o scurtă vizită. Aysun știind adevărul despre Feriha venise la ea acasă și acum o aștepta. Feriha apare și o vede lângă Zehra, în sufrageria lor ...

Alte acțiuni în episodul 25: Haldun vrea să se asocieze cu Unal și să mai deschidă un club Hills în interiorul hotelului lor în așa fel încât acesta să devină funcțional pe tot parcursul anului. După ce ajung la o înțelegere, i-l prezintă pe Unal lui Sanem și îi spune și ei despre ce este vorba. Sanem nu e deloc încântată de idee.
- Cansu nu-și mai ia medicația, ci aruncă pastilele pe geam.
- Tulin se hotărăște să divorțeze în urma celor petrecute și văzute de Lara.
- Zehra se răzgândește din a mai depune CV-ul la firma de curățenie pt că aude câteva femei bârfind despre ea și despre Halil.



Ultimele episoade:  21, 22, 23, 24,


sursa foto: turkweb.tv

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




37 de comentarii:

  1. Oana poti castiga bani cu blogul tau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sunt alea advertoriale ?? Cosmin Lazar

      Ștergere
    2. Articole publicitare platite. Gasesti informatii cate vrei pe google despre cum se scriu advertorialele si ce-i cu ele. Daca te apuci de asa ceva, mult succes! :)

      Ale mele sunt aici: http://www.pulbere-de-stele.com/p/advertoriale.html

      Ștergere
  2. Oana daca ai vrea te rog sa ne aduci la inimile noastre noul serial Medcezir , care se difuzeaza in Turcia la moment , dar este subtitrat pe un site , unde este si Feriha ..
    Chiar mi-as dori foarte mult pentru ca din lipsa de timp nu reusesc sa il vizionez si as dori ca citesc doar rezumatele . Mersi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ionela, deocamdata ma pregatesc pentru o deplasare in interes de serviciu in strainatate. Dupa ce vin de acolo ma ocup si de acest serial. Si unde anume zici ca este subtitrat si integral? Ca as zica ca unde urmaresc eu Feriha in engleza nu mai este si altceva... eu un site despre actrita Hazal.

      Ștergere
  3. Buna Oana,iti multumesc ca postezi feriha. Esti o femeie extraordinara. Multa fericire in viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru comentariu! Ma straduiesc sa fac pe placul cititorilor mei atata cat este posibil :) Bafta oriunde te-ai afla!

      Ștergere
  4. Felicitari Oana!pt munca depusa cu serialul Feriha,poate postezi si Medcezir,bineinteles cand ai timpul necesar.iti urez sa ai parte de succese!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmine! Este postata prezentarea la Mezcedir, vor fi si primele episoade cat de curand ...

      Bafta si tie!

      Ștergere
  5. Cand pleci din tara Oana? Cine mai posteaza rezumatele cat esti plecata? Roberta ma numesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai spre weekend si cca 10 zile nu am (timp de) internet.
      Am pregatite cateva postari si le programez cam una la doua zile. Se pot publica automat, de altfel mai practic chestia asta cand sunt zile mai incarcate si stiu dinainte ca nu voi avea timp sa scriu articole. Pe blogger poti publica articole in ce data vrei, le scrii acum si le pui pe blog cu data care vrei tu. In viitor sau in trecut.

      Ștergere
    2. Oana, cand se posteaza episodul 27??? Andra

      Ștergere
    3. Poti pune postarile in viitor si cu wordpress ? Cosmin Lazar

      Ștergere
    4. Nu inteleg la ce te referi, Cosmine. Blogul meu este gazduit tot de blogger (blogspot), doar numele domeniului este cumparat. Cum as putea pune postarile cu wordpress, fie platforma fie portalul de bloguri ? Te intreb pt ca nu stiu despre ce este vorba.

      Ștergere
    5. Nu m-am referit la dvs , ci la modul general! Se pot pune postarile in viitor sau in trecut cu wordpress ? Pentru ca am programul incarcat in timpul saptamanii si observ ca in perioadele in care nu prea fac noi postari sunt mai putini vizitatori si ma gandeam sa scriu articolele (postarile) in week-end si sa programez sa imi puna o postare luni , miercuri , vineri ... Cosmin Lazar

      Ștergere
    6. Dar eu nu am folosit wordpress niciodata, nici portalul de bloguri nici platforma wordpress cu care se fac site-uri. In blogger se poate data un articol si in trecut, chiar inainte sa fi avut blogul, si se poate si programa la orice data si ora din viitor. Dar nu stiu despre wordpress. Ar trebui sa fie la fel.

      Ștergere
    7. Cum se numeste aceasta optiune ca sa pot cauta cu usurinta ?? :) Scuze ca v-am deranjat atat ... Cosmin

      Ștergere
    8. Am gasit !! :) Cosmin

      Ștergere
  6. Cand postezi episodul 26?Si mai am o intrebare.....te vei ocupa si de serialul Suleyman Magnificul?

    RăspundețiȘtergere
  7. Oana poti sa-mi dai te rog site-ul in care te uiti Feriha , ai spus ca e un site desore Hazal ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ionela, este o pagina de facebook despre Hazal Kaya. Iarta-ma, dar nu mai dau sursele de unde imi compun articolele. Ma refer la sursele video. S-a intamplat sa dispara fisierele video si sa fie inchise conturile respectivilor care uploadau filmele la cateva zile dupa ce dadeam eu linkul aici. Nu stiu daca e doar o coincidenta sau nu, dar nu vrea sa fac rau nimanui, mai ales celor care ma ajuta pe mine cu filmele postate.

      Ștergere
  8. I do not even know the way I finished up right here, but
    I believed this put up used to be great. I do not recognize who you're but
    certainly you are going to a famous blogger in the event you aren't already.
    Cheers!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you for your visit. I may be a kind of famous blogger, for those who watch Turkish TV series.

      Ștergere
  9. I could not resist commenting. Well written!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hello! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would
    be ok. I'm undoubtedly enjoying your blog and
    look forward to new posts.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello, yes I do. The link is exactly in the upper part of the blog, on the right sidebar. Thank you for visiting my blog!

      Ștergere
  11. Heya! I realize this is kind of off-topic however I needed to ask.
    Does managing a well-established blog such as yours take a large
    amount of work? I am completely new to operating a blog but I do
    write in my diary daily. I'd like to start a blog so I will be
    able to share my own experience and thoughts online.

    Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring
    blog owners. Thankyou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi! I have been blogging since at least 2009. So, yes, there is a lot of work mainly in the beginning, when you don't know much about blogging, including technical details. You can find on the internet lots of English articles, from experienced bloggers, which teach you what to do as a beginner. I am not good at teaching this kind os stuff, though :)

      Now I can say I work around 2-3 hours daily, or at least 3-4 days a week. When I have much work to do at my job, I don't write on my blog, because I don't have the time for it.

      Ștergere
    2. P.S. I forgot to say that I need 2-3 hours because I post episodes summaries of the most popular TV series broadcasted in my country, mainly Turkish series. And I post them in advance, so I have to watch the episodes online, then to summarize what I have just seen. I usually watch every episode at double speed, so that I can save time.

      But for regular articles, I need maximum one hour to write and post it on my blog.

      Ștergere
  12. My brother recommended I might like this website.
    He was totally right. This put up actually made my day.
    You can not believe just how so much time I had spent for this info!
    Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hi there everyone, it's my first pay a quick visit at this website, and piece of writing is actually
    fruitful for me, keep up posting these types of articles or reviews.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi! There are nor articles neither reviews, there are summaries of Turkish TV series episodes. Most of them...

      Ștergere
  14. Incredible! This blog looks just like my old one!

    It's on a totally different topic but it has pretty much
    the same page layout and design. Excellent choice of colors!

    RăspundețiȘtergere
  15. First of all I want to say great blog! I had a quick question which I'd like to ask if you
    don't mind. I was curious to find out how you center yourself and
    clear your head prior to writing. I've had a difficult time
    clearing my mind in getting my ideas out. I truly do take pleasure
    in writing however it just seems like the first 10 to 15
    minutes are wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
    Kudos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I am sorry for seeming rude in the following answer, my dear Anonymous, but how can you say that I have a great blog since you do not know the language in which it is written? :) For me it's quite clear that you don't understand anything from it - or maybe you've translated it using Google? could be ... - I don't have to clear my mind when I write, because I don't write about myself, what I think, what I wish or about other topics that might not have any readers. I write about TV series, actors, movies, travels and places to visit from other countries (I love travelling, so I write from my own experience), reviews of books that I read, cosmetic products that I use-d, or other products used by me. In this case, I really don't need any mind clearing at all. I don't create anything, I just write summaries of TV series episodes, or my opinion about different products or places. No need to invent anything, just my opinion and point of view. Of course, I can do it when I have free time, usually in the evenings, or anytime during the weekends. I am a solitary person, I don't like to have friends and get out with them, I don't socialize much in real life (except at my job) so I have plenty of time for my blog.

      I can't tell you what to write about. About what you feel, but in this case you might not have many readers, people don't like to know such personal things unless they come from a famous person - or, at least, this is the reality in my country, your friends and readers may have a very different mentality. If you are a woman, you can write about your cosmetic products, or about fashion, about how you raise your child/children, you can inspire yourself from those thousands of youtube channels or blogs in English. Please forgive me if I won't publish your comments anymore, but this could be harmful for my blog, which is not an English written one.

      Good luck whatever you may do about blogging!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.